Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ροβήλος Θανάσης: Ένας αφανής ευεργέτης του τόπου μας, υποψήφιος με τον Παναγιώτη Νίκα.

- Advertisement -

Ροβήλος Θανάσης: Ένας ανιδιοτελής και δυναμικός συμπολίτης μας, υποψήφιος με τον Παναγιώτη Νίκα.

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Ροβήλος, πρώην Διοικητής της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου, προσέφερε τις υπηρεσίες του όχι μόνο στο στράτευμα αλλά και στον τόπο..

Συνέβαλε τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία, όταν το 2011 ολοκλήρωσε με το προσωπικό της Σχολής την κατασκευή της υπόγειας διάβασης, που συνδέει τα δύο στρατόπεδα, στο πλέον επικίνδυνο σημείο στην στροφή πριν την βυθιζόμενο γέφυρα της Ποσειδωνίας, προς όφελος της ασφάλειας της ανθρώπινης ζωής των διερχομένων.

Για δεκαετίες το σημείο αυτό ήταν επικίνδυνο, καθώς έπρεπε να διέρχονται από το σημείο βαριά στρατιωτικά οχήματα και μηχανήματα.

Συγχρόνως, για να μη διακοπεί για μεγάλο χρονικό διάστημα η διέλευση των οχημάτων των πολιτών, με ότι αυτό συνεπάγεται σε κόστος και ταλαιπωρία, κατασκευάστηκε γέφυρα τύπου “Μπέλεϋ”, για όσο χρειάστηκε να κατασκευαστεί η υπόγεια διάβαση.

Με μηχανήματα της Σχολής Μηχανικού, μετά από έγκριση του ΥΠΕΘΑ, βοήθησε στη διάνοιξη δρόμων, ρεμμάτων, στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και την αποκατάσταση της ομαλότητας και όπου αλλού του ζητήθηκε βοήθεια από το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας.

Ηταν ο άνθρωπος, που μετά την αποστρατεία του, αναζήτησε την πλέον κατάλληλη ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, την οποία πρότεινε στον Δήμο και η οποία μελέτησε και παρουσίασε ολοκληρωμένο ερευνητικό έργο, για το παραλιακό μέτωπο Λουτρακίου και την ανάπλαση του.

Ο ίδιος συμμετείχε στην όλη προσπάθεια αφιλοκερδώς, συμβάλλοντας με τις τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία του, ως πολιτικός μηχανικός που είναι.

Ήταν αυτός που πρότεινε και οργάνωσε την ημερίδα «Σεισμός και πολιτική προστασία» στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, αποσκοπώντας στην δημιουργία της βεβαιότητας στους συμπολίτες μας, για το πόσο μπορούν να αισθάνονται ασφαλής έχοντας την Σχολή Μηχανικού και το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού αρωγούς.

Επειδή ο ίδιος δεν πρόκειται ποτέ να πει δημόσια τι έχει προσφέρει, λόγω της ταπεινότητας που τον διακρίνει, οφείλουμε επειδή γνωρίζουμε να τα πούμε εμείς. Για να ξέρει ο κόσμος !

Ενας άνθρωπος ήπιος, καλός οικογενειάρχης, δημοκράτης, με ανιδιοτελή αγάπη και προσφορά στον τόπο μας, ζητά την ψήφο σας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

 


- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog