Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό: Το νερό Λουτρακίου σε μπουκάλι της ΔΕΥΑΛ

- Advertisement -

Η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου με πρωτοβουλία της αποφάσισε να σχεδιάσει ένα γυάλινο μπουκάλι, με σκοπό να διαφημίζεται και το νερό και η πόλη !

Αυτό είναι το γυάλινο μπουκάλι, που θα προμηθευτούν τα καταστήματα της εστίασης, ώστε να σερβίρουν το νερό Λουτρακίου ..

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο. Πολύ έξυπνη ενέργεια, προς τη σωστή κατεύθυνση για την προβολή του νερού μας. Η νέα Δημοτική Αρχή που θα προκείψει ας εξετάσει και το ενδεχόμενο, σε συνεργασία με επιχειρηματίες, να επαναλειτουργήσει τα εργοστάσια νερού που υπάρχουν, ωστε το νερό μας να πάρει και πάλι τη θέση του στην αγορά.

  2. Πράγματι αξιολογη προσπαθεια διαφήμισης. Ενα χρηστικο αντικειμενο που δεν θα πεταχτει στα σκουπιδια. Θα μπορουσε βέβαια εκτος απο τα καταστηματα που θα το χρησιμοποιούν να υπαρχει η δυνατοτητα αγορας εναντι μικρου αντιτιμου να διατεθει και για οικιακή χρήση. Ετσι το διαφημηστικο μπουκαλι μπορει να ταξιδέψει παντου μαζι με τις αποσκευες των επισκεπτων της πολης μας….. Καλο θα ηταν η πισω πλευρα με τις αναλύσεις να γραφτει και στα αγγλικα για να εχει απήχηση στους τουριστες ωστε να το προμηθευτουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog