Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ιωάννα Κασίμη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Παναγιώτη Νίκα

- Advertisement -

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΣΙΜΗ (ΙΩΑΝΝΑ )ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

Τόπος & Ημερομηνία Γέννησης: Γερμανία (Wuppertal) 8 Ιουλίου 1975.
Καταγωγή: Ιωάννινα, Ανατολικό Ζαγόρι.
Κατοικία: Άσσος Κορινθίας.
Οικογενειακή Κατάσταση: Έγγαμη. Τρία τέκνα ηλικίας 24,23 και 20 χρόνων. Τη Χαρούλα, Νηπιαγωγό, το Γιώργο, Ηλεκτρολόγο Συστημάτων Αυτοκινήτου και τον Κωνσταντίνο Μηχανολόγο Οχημάτων.
Επάγγελμα: Τραπεζικός υπάλληλος. Σύμβουλος πελάτη. Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε.
Σπουδές: Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών. ΣτοιχείαΨυχολογίαςκαι Special Training for Executives.
Ξένες Γλώσσες: Άριστη γνώση της Γερμανικής.Στοιχεία Αγγλικής.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6937 405 812. E-mail: kasimi@otenet.gr

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου με το συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη. Την περίοδο 2002-2006 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Περιστερίου καθώς και μέλος άλλων επιτροπών. Επίσης, ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Άσσου-Λεχαίου με το συνδυασμό του Γεώργιου Πίσκοπου.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Από τον Μάιο του 2018 είναι αιρετό μέλος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κορινθίας και υπηρετεί στη θέση του Γραμματέα.

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της ως γραμματέας προέδρου στην εταιρία ΑΝΑΛΚΟ-ΑΛΤΟΠ η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή αλουμινίων. Για τέσσερα χρόνια ασχολήθηκε επιχειρηματικά με την εισαγωγή και εμπορία μεταχειρισμένων οχημάτων, από τη Γερμανία αλλά και την εσωτερική αγορά, στην περιοχή των Μεγάρων.
Από το 2006, εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας έχει συμμετάσχει σε πλήθος ημερίδων, συνεδρίων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και workshops.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ& ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Έχει συμμετάσχει σε προγράμματα εθελοντισμού στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών. Υπήρξε επί 24 συναπτά έτη υπεύθυνη πολιτιστικών &δημοσίων σχέσεων Εθνικοτοπικών Συλλόγων για την Αθήνα και την Κορινθία. Επίσης, ασχολήθηκε με θέματα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας που αφορούσαν τον απόδημο ελληνισμό στη Ν. Αφρική (Johannesburg). Έχει διατελέσει και υπεύθυνη πολιτιστικών στο Σύλλογο Ηπειρωτών Κορινθίας. Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων με τρία Παιδιά στο Νομό Κορινθίας& μέλος του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου στο Νομό Κορινθίας.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog