‘Εξαλλος ο πρόεδρος του Μιχανοκίνητου Αθλητισμού για δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας (video)

2019-05-07T18:15:18+03:0007 Μαΐ 2019 | 22:00|Κατηγορίες: ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Λουτράκι, ΤΟΠΙΚΑ|2 Σχόλια

‘Εξαλλος ο πρόεδρος ΟΜΑΕ (Oμοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος) Δημήτρης Μιχελακάκης,αναφέρθηκε σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας για τον Δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων κ.Γιώργο Γκιώνη, ανακαλώντας το δημοσιογράφο στην τάξη όπως αποκαλυπτικά λέει στην εκδήλωση της απονομής του Εαρινό Ράλλυ 2019  που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  στο Λουτράκι.

Τόνισε επίσης  ότι ο Γιώργος Γκιώνης είναι  ο μοναδικός αυτοδιοικητικός που ότι υποσχέθηκε ήταν δέσμευση και το έκανε πράξη σε αντίθεση με κάποιους που δεν έκαναν ό,τι είπαν.

 

Χάθηκε λέει το Ραλλυ Ακρόπολις από το Γιώργο Γκιώνη.Ενας άνθρωπος που ό,τι είπε το εκτέλεσε.Που ήταν ο πλέον αξιόπιστος της περιοχής. Είναι θέμα του δημοσιογράφου αν θέλει να κανει ρεπορτάζ,αλλά επειδή γνωρίζω από αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν ρεπορτάζ,  αλλά ο συγκεκριμένος να κάνει ρεπορτάζ να μαθει ποιοι ήταν οι αναξιόπιστοι στην περιοχή του. Λυπάμαι, που πρέπει να ανακαλέσω στην τάξη ένα δημοσιογράφο. Η πολιτική 

σπέκουλα δεν άφησε ούτε το ΜOTOR SPORT. Η πολιτική σπέκουλα θα μας καταστρέψει τις ζωές. Ντροπή του...”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ κ. Μιχελακάκης.

Δείτε το video

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος 9 Μαΐου 2019 σε 14:36 - Απάντηση

    Αυτός που φορτώνει το ότι χάσαμε τον αγώνα,στον Δήμαρχο,είναι τελείως άσχετος και δεν έχει ιδέα από αγώνες…

  2. […] ‘Εξαλλος ο πρόεδρος του Μιχανοκίνητου Αθλητισμού για … […]

Αφήστε ένα σχόλιο