Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απάντηση του A.O. ΠΟΣΕΙΔΩΝ σε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ»

- Advertisement -

Με αφορμή άρθρο, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ» (φύλλο 459)και αφορούσε στο τμήμα χειροσφαίρισης (Handball) του Α.Ο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» Λουτρακίου και το Δήμαρχο κ. Γκιώνη Γεώργιο, για το οποίο (άρθρο) δεν ζητήθηκε η γνώμη μας, σας γνωρίζουμε ότι:

Παραδοσιακά, από της ιδρύσεως του «ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ» το 1962, κάθε Δημοτική Αρχή, όπως και η νυν Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον κ. Γκιώνη, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της και πολλές φορές υπερβαίνοντας αυτά, υποστηρίζει τον Όμιλό μας για το καλό των παιδιών και της πόλης.
Ευχόμαστε σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και ανεξάρτητα από τα ποια θα είναι η επόμενη Δημοτική Αρχήελπίζουμε να τηρηθεί η παράδοση και να τους έχουμε όλους στο πλευρό μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος Σακελλάρης                                                          Στέφανος Στογιαννόπουλος

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ light ανακοίνωση για τον λασπολογο δημοσιογραφο…Κρίμα κύριοι του ΠοσειδώναΜάλλον δεν διαβάσατε ούτε την ανακοίνωση του Τιφτικιδη ούτε του Μπεκιάρη…

  2. Για μια ακόμη φορά, βγάζετε την ξινιλα σας, απέναντι στην ομάδα που είτε σας αρέσει είτε όχι, έγραψε τις πρώτες σελίδες των επόμενων 50 ετών, με χρυσό και αέρα Ευρωπαϊκό.Αντί να στηρίξετε την ιστορία σας, και να υπερασπιστειτε το πρώην μέλος σας και τους αθλητές σας, απέναντι στον πολιτικό σφετερισμό, ευχοσαστε Καλή επιτυχία στους πολιτικούς.ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    • πείτε μας αγαπητέ/η φίλε/η ποια λογοκρισία σας επιβάλλαμε. Ποιο είναι το σχόλιο που στείλατε και δεν δημοσιεύθηκε;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog