Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απόστολος Γκούνης: Θέλουμε έναν ισχυρό Περιφερειάρχη ή έναν αναχρονιστικό ‘’διορισμένο’’ Νομάρχη;

- Advertisement -

Το διακύβευμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο και δεδομένο, η πολιτική και διαχειριστική ωριμότητα του Πέτρου Τατούλη σε αντίθεση με τις αναχρονιστικές αντιλήψεις για ένα υπηρεσιακό Περιφερειάρχη κομματικών συμφερόντων.

Εμείς σταθήκαμε όρθιοι στις δυσκολίες του μνημονίου, των capital control και των ψαλιδισμένων προϋπολογισμών. Αποδώσαμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που έχει υλοποιηθεί ποτέ στην Πελοπόννησο. Μπήκαμε στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη χάρη στις άοκνες προσπάθειες των λιγοστών υπαλλήλων που διαθέτουμε.

Καλλιεργήσαμε την Περιφερειακή συνείδηση, κανείς δεν μιλάει πλέον για νομούς, είμαστε όλοι Πελοποννήσιοι ενωμένοι και ισχυροί, αυτό οφείλεται σε έναν άνθρωπο που έχει ταυτίσει το όνομα του με την Πελοπόννησο, τον Πέτρο Τατούλη. Ενώσαμε δυνάμεις με άλλους χώρους δημιουργήσαμε ένα ισχυρό μείγμα του κέντρου και όχι των άκρων, για πρώτη φορά η κεντροδεξιά ενώθηκε με την κεντροαριστερά για έναν κοινό σκοπό, να πάμε τον τόπο μας μπροστά και το πετύχαμε. Υπήρξαν προβλήματα, κανείς δεν είναι αλάνθαστος, ειδικά όταν είσαι πρωτοπόρος και ανοίγεις νέους δρόμους, χαρτογραφήσαμε την περιφερειακή ανάπτυξη, πρώτoι στα ΣΔΙΤ, πρώτοι στην τουριστική προώθηση τώρα πρώτοι και στην Περιφερειακή Τράπεζα. Σήμερα, είμαστε έτοιμοι να ανανεώσουμε την εμπιστοσύνη μας με τους πολίτες και να φύγουμε μπροστά και αυτή την φορά με ακόμα πιο ισχυρό πολιτικό-προσωπικό δυναμικό!

 

Απόστολος Γκούνης

Οικονομολόγος

Περιφερειακός Σύμβουλος

Επικεφαλής του ΚΕΚ Μεσσηνίας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog