Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Nα ανασκευαστεί το συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας

- Advertisement -
Με σκληρή ανακοίνωσή του το τμήμα Handball του Α.Ο.Ποσειδών, ζητά να ανασκευαστεί το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας του Λουτρακίου…

Διαβάστε αναλυτικά τηνν ανακοίνωση

Διαβάζοντας τις τελευταίες μέρες τα πρόσφατα δημοσιεύματα για την ομάδα χάντμπολ του Ποσειδώνα, η οποία αποτελεί αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης για τις επικείμενες εκλογές,
  ως  υπεύθυνοι του Τμήματος, οι παίκτες ενεργοί και μη ενεργοί, κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι κανένας δεν πρέπει να εκμεταλλευτεί τον κόπο όλων μας, παικτών και παραγόντων για την αναρρίχηση στα πολιτικά σκαλοπάτια ως θέμα αντιπαράθεσης

 

Παρακαλούμε να ανασκευαστεί το άρθρο…
Η δυσαρέσκεια του Εφόρου του Τμήματος  Λ.Τυφτικιδή (social Media)
“Καλημέρα
Δεν είναι του τύπου μου, και του χαρακτήρα μου να ασχολούμαι με τέτοια πραγματα,αλλά τέτοιου είδους κατάντια δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητη… ζω αυτή την ομάδα από το πρώτο δευτερόλεπτο και έχω περάσει από όλα τα πόστα… όταν λοιπόν βλέπω τέτοιες αναρτήσεις από ανθρώπους και ΜΜΕ το οποίο ούτε καν ασχολήθηκε αυτά τα χρόνια με την ομάδα, παρόλες τις προσκλήσεις που δεχόταν ,ένα πράγμα έχω να πω… λυπάμαι για την κατάντια όπως είπα.
Ο Γιώργος Γκιώνης είναι αυτός που σε κάθε κάλεσμα που κάναμε ήταν παρών… βοήθησε και πάλεψε σε πολλούς τομείς για την ομάδα μέχρι τελευταία στιγμή…. είναι αυτός που σε σχεδόν όλους τους εντός αλλά και εκτός αγώνες ήταν παρών και ενίσχυε με την φωνή του την ομάδα…. αφήστε λοιπόν τα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της ομάδας… αυτοί που ξερουν… ξέρουν… όσοι θέλουν να μάθουν ας ρωτήσουν.
Υγ. Γι’αυτούς που βγάζουν τις αναρτήσεις….. αλήθεια το κλειστό γυμναστήριο ξέρετε που πέφτει.”
Η αγανάκτηση του Παναγιώτη Μπεκιάρη (social Media) 
“Με λυπεί ιδιαίτερα, όταν κάποιοι πιάνουν στο στόμα τους, την ομάδα Handball του Ποσειδώνα για πολιτικούς λόγους. Αιδώς.
Τον ιδρώτα των παιδιών και την προσπάθειά τους για να τιμήσουν την πόλη μας και το σωματείο του Ποσειδώνα δεν δίνω το δικαίωμα σε κανέναν να το εκμεταλλευτεί και να το χρησιμοποιήσει για πολιτικούς λόγους.
Για να μην αρχίσω τις δύσκολες ερωτήσεις και κρυφτούν πολλοί. Μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.”
Η απάντηση του A.O. ΠΟΣΕΙΔΩΝ
Με αφορμή άρθρο, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ» (φύλλο 459)και αφορούσε στο τμήμα χειροσφαίρισης (Handball) του Α.Ο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» Λουτρακίου και το Δήμαρχο κ. Γκιώνη Γεώργιο, για το οποίο (άρθρο) δεν ζητήθηκε η γνώμη μας, σας γνωρίζουμε ότι:

“Παραδοσιακά, από της ιδρύσεως του «ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ» το 1962, κάθε Δημοτική Αρχή, όπως και η νυν Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον κ. Γκιώνη, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της και πολλές φορές υπερβαίνοντας αυτά, υποστηρίζει τον Όμιλό μας για το καλό των παιδιών και της πόλης.
Ευχόμαστε σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και ανεξάρτητα από τα ποια θα είναι η επόμενη Δημοτική Αρχήελπίζουμε να τηρηθεί η παράδοση και να τους έχουμε όλους στο πλευρό μας.”

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος Σακελλάρης                                           Στέφανος Στογιαννόπουλος

 Το συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ» (φύλλο 459)
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπράβο στα παιδιά. Κύριοι του Ποσειδώνα, δεν παραιτηστε καλύτερα. Σας έβαλαν τα γυαλιά το τμήμα.😎😎😎😎😎Γιατί αυτό που κάνουν το αγαπάνε.Συγχαρητήρια. Μην αφήνετε τίποτα κάτω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog