Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λαϊκή Συσπείρωση: κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Κόρινθο

- Advertisement -

Την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση οργανώνει το ΚΚΕ, την Κυριακή 12 Μάη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Φλοίσβου στην Κόρινθο.

Θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, η Βιβή Τζέκου, υποψήφια δήμαρχος Κορινθίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση, ο Γιάννης Κελλάρης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Καλούμε τους εργαζόμενους, ωστε μπροστά στις εκλογές να μην παγιδευτούν, να μη δώσουν εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, στη ΝΔ και στα υπόλοιπα κόμματα που στηρίζουν το σύστημα της εκμετάλλευσης, να προσπεράσουν τους εκβιασμούς, τις υποσχέσεις και τις νέες απάτες όλων αυτών που η πολιτική τους υπηρετεί τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Εμπειρία υπάρχει πλούσια και όλα έχουν δοκιμαστεί.

Οι νέοι, εργαζόμενοι, αυταπασχολούμενοι, μικρομεσαίοι αγρότες, συνταξιούχοι, να κρίνουν με βάση τις δικές τους σύγχρονες αναγκες. Να στηρίξουν τη δύναμη εκείνη που δεν έλειψε από κανένα μικρο η μεγάλο αγώνα. Τη δυναμη που και την επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι στήριγμα, αποκούμπι, μπροστάρης στον αγώνα για τα δικαιώματα τους. Γι’αυτό και πρέπει να ενισχυθεί ώστε από καλύτερες θέσεις να δώσει τις μάχες που έχουμε μπροστά μας. Να στηρίξει το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες. Δυνατό ΚΚΕ, δυνατός ο λαός!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog