Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λογοθέτης: Oι υποψήφιοι των Ανεξάρτητων Τοπικών Συμβουλίων Λουτρακίου και Πισίων μας στηρίζουν και τους στηρίζουμε

- Advertisement -

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν ο αγιασμός και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Κώστα Λογοθέτη, επικεφαλής του συνδυασμού ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ..

Ο κ. Λογοθέτης στο τέλος της ομιλίας του είπε πως οι υποψήφιοι σύμβουλοι των τοπικών συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων Λουτρακίου-Περαχώρας και Πισίων στηρίζονται από την παράταξή του και εκείνοι στηρίζουν με τη σειρά τους στην παράταξη Λογοθέτη.

“Εδώ στο Λουτράκι, έγινε ένα εγχείρημα, από πολίτες. Βγήκαν μπροστά με προγραμματικές δηλώσεις, μας στηρίζουμε και μεις στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια. Ετσι βρίσκονται εδώ από το Τοπικό Λουτρακίου , υποψήφιοι

που τους στηρίζουμε και κείνοι μας στηρίζουν. Το ίδιο συμβαίνει και με το Τοπικό των Πισίων. Οι υποψήφιοι μας στηρίζουν και μεις τους στηρίζουμε”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λογοθέτης.

Το λόγο πήρε ο υποψήφιος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Πισίων, κ. Μενέλαος Παπαδημητράτος, ο οποίος εκπροσώπησε το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ-ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

“Υπάρχει προγραμματική σύγκλιση με τον Κώστα Λογοθέτη. Οι άλλοι υποψήφιοι μοιράζουν λευκές επιταγές” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδημητράτος

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ , που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση ήταν οι:

Αλεξανδρής Γιάννης, Κώστας Παλαιολόγος, Κώστας Χατζόπουλος, Γιάννης Κόντης, Γκιόκα Παναγιώτα και Ρούσσου Αλεξάνδρα

 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μην κοροιδεύουν τους δημότες ότι είναι ανεξάρτητοι. Λαγοί του Λογοθέτη είναι. Ντρέπονται να το πουν;Κρίμα γιατί νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους. Τι περιμένεις όμως.. με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Ψέμμα και υποκρισία από τον μετρ του είδους.

  2. Η αδυναμία να φτιάξει ψηφοδέλτιο στο Λουτράκι κ στα Πίσια, το τραγικό ψηφοδέλτιο στα Ισθμία κ στον Άγιο Θοδώρας, δείχνει το βατερλω που θα έρθει στις 26 του μήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog