Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Χαρά Πολύζου υποψήφια με το Γιώργο Δέδε

- Advertisement -

ΠΟΛΥΖΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ)
Δημόσιος Υπάλληλος – Γ. Ν. ΘΡΙΑΣΙΟ

Η Χαρά Πολύζου ζει στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, είναι σύζυγος στρατιωτικού και μητέρα 2 παιδιών.

Επιχειρηματίας – Ιδιοκτήτρια, από το 2001 έως το 2016, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, καθώς επίσης και καταστήματος μεταφοράς εμβασμάτων.

Έχει φοιτήσει στο ΤΕΙ Πειραιά στο τμήμα ηλεκτρονικής.

Συνέβαλε ουσιαστικά στην αναβίωση του Εμπορικού Συλλόγου των Αγίων Θεοδώρων, ενώ ταυτόχρονα στο χρονικό διάστημα 2011-2015 διετέλεσε αρχικά Αντιπρόεδρος και στη συνέχεια Πρόεδρος του Συλλόγου, συμβάλλοντας στην προβολή της περιοχής μέσα από διάφορες πανελλήνιες εκθέσεις, δημιουργία εκδηλώσεων και έκδοσης διαφημιστικού καταλόγου.

Το 2011 έλαβε μέρος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας με την παράταξη «Έργο και Προοπτική» του Β. Νανόπουλου. Το 2010 συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση Λουτρακίου – Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων» του Π. Παύλου, όπως και στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, όταν ως υποψήφια με τον ίδιο συνδυασμό, έλαβε την πρώτη θέση στο κεντρικό ψηφοδέλτιο των Αγίων Θεοδώρων.

Το 2016 διορίστηκε ως μόνιμη υπάλληλος στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» και από το 2017 εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», στο γραφείο κίνησης, στο τμήμα λογιστηρίου ασθενών.

Συμμετέχει μαζί με την οικογένειά της σε δράσεις που σχετίζονται με την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, καθώς επίσης και στην εθελοντική προσφορά στον τοπικό ζωοφιλικό σύλλογο. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής και πολύ καλή γνώση της ιταλικής γλώσσας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog