Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άποψη αναγνώστη για τις δημοτικές εκλογές στο Λουτράκι

- Advertisement -

Την παρακάτω επιστολή ζήτησε ο αναγνώστης του Loutrakiblog.gr να δημοσιεύσουμε, στην οποία αποτυπώνει τις σκέψεις τους για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου στο Λουτράκι

“Με αφορμή τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, κάνω κάτι σκόρπιες σκέψεις για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τα γεγονότα κάποιοι συνδημότες μας, εν δυνάμει υποψήφιοι.
Βλέπω υποψηφιότητες από κάποιους περίεργους τύπους  που κατεβαίνουν για υποψήφιοι δήμαρχοι… Οκ.. δικαίωμα τους αναφαίρετο, δε λέω, αλλά οι ακόλουθοι τους έχουν καταλάβει το ρόλο που παίζουν σε αυτό το παιχνιδάκι?
Τι εννοώ? Προσπαθούν να κλείσουν ψηφοδέλτιο, με έστω τον ελάχιστο αριθμό υποψηφίων, χωρίς καν τοπικά συμβούλια ανά δημοτική κοινότητα (άκρως απαξιωτικό), με μοναδικό στόχο την συγκέντρωση κάποιων ψήφων, που λόγω της απλής αναλογικής θα τους χρίσουν πιθανόν δημοτικούς συμβούλους, που ίσως κ να παίξουν κάποιο ρόλο σε μια πιθανή συνεργασία εάν κ εφόσον ο πρώτος δεν έχει τον απαραίτητο αριθμό εδρών από την πρώτη Κυριακή.
Πως μπορείς να ονομάσεις όλους αυτούς που τρέχουν για τη συγκομιδή του “καρπού” (ψήφος) ?
Εγώ θα τους βάφτιζα “λαγούς”…. Που ανάθεμα κι αν έχουν πάρει πρέφα τι ακριβώς κάνουν.
Τρέχουν από σπίτι σε σπίτι να μαζέψουν 10-20-30 σταυρουδάκια, για να καταφέρουν να βγάλουν μία έδρα, κ να χριστεί δημοτικός σύμβουλος αυτός που τους έπεισε να τον ακολουθήσουν, τάζοντας τους “παπάδες” ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

Στην πιάτσα δε, έχει σούσουρο για τους  “ακόλουθους-υποψήφιους” συγκεκριμένου συνδυασμού, που τάζει θέσεις εργασίας σε ανύπαρκτες θέσεις, αλλά και έμμισθες “καρέκλες”..
 (ειδικά αυτήν τη θέση του αντιδημάρχου καθαριότητας πρέπει να την έχουν τάξει σε 4-5), κ δημιουργούν ψευδαισθήσεις με μοναδικό σκοπό να καταφέρουν να κλέψουν τη δεύτερη θέση από τον τέως δήμαρχο της περιόδου 2010-2014, κ αν καταφέρουν μετά να δημιουργήσουν ένα αντιγκιωνικό μέτωπο να παλέψουν για την πρωτιά, πράγμα απίθανο βέβαια, αλλά οκ… στα πλαίσια της φαντασίας όλα μπορούν να συμβούν.
Στην ουσία βέβαια, βλέποντας το απότομο ξεφούσκωμά τους, γίνεται κ η απαιτούμενη αναδίπλωση, που ως αποτέλεσμα θα έχει την δημιουργία νέων “λαγών” που θα τρέχουν να μαζέψουν σταυρουδάκια για να κάνουν δημοτικούς σύμβουλος τύπους που μας ταλαιπώρησαν χρόνια τώρα με αποτέλεσμα κάποιοι νέοι σύμβουλοι να μείνουν και πάλι απ΄έξω.
Βέβαια, κάποια στιγμή, αυτοί οι λαγοί θα καταλάβουν τι “παπάτζα” έκαναν, ειδικά το βραδάκι της πρώτης Κυριακής (κ τελευταίας), που θα κοιτάζουν με ύφος μπακλαβά χωρίς σιρόπι, το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά τότε θα είναι αργά.

Εύλογα βέβαια, θα μπορούσε κάποιος να μου πει: οκ ρε φίλε.. κ τι θες να γίνει δλδ? Να μην κατέβει κανένας κόντρα στον Γ. Γκιώνη?
Όχι βέβαια.. σε καμιά περίπτωση δεν εννοώ αυτό.
Απλά… πολύ απλά λέω, ότι οι νέοι ειδικά υποψήφιοι, θα πρέπει να είναι κ λίγο υποψιασμένοι για το ρόλο που παίζουν στην εκλογή προσώπων που ξέρουν καλά το ποίημα κ τάζουν τα “πάντα-όλα” στο βωμό της δικής τους κ ΜΟΝΟ προσωπικής επιτυχίας.

Αντε παιδιά και καλό βόλι..

@Κostas”

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες φίλε μου όμως είσαι πολύ ευγενικός. Εγώ θα το πήγαινα λίγο παραπέρα οτι δηλαδή κάποιοι από αυτούς να ζητήσουν ανταλάγματα για να στηρίξουν τις απόψεις κάποιου άλλου συνδυασμού.

  2. Ρε σεις εκει στο blog οτι σας στελνουν ανωνυμα το ανεβαζετε? ποιος ειναι αυτος? Να στειλω κι εγω ενα να δουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog