Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κατατέθηκε ο φάκελος για την ίδρυση Καταδυτικού Πάρκου στο Λουτράκι

- Advertisement -

Έργα τα οποία θα αλλάξουν την καθημερινότητα των πολιτών της ΠΕ Κορινθίας έχουν τεθεί στο επίκεντρο της Περιφερειακής Αρχής πέραν αυτών που αφορούν την άμεση αποκατάσταση ζημιών

αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών. «Λίγο πριν από την αδειοδότηση του Πρώτου Καταδυτικού Πάρκου στον Τυρό και παρά τη δαιδαλώδη γραφειοκρατία καταθέσαμε αίτημα για τη δημιουργία Καταδυτικού Πάρκου στην θαλάσσια περιοχή του Λουτρακίου.
Θα είναι το δεύτερο αντίστοιχο πάρκο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με σκοπό την προσέλκυση του καταδυτικού τουρισμού που αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή σε εκατομμύρια λάτρεις των καταδύσεων», τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι ανωτέρω δυο δεν έχετε ιδέα από τον θαλάσσιο πλούτο στην περιοχή μας. Κυρίως από το ακρωτήριο Μεγαγκάβι έως το Σχίνο και τα Καλάνησα.Ρωτήστε και κανέναν σχετικό με το σπορ των καταδύσεων να σας πει.Πηγαίνετε και στην έκθεση των Αυτοδυτών Λουτρακίου στο Μπο-Ριβάζ και θα εκπλαγείτε.

  2. 13 Μαΐου 2019 σε 13:52. Εσύ θέλεις αποκλεισμούς. ΓΟΥΣΤΆΡΕΙΣ Αποκλειστικά και μόνο όλη την περιοχή, που τόσα χρόνια θρέφει, τόσες οικογένειες, για καταδύσεις; Αγάπη με φασισμό συγγνώμη με λατρεία ήθελα να πω, για την θάλασσα. Εμείς τι να πούμε;

    • Προφανώς και είσαι παντελώς ΑΣΧΕΤΟΣ με όλη την υπόθεση. Ο αποκλεισμός αλιείας για 1,5 τετραγωνικό χιλιόμετρο σε πείραξε; Από αυτό το χιλιόμετρο “θρέφονται” οι “τόσες” οικογένειες; Γνωρίζεις πως θα λειτουργεί ως πηγή εμπλουτισμού των γειτονικών αλιεύσιμων ιχθυοπληθυσμών; Για να μην αναφέρω το πόσες οικογένειοες θα θρέφει το καταδυτικό πάρκο και όλες οι δραστηριότητες που συνδέονται με την αύξηση της τουριστικής κίνησης και μάλιστα και εκτός εποχής… Ρώτα και το σύνδεσμο αλιέων στον Τυρό, οι οποίοι ενημερώθηκαν και κατάλαβαν τι γίνεται, και είναι πλέον από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του καταδυτικού πάρκου.Καλό θα είναι φίλε μου, πριν καταδικάζεις κάτι, ή πριν ασπαστείς τις μπουρδολογίες και συκοφαντίες του κάθε πικραμένου, να ενημερώνεσαι. Και ρίξε και μια ματιά και στην διεθνή εμεπιρία. Σου συνιστώ να διαβάσεις τη περίπτωση των νησιών Μέντες, της Ισπανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog