Ο “μικρός” της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ο Στάθης Συλαϊδής, ο “πανταχού παρών”, ο ακούραστος “εργάτης” ολόκληρου του δήμου, το παιδί που πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του,

όπου και όποτε του ζητήθηκε, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη.

Ο Στάθης Συλαϊδής κατέβηκε στον πολιτικό στίβο, για πρώτη φορά το 2014 και πάλι στο πλευρό του Γιώργου Γκιώνη, σαν υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας.

Πρωτοστάτησε στο πλευρό του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Αναστάσιου Σακελλαρίου, πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε όλες τις εκδηλώσεις του δήμου, πολιτιστικές και αθλητικές. Πρόθυμος προσφέρθηκε να υπηρετήσει το δήμο όπου και όταν του ζητήθηκε για οποιαδήποτε εκδήλωση πέρα από αυτές.

Ο δήμαρχος αναγνώρισε και εκτίμησε τις υπηρεσίες του και του προτεινε να είναι υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της εκλογικής περιφέρειας Λουτρακίου-Περαχώρας.

Ενα καλό παιδί ζητά να τον στηρίξετε με την ψήφο σας !

 

 

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα τον Απρίλιο του 1986 και διαμένω μόνιμα στο Λουτράκι από το 1990. Είμαι γιος του Γιώργου και της Φιλίτσας Μαρκοπούλου-Συλαϊδή και έχω έναν αδελφό, τον Παναγιώτη.

Αποφοίτησα από το Λύκειο Λουτρακίου το 2004 και είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Έχω εργαστεί επί σειρά ετών σε καταστήματα εστίασης του Λουτρακίου και σε εμπορικές επιχειρήσεις του τόπου μου.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου 2014, όπου εκλέχθηκα για να εκπροσωπήσω τους συνδημότες μου ως Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας, με τη Δημοτική Αρχή Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη.

Mε γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, με προτεραιότητα τον πολίτη και σε αγαστή συνεργασία με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, συνέβαλα στην επίλυση των ζητημάτων της καθημερινότητας και πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στην ενίσχυση κοινωνικών δομών όπως, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου. Με σημαντική παρουσία και ουσιαστική συμβολή, τα τελευταία 5 χρόνια, συμμετείχα ενεργά στη διοργάνωση δεκάδων αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων με σημαντικότερα, το Καρναβάλι Λουτρακίου, το Loutraki Festival και την Πανελλήνια εθελοντική δράση καθαρισμού Let’s do it Greece στην όποια συμμετέχει ο Δήμος μας από 2015 έως σήμερα.

Με υπευθυνότητα και εργατικότητα, στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, θέτω εκ νέου την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της δημοτικής παράταξης “Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών” με επικεφαλής τον Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη, έναν άνθρωπο με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, με ικανότητες διοίκησης, θέληση και αποφασιστικότητα.