Λίγο ντροπή κ. Πρωτοπαππά. Εκτίθεστε !

2019-05-12T23:55:29+03:0012 Μαΐ 2019 | 20:00|Κατηγορίες: ΑΡΘPΟΓΡΑΦΙΑ, Λουτράκι, ΤΟΠΙΚΑ|10 Σχόλια

Μια κατάπτυση ανακοίνωση εξέδωσε η γυναίκα που ζητά την ψήφο των πολιτών, η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Πρωτοπαππά, στοχεύοντας με άθλιο τρόπο να θίξει την αξιοπιστία του loutrakiblog.gr

Αξίζει δε, να σημειώσουμε ότι η Μαρία Πρωτοπαππά έχει αποκλείσει από την  λίστα των ΜΜΕ που επιλέγει να ενημερώνει τους πολίτες το Loutrakiblog.gr, μάλλον για να κάνει επιλεκτική ενημέρωση των πολιτών μόνο στα Μέσα που διαφημίζουν την πολιτική της ανυπαρξία, θέλοντας να πείσουν το αντίθετο για το απόλυτο μηδέν της πολιτικής της πορείας

Σε παλιότερο άρθρο μας είχαμε γράψει “ο καιρός γαρ εγγύς  κ. Πρωτοπαππά” γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και εμείς δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Σύντομα θα δημοσιεύσουμε άρθρο μας για το “τεράστιο” πολιτικό έργο που αφήσατε παρακαταθήκη στον τόπο, από τις θέσεις ευθύνης που υπηρετήσατε επί 17 συναπτά έτη.

Διαβάστε την  ανακοίνωση της Μαρίας Πρωτοπαππά στις 13-4-2019

Η πολιτική κακομοιριά και αθλιότητα του συστήματος Γκιώνη, με μία χθεσινή διαδικτυακή ανάρτηση ενός κατά τα φαινόμενα, φερέφωνου και πιστού εκτελεστή βρώμικων πολιτικών εντολών του, σε ό,τι αφορά το συνδυασμό μας κι εμένα προσωπικά, ξεπέρασε κάθε ανεκτό όριο.

Θέμα της, η αποδιδόμενη εμπλοκή μου, υπό την ιδιότητά μου της τότε αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου, σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συγγενικού μου προσώπου.

Μέχρι τώρα ανέχτηκα από τους προηγούμενους και τους συνεργάτες τους, τα αχαρακτήριστα σεξιστικά και λοιπά σε βάρος μου υπονοούμενα.

Υπέφερα και υπέμεινα ως μητέρα και σύζυγος τις αήθεις επιθέσεις εναντίον των παιδιών μου, ακόμη και για την προσωπική τους ζωή, ενώ αηδίασα με τις ανοίκειες επιθέσεις κατά συνεργατών μου.

Η συγκεκριμένη ωστόσο ανάρτηση, ξεπερνά κάθε όριο υποχωρητικότητας, προσβάλλει ευθέως την τιμή και υπόληψή μου, σπιλώνει την πολιτική μου διαδρομή και ιστορία και συνιστά πολιτική σήψη, που μολύνει ολόκληρη την κοινωνία.

Μοναδική διέξοδος και καταφυγή, ο λαός και η Δικαιοσύνη. Στην τελευταία, ως μάρτυρας υπεράσπισής μου θα προταθεί ο ανεπανόρθωτα και πάλι εκτεθειμένος από τους Ηρακλείς του Γεώργιος Γκιώνης, ο οποίος ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής διαχειριζόταν και υπέγραφε τις απευθείας οικονομικές αναθέσεις.

Αλλά περί των απευθείας αναθέσεων, γενικότερα και ειδικότερα, σε άλλη ευκαιρία.

Λουτράκι 13. 04. 2019

Μαρία Πρωτοπαππά

Την ανακοίνωση είδαμε τυχαία σε ιστολόγιο…..

Αυτή ειναι η δημοκρατία της κ. Πρωτοπαππά, όταν κουνούσε το δάχτυλο στον Δήμαρχο που της είπε ότι θα την μηνύσει για τα όσα συκοφαντικά εξαπολύει εναντίον του. ¨Δε θα με φιμώσετε” είπε. Η ίδια όμως προσπαθεί να φιμώσει τον Τύπο, είτε με απειλητικές ανακοινώσεις, είτε μέσω των συνεργατών της.Εδώ είμαστε κ. Πρωτοπαππά ! Μηνύστε μας, αποκαλυφθείτε ενώπιον του λαού του Δήμου μας. Δείξτε το αληθινό σας πρόσωπο. Παραδεχθείτε ότι δε δέχεστε κριτική ούτε και διαφωνία.

Η κ. Πρωτοπαππά αναφέρεται στο δημοσίευμα του Loutrakiblog.gr και στην απευθείας ανάθεση (14.000 περίπου ευρώ) στον άντρα της αδελφής της Μελίνας. κ. Μάσσο 

(**δεν πτοηθήκαμε βεβαίως, γιατί μετά την δημοσίευση της ανακοίνωσης, ακολούθησε και δεύτερο δημοσίσευμα δικό μας με 2η απευθείας ανάθεση στο γαμπρό της της τάξεως των 15.000 ευρώ. )

Τις τελευταίες ημέρες, με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν από δικούς της υποστηρικτές,το μόνο που κατάφερε η Μαρία Πρωτοπαππά είναι να εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

Να απαντήσουν ΟΛΟΙ οι θιγόμενοι από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και να διαψεύσουν με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο τα όσα χρησιμοποίησαν οι δημοσιογράφοι της κ. Πρωτοπαππά, για πολιτικά χτυπήματα εναντίον του Γιώργου Γκιώνη …κάτω από τη μέση !

Και όλα αυτά στο βωμό της ψηφοθηρίας ! Αρκεί να εκλεγούν….

Ο εκδότης της εφημερίδας του Λουτρακίου, κ. Σπύρος Γιαλοψός, ο οποίος προμοτάρει την κ. Πρωτοπαππά και δίνει προγνωστικά υπέρ της ότι είναι “με το ένα πόδι στη Δημαρχία” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά με τίτλο του, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί της !!!!!!

Συντάκτρια σε blog που επίσης προμοτάρει τη Μαρία Πρωτοπαππά είναι επίσης υποψήφια σύμβουλός της.

 

 1. Ποιος τελικά φέρει πολιτική κακομοιριά και ποιός είναι ο άθλιος  του συστήματoς υποψηφίου δημάρχου;
 2. Ποιος είναι το φερέφωνο και ο πιστός εκτελεστής βρώμικων πολιτικών εντολών;
 3. Ποιοι είναι οι Ηρακλείς, όχι του Δημάρχου κ. Γκιώνη, αλλά οι δικοί σας τελικά;

Αυτά για ενημέρωση. Ποιοι έχουν συμφέρουν να προμοτάρουν, ποιοι έχουν συμφέρον να εκλεγεί κάποιος δήμαρχος θα το κρίνει ο κόσμος !

Ποιοι ειναι τελικά οι Ηρακλείς κ. Πρωτοπαππά και τίνος;;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Σχόλια

 1. Ανώνυμος 12 Μαΐου 2019 σε 21:02 - Απάντηση

  Χρόνια πολλά στη ΣΎΖΥΓΟ ΜΗΤΈΡΑ ΚΥΡΊΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ αλήθεια ποια η κοινωνική σας δράση ποια η παρουσία σας σε αθλητικές πολιτιστικές εκδηλώσεις έστω λίγες και ίσως κατά λάθος ανεμερωτη σε κατά καιρούς ερωτήσεις που απτονταν των αρμοδιοτήτων σας είστε ο πρωτονοταριος του 2006 ο Πετρίτσης του 2010 α ξέχασα ηγηθηκατε κάποτε μιας πολιτικής κίνησης που έμεινε στα λόγια και έσβησε νωριςΔΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ

 2. Ανώνυμος 12 Μαΐου 2019 σε 21:15 - Απάντηση

  Προτείνω διαχειστες του LOYTRAKIBLOG την μέρα που σας απέκλεισε από την ενημέρωση ή κυρία ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ να την κηρυξετε ημέρα πένθους για το site επίσης κάθε χρόνο τέτοια μέρα να ρίχνετε μαύρο πέπλο ως ένδειξης πενθους όσο για εμάς τους αναγνώστες σας θα το αντέξουμε ας είναι βαρυ

 3. Ανώνυμος 12 Μαΐου 2019 σε 22:12 - Απάντηση

  “Σεξιστικά και λοιπά σχόλια” χαρακτηρίζει τις αποκαλύψεις του MI.FI. για τις απευθείας αναθέσεις έργων στον γαμπρό της με γερό οικονομικό αντίκτυπο? Και ποιός με διαβεβαιώνει εμένα ότι δεν υπήρχε και παρασκηνιακή συμφωνία περί προμήθειας της ίδιας για αυτές τις “γενναιόδωρες” πράξεις της? Μα τόσο χαμηλά έπεσε? Μάλλον δεν γνωρίζει ποια διαφορά μπορεί να υπάρχει μεταξύ των λέξεων: Κυρία και γύναιο. Τί άλλο να πω? Εκεί που μας χρωστάγανε (μια συγγνώμη), μας ζητάνε και την ψήφο τους, γιατί εμείς ουσιαστικά κάναμε αυτές τις αναθέσεις στον γαμπρό της μέσω των δημοτικών τελών. Συνεπώς την δικαιούμαστε. Μία απλή και φορολογούμενη δημότισσα.

 4. Ανώνυμος 12 Μαΐου 2019 σε 22:34 - Απάντηση

  Γιάντα μωρέ τα βάζετε με τη κυρά μαρία; Εμείς με την ομορφάδα της θα την είχαμε κάμει μωρέ αφροδίτη του ψηλορείτη και θα την είχαμε στα ώπα ώπα. Κυρά μαρία να γενείς δήμαρχος στο δήμο φαιστού να βρούμε την υγειά μας και στα καλλιστεία δημαρχίνων να τις κάμεις ούλες με τα κρομμυδάκια.

 5. Jole7 12 Μαΐου 2019 σε 23:10 - Απάντηση

  Πολιτικό ξεβράκωμα το λένε αυτό? Ναι… κ της αξίζει της κυρα_Μάρως.Το απόλυτο πολιτικό μηδέν, μας εξιστορεί δακρύβρεχτους ύμνους, κ μας λέει χωρίς ίχνος ΝΤΡΟΠΗΣ, ότι ανέχτηκε τα σεξιστικά εις βάρος της υπονοούμενα…. Πλάκα μας κάνεις κυρα_Μάρω? Σου είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι όλα όσα κατά φαντασίαν σκαρφίζεσαι είναι προϊόν της ΔΙΚΗΣ σου αρρωστημένης σκέψης κ έπαρσης που σε διακατέχει σε υπερθετικό βαθμό?Έχεις την εντύπωση ότι όλος ο δήμος κινείτε γύρω από τη δική σου πολιτική ανυπαρξία? ή μήπως έχεις την εντύπωση ότι οι δικές σου κατινίστικες μέθοδοι πολιτικής επιβίωσης θα ακολουθηθούν κ από την ΠΑΡΑΤΑΞΗ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ?Όταν θα φας την ανώμαλη προσγείωση από το ροζ συννεφάκι που σε έχουν ανεβάσει, ο θόρυβος που θα κάνεις, δε θα είναι από το πέσιμο…..

 6. Ανώνυμος 13 Μαΐου 2019 σε 08:27 - Απάντηση

  Καλύτερα να νιώσεις την πίκρα του προδωμένου, παρά την ντροπή του ΠΡΟΔΟΤΗ, κυρία πρωτοπαπα.

 7. Ανώνυμος 13 Μαΐου 2019 σε 08:38 - Απάντηση

  Η πρωτοπαππα, λυπαμαι, αλλα δυσκολευομαι να προσθεσω το κυρια, για να κανει παταγο, παρουσιαζομενη ως θυμα, μας μιλαει για αηθεις επιθεσεις εις βαρος των παιδιων της και της προσωπικης τους ζωης. Αυτο ειναι γιγαντιο ψεμα και απολυτως αναληθες, ειδεμη ας μας το αποδειξει. Κανεις δεν τα εβαλε με τα παιδια της, διοτι δεν ηταν εκεινα που υπεγραφαν τις απευθειας αναθεσεις εργων στον αντρα της αδελφης της. Συν τοις αλλοις, η αναρτηση της ειναι κατ’ εμε διαφημιση για τον αγαπητο μι.φι. και την εκλεκτη δημοσιογραφικη του ομαδα, διοτι η πρωτοπαππα μιλαει για ανοχη της σε αρνητικα σχολια που εδεχθη. Α. Αυτο καταδεικνυει πως ακομη κι αν δεν χρησιμοποιει το LB για την ενημερωση των πολιτων, και παλι αυτο διαβαζει συστηματικα. Β. Μαλλον αιθεροβατει η πρωτοπαππα αν πιστευει οτι ο κοσμος οφειλε να μιλησει θετικα και να την υποστηριξει για τις απατες της με μοιρασμα μεγαλων ποσων σε συγγενικο της προσωπο. Οσο κι αν τον επικαλείται τωρα, να μην απορησει αν το βραδυ των εκλογων ο κοσμος πεσει ανασκελα και την φασκελωνει με χερια και με ποδια.

 8. Ανώνυμος 13 Μαΐου 2019 σε 08:45 - Απάντηση

  Σας απέκλεισε από την ενημέρωση και εσείς να μην αναφέρετε το όνομα της απλά μια επιπλέον υποψηφιότητα πχ τέως αντιδήμαρχος οικονομικών το οχι της σε σας είναι σαν το όχι του σύριζα στο τότε δημοψήφισμα που έγινε μετά ναι καταβαθος θέλει να την προβάλετε αφού το κάνετε με επιτυχία με όλους αλλά δεν την αφήνουν τα βαρίδια που έχει δίπλα της κάποιος αλλωστε που την αγάπησε ξαφνικά τώρα πουλαγε κάποτε τετοια

 9. Ανώνυμος 13 Μαΐου 2019 σε 16:10 - Απάντηση

  Αν κάποια στιγμή θελήσετε ως blog να πείτε αυτά που εμείς σκεφτόμαστε τότε επιτρέψτε στο σχόλιό μου να δημοσιευτεί.Η κ. Πρωτοππαπά φυσικά ΔΕΝ σκέφτεται και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να απαντήσει με τόσο λάθος τρόπο.Αν κοιτάξει κανένας στο ψηφοδέλτιό της θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν ορισμένες αξιοσημείωτες συμπτώσεις όπως:Γιαλοψός Σπύρος “υποτιθέμενος εκδότης” Άλλοτε με τον Παύλου, άλλοτε με τον Γκιώνη ,άλλοτε με τον Λογοθέτη και ΠΑΝΤΟΤΕ με επιθετικά κείμενα στα πρωτοσέλιδά του με “πολύ ομοιάζον” στύλ με την ανακοίνωση της Μαρίας.Αδελφοί Κοντοί: Σαν ρολόι εκκρεμές άλλοτε εδώ άλλοτε εκεί άλλοτε στο σπίτι τους αλλά πάντοτε (συμπτωματικά) με επιθετικό λόγο κατά πάντων. (συμπτωματικά ίδιος λόγος με την ανακοίνωση).Τίποτα στην πόλη μας δεν είναι τυχαίο.Σε ότι αφορά τα σεξιστικά σχόλια κατά της Μαρίας αλλά και εκείνα που (όπως λέει) αφορούσαν την προσωπική της ζωή θα της συνέστηνα να ……κοιτάξει λίγο στα μέλη της παράταξής της τηνεποχή που ….. υποστήριζαν αντίπαλο του Γκιώνη.Ξέρει αυτή .

 10. Jole7 15 Μαΐου 2019 σε 16:06 - Απάντηση

  Δεν περνάς Κυρα Μαρία, δεν περνάς δεν περνάς… Δεν περνάς Κυρα Μαρία δεν περνάς περνααας 🤣