Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: Xαιρετίζουμε τη στήριξη Λογοθέτη αλλά η σύγκλιση δεν παραβιάζει την ανεξαρτησία μας

- Advertisement -

To Λουτράκι σήμερα βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Για πρώτη φορά,εννέα χρόνια μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ανεξάρτητη διοίκηση σε τοπικό επίπεδο, με βάση το νέο νόμο ( Κλεισθένης ).

Αυτή η δυνατότητα κινητοποίησε όλους εμάς τους πολίτες του Λουτρακίου-Περαχώρας να ενεργοποιηθούμε, προκειμένου να αναβαθμίσουμε επί της ουσίας την Κοινότητά μας και να συμμετέχουμε στη λήψη αποφάσεων που αφορούν τις ζωές μας και την προοπτική της πόλης μας, πάντα σε συνεργασία με όλους όσους ασπάζονται κοινές αρχές και αξίες.

Με όσους ασπάζονται τον ανεξάρτητο ρόλο του Κοινοτικού Συμβουλίου και τη δυναμική που μπορεί να αναπτύξει μια τέτοια πρακτική.
Με όσους ασπάζονται τη δημοκρατική και αποκεντρωμένη λειτουργία, τη διαφανή διαχείριση, σέβονται τις θεσμικές διαδικασίες και ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων.

Χαιρετίζουμε λοιπόν τη στήριξη του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και της παράταξης του “ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ” και τους ευχαριστούμε θερμά.

Η προγραμματική μας σύγκλιση σε ότι αφορά θέσεις, προτάσεις και σχέδια για το Λουτράκι και τη Περαχώρα σε καμία περίπτωση δε παραβιάζει τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξής μας.

Η “ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ” θα είναι πάντα δίπλα και θα στηρίζει όλες εκείνες τις δυνάμεις που στόχο έχουν τη βελτίωση, την ανάπτυξη και την ανάδειξη του Δήμου μας.

Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι πολίτες που αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα των νέων δεδομένων που έχουν δημιουργηθεί στη τοπική αυτοδιοίκηση, θα στηρίξουν αυτό το νέο εγχείρημα.

 

Επικοινωνία με το συνδυασμό στο e-mail  : enallaktikikinisi@gmail.com

Πατήστε εδώ να δείτε τη σελίδα toy συνδυασμού στο facebook 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog