Πριν αρκετούς μήνες, υλοποιήθηκε, με τη βοήθεια όλων των φορέων του LTO, του Δήμου, της ΑΕΔΙΚ και της Περιφέρειας, ένα πάγιο και χρόνιο αίτημα των Λουτρακιωτών και των υπολοίπων συνδημοτών μας.

Να υπάρχει, δηλαδή, στον Ισθμό, ένα σημείο αναφοράς για το δήμο.

Ένα πραγματικό στολίδι κοσμεί, πλέον, την περιοχή και εξυπηρετεί εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται τη Διώρυγα, το δεύτερο σε επισκεψιμότητα σημείο της Ελλάδας, μετά την Ακρόπολη!

Ένα πραγματικό στολίδι, στο οποίο εργάζονται δυο κοπέλες της περιοχής μας, οι οποίες, με ιδιαίτερο ζήλο, προσπαθούν να κατευθύνουν τους τουρίστες στις περιοχές του δήμου μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο Τουριστικό περίπτερο του Ισθμού, οι επισκέπτες και οι τουρίστες μπορούν να βρουν τοπικά προϊόντα, φυλλάδια με τις επιχειρήσεις μας, τα αξιοθέατά μας και ό,τι άλλο διαφημίζει την περιοχή μας.

Όμως, όλους αυτούς τους μήνες, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Κορινθίας, κ. Χάρης Μαρίνης, έχει προβεί σε σειρά καταγγελιών, αμφισβητώντας τη νομιμότητα αυτής της κατασκευής. Καταγγελίες στην Αστυνομία, σε υπηρεσίες και στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι καταγγελίες αυτές, όχι μόνο δημιουργούν εντυπώσεις, αλλά θέτουν σε κίνδυνο και την ίδια τη λειτουργία του περιπτέρου.

Και το ερώτημα, τελικά, είναι αν θέλουμε να προωθήσουμε τον τουρισμό, εάν θέλουμε να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς στον Ισθμό για το δήμο μας.

Εάν θέλουμε να προβάλλεται το Λουτράκι και η ευρύτερη περιοχή, εάν θέλουμε να πάμε τον τόπο ένα βήμα μπροστά.

Μήπως ήρθε η ώρα να πάρουν θέση, όσοι από τους φορείς που απαρτίζουν τον LTO δεν έχουν  τοποθετηθεί δημόσια, όπως, άλλωστε, ζήτησε ο Πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Σπύρος Καραβούλης, στη χθεσινή συνεδρίαση του Λιμενικού ταμείου;

Δείτε το Video