Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Υπερδιπλάσιος αριθμός υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο Πνευματικού!

- Advertisement -

Τεράστια είναι η διαφορά του αριθμού υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ του Α. Πνευματικού σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς για τις εκλογές στο Δήμο Κορινθίων

που κατατέθηκαν την περασμένη Κυριακή στο Πρωτοδικείο. Ενδεικτικά, αξίζει να αναφέρει κανείς, ότι ο δεύτερος κατά σειρά συνδυασμός σε αριθμό, απαρτίζεται από 68 υποψηφίους (πλην του υποψηφίου Δημάρχου), ενώ ο συνδυασμός της ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ από 159 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους!!

Με απλά μαθηματικά αυτό σημαίνει ότι στο συνδυασμό του νυν Δημάρχου μπαίνουν στη μάχη των δημοτικών εκλογών, υπερδιπλάσιοι υποψήφιοι έναντι των υπολοίπων συνδυασμών! Κάτι που δείχνει ένα κλίμα εμπιστοσύνης, τόσο απέναντι στον Α. Πνευματικό, όσο και στον συνδυασμό της ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Και όπως είναι λογικό, ο Δήμαρχος, τα στελέχη και οι συνεργάτες του, αισθάνονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη. Μια εξέλιξη που δείχνει ένα σημαντικό προβάδισμα και μια ξεκάθαρη δυναμική νίκης, η οποία αναμένεται να αποτυπωθεί ουσιαστικά στην κάλπη της 26ης Μαΐου.

Οι πολίτες αντιλαμβάνονται όσο περνούν οι μέρες, ότι αυτός ο συνδυασμός είναι ο μόνος που δεν λέει «κούφια λόγια» του αέρα, μόνο και μόνο για να προσελκύσει ψηφοφόρους. Γνωρίζουν πως, ό,τι έχει πει μέχρι σήμερα έχει γίνει πράξη και μάλιστα με το παραπάνω. Ξέρουν ότι στη θητεία που τελειώνει σε λίγους μήνες, έγιναν περισσότερα έργα απ΄ όσα είχε υποσχεθεί το 2014 ο Α. Πνευματικός. Όπως επίσης ξέρουν, ότι στην επόμενη θητεία 2019 – 2023 θα γίνουν πολύ περισσότερα.

Γι΄ αυτό η ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ είναι για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, ένας συνδυασμός ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, ΗΘΟΥΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog