Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με νέους, άφθαρτους, πετώντας τα πολιτικά βαρίδια εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο ο Γκιώνης

- Advertisement -

Οπως δείχνουν όλα τα προγνωστικά, αλλά και η μεγάλη συγκέντρωση του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου,που πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή 10 Μαΐου στο Λουτράκι, σαφώς μεγαλύτερη από το 2014, μάλλον ο νυν δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, θα είναι και ο επόμενος.

Η χθεσινή συγκέντρωση είχε περίπου 400 άτομα, είχε παλμό, είχε θέρμη και ένα Γιώργο Γκιώνη, που με λόγο πολιτικό, με ήθος και πολιτισμό, όπως αρμόζει σε κυρίους,αποδόμησε τους πολιτικούς του αντιπάλους , Λογοθέτη και Πρωτοπαππά,φέρνοντάς τους προ των ευθυνών τους.

Μίλησε για την τετραετία Λογοθέτη, όπου ήταν μια περίοδος πλήρους στασιμότητας για το δήμο και για τη πρώην αντιδήμαρχό του, είπε πώς μέχρι χτές συμφωνούσε μαζί του, αλλά ξαφνικά άλλαξε γνώμη και όλα γίνονταν λάθος.

Ο δήμαρχος κ. Γκιώνης μίλησε για τους επιχειρηματίες που έχουν ήδη επενδύσει στην περιοχή μας και έχουν συμβάλλει στην καταπολέμηση της ανεργίας, στην αναπτυξη και την προβολή της περιοχής.

Π.χ. YDRIA, o όμιλος Κυπριώτη, ο όμιλος Comer, γίνονται προσπάθειες για την πώληση της ΗΒΗ-Pepsico.Ξενοδοχεία επίσης αγοράστηκαν ή νοικιάσθηκαν από μεγάλους επενδυτές, καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις άνοιξαν.

Τα έργα μας θα αφήσουν τη σφραγίδα μας είπε ο κ. Γκιώνης και ζήτησε την ψήφο των πολιτών για να συνεχίσει. Ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες η έναρξη εργασιών του προαστιακού είπε ο κ. Γκιώνης

Στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψηφίους του. Ενα ψηφοδέλτιο εντελώς ανανεωμένο, με νέους, άφθαρτους, επιτυχημένους και καταξιωμένους, με πλούσια βιογραφικά ανθρώπους.

Τελικά το νέο άφθαρτο και  ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, πετώντας όλα τα πολιτικά βαρίδια, όπως τα προγνωστικά λένε,μάλλον είναι η μαγική συνταγή που θα φέρει και πάλι το Γιώργο Γκιώνη στην εξουσία.

Ιδωμεν !

(Θα ακολουθήσει βίντεο με την ολόκληρη την ομιλία του).

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί αφησε να φύγει το φεστιβάλ κιθαρας? Επειδή δεν ήταν του μεγαλου μανεστρου.Ότι θελει κάνει στο δημο ο μανεστρος.δέκατο Χαρά .χάσαμε ενα καλλιτεχνικό γεγονός Πολιτισμού.Γιατί Κύριε Γκιώνη.Πήγε Κόρινθο απαράδεκτο πέρσι ρίχναμε τον Μαυροπουλο φέτος τον μπεχλιβανογλου.Όλα τα λεφτά στο παιδι για να κάνει κομμάτι το

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog