Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο ο Δημήτρης Βασιλείου

- Advertisement -

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων κ. Δημήτρη Βασιλείου..

Το παρών έδωσε σχεδόν σύσσωμη η Λαϊκή Ενότητα Κορινθίας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Θανάσης Πετράκος και  υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Το παρών επίσης έδωσαν εκπρόσωποι του Ανεξάρτητου Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας (Εναλλακτική Κίνηση) και του Ανεξάρτητου Τοπικού Συμβουλίου της δημοτικής Κοινότητας Πισίων (Νέα Πορεία-Ωρα ευθύνης)

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε Βασιλείου; είμαι κάτοικος της περιοχής της Ισθμίας. Δυστυχώς βλέπω ότι δεν καταθέσατε τοπικό ψηφοδέλτιο στο χωριό μου, και δεν έχετε ούτε και κάποιον υποψήφιο από την περιοχή. Πιθανολογώ ότι σας πολύ ενδιαφέρει, ή ότι απλά σας ενδιαφέρει μόνο η δική σας εκλογή, για να έχετε το ρόλο του ρυθμιστή στο δεύτερο γύρο. Συγνώμη, αλλά η καταφανεσταση απαξίωση για τον τόπο μου, με αποτρέπει να σας εμπιστευθώ.

  2. Αγαπητέ ανώνυμε κάτοικε περιοχής
    Ισθμίας. Έχετε δίκιο ότι όντως δεν έχουμε τοπικό συμβούλιο στα
    Ίσθμια. Αλλά αυτό όμως δεν είναι μόνο στο χωριό σας. Δεν έχουμε πουθενά τοπικό
    συμβούλιο και αυτό για λόγους αρχής. Συγκεκριμένα πιστεύουμε απόλυτα τα τοπικά
    συμβούλια πρέπει να είναι πραγματικά
    ανεξάρτητα για να μπορούν να ασκούν κριτική στην Κεντρική Διοίκηση. Ελπίζω να
    σας ικανοποίησε η απάντησή μου. Υ.Γ. Για την ιστορική μας αλήθεια, έχουμε δύο ονόματα από
    τα Ίσθμια. Τον κ. Κουκά Μιχαήλ και τον κ. Κυριακό Ιωάννη

  3. Συγνώμη αλλά ρίχνοντας μια ματιά στον εκλογικό κατάλογο, τα δύο αυτά ονόματα που αναφέρατε δεν υπάρχουν.

  4. Μιας κ μου κινησε το ενδιαφερον η αναρτηση του Ισθμιωτη φιλου, ψαχτηκα λιγο παραπανω, κ εβγαλα ακρη. Ενταξει…δεν ηταν κ τοσο δυσκολο,,,,,,😂Ο Κυριος, ή Κυρια που απανταει με το Υ.Γ προς αποκατασταση της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ αληθειας, λεει μισες αληθειες που ισοδυναμουν με ΨΕΜΑ. Τα δυο αυτα ονοματα, δεν ειναι κατοικοι Ισθμιων. Ειναι υποψηφιοι με μεταγραφη κ με το δικαιωμα που τους δινει ο Νομος να πολιτευθουν σε αλλη περιοχη. Τα εξοχικα τους εχουν στην Ισθμια, κ πιο συγκεκριμενα ο ενας εξ αυτων (Κουκας) στην περιοχη του Καβου Ισθμιας, ο οποιος ειναι κ μελος του εκει εξωραιστικου συλλογου.Κ οπως πολυ σωστα εγραψε ο φιλος παραπανω, δεν ειναι καν εγγεγραμενοι στους προσφατους εκλογικους καταλογους.Ισχυει μαλλον αυτο που αρχικα γραφτηκε, πως ο Κος Βασιλειου την περιοχη της Ισθμιας την εχει ..μπιιιιπ… κ δε βρηκε καν υποψηφιους!αυτα… προς αποκατασταση της πραγματικης αληθειας, κ προς ενημερωση των συνδημοτων μας στην εκει περιοχη.😉

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog