Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Kατάμεστο το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό κέντρο στην παρουσίαση υποψηφίων του Γιάννη Καραπανάγου

- Advertisement -

Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε την Κυριακή, στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο, ο υποψήφιος δήμαρχος Ι. Καραπανάγος.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα  ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε Μαζί», ανέλυσε τις βασικές αρχές της παράταξής του.

Ο κ. Καραπανάγος άσκησε δριμεία κριτική στη Δημοτική Αρχή Γκιώνη, αλλά και σε όσους «έχουν ασκήσει εξουσία, επί 16 και 9 χρόνια», όπως τόνισε, εννοώντας, προφανώς τη Μ. Πρωτοπαππά και τον Κ. Λογοθέτη.

Τόνισε ότι ο συνδυασμός του εκπροσωπεί το νέο, με υποψήφιους οι οποίοι δεν του έχουν ζητήσει, αλλά και δεν τους έχει υποσχεθεί οτιδήποτε. Διευκρίνισε ότι, εφόσον εκλεγεί, θα επιλέξει να εισπράττει την αντιμισθία του δημάρχου, αντί της σύνταξής του και, τη διαφορά τους, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 800 ευρώ, θα τη διαθέτει στο Δήμο.

Τέλος, ο κ. Καραπανάγος παρουσίασε τους 37 υποψηφίους του συνδυασμού του, οι οποίοι θα ζητήσουν την ψήφο των συνδημοτών μας, στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

 

 

 

- Advertisement -

62 ΣΧΟΛΙΑ

      • Ακριβως όπως το ριπέςΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ!!!!Εμπρός λοιπονΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ!!Με ήθος και αξιοπρέπεια Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον υποψηφιοΔήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδωρων

  1. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ . ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ , ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΝ Κο ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ … ΣΑΦΩΣ ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ . ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !!!!Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ .

  2. Ένας αξιόλογος άνθρωπος ένας αξιόλογος συνθηασμος μπράβο σε όλους ακσηζετε να βγείτε μπροστά και να κάνατε τον δήμο μια Πόλη που θα πάει μπροστά για τους δημότες και για τα πεδία μας …..καλή επιτυχία…..

    • Όλο οι άλλοι μιλάνε για αυτόν υψηλοί και μη προσκεκλημένοιΠΕΣΑΜΕ ΣΕ ΝΑΡΚΙΣΣΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ;;;ΜΠΑ .. ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΑΡΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΝΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ

  3. Το εντυπωσιακό της παρουσίασης, που πραγματικά συγκίνησε τους παρευρισκομενους, ήταν οι ομιλίες 3 επιφανών ανθρώπων, που ήρθαν απο την Αθήνα και εξήραν τον χαρακτήρα και την προσωπικοτητα του κ. Καραπανάγου. Τι πιο καλό να παίρνεις εγγυήσεις απο ανθρώπους με τετοια εμβελεια,για τον υποψηφιο Δημαρχο?

  4. 9.37 εγω λεω να ξεχρεωσει αυτα που αφησαν οι προηγουμενοι υπερεκτιμημενοι αυτοδιοικητικοι και θα σταματησει ο διασυρμος του τοπου με τις κατασχεσεις . Ε τι λες ?

  5. Σε περίπτωση που το σχόλιο για τα 800 ευρώ είναι ειρωνικό ας μας υποδείξει άλλους υποψηφίους δημάρχους που θα τα χαρίσουν σε ευπαθείς ομάδες του δήμου τους.

  6. εγω χαιρομαι να βλεπω τετοιους ανθρπωπους εγγυηση ποιοτητας αυτοι .. εγγυηση αντοχης τσιπουρου και ξενυχτιου αλλοι. χα χα χα χα

  7. 9.37 πονεσες η μολλον ταρακουνηθηκες απο το σεισμο εχουμε φαρμακο και για σενα!!!!!!ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑ!!!

  8. Άμα έφερε και τήν κλάση του απο τήν Αστυνομία , λογικό είναι να είχε τόσο κόσμο , νομίζω όμως ότι αυτό δεν λέει τίποτα . Εγώ τον βλέπω 5ο και καταϊδρωμένο !!!!

  9. Το γεγονός ότι άτομα από την Αθήνα έπρεπε να μας “πείσουν¨για τον άνθρωπο Καραπανάγο, θεωρείται θετικό? Γιατί δεν μίλησαν ντόπιοι “εξαιρετικοί” άνθρωποι για τον άνθρωπο Καραπανάγο? Μήπως ΔΕΝ τον γνωρίζουν? Και αν δεν τον γνωρίζουν, γιατί? μήπως ήταν παντελώς ΑΠΩΝ από τον δήμο μας? Πάμε σε εκλογές σε 2 βδομάδες και ΔΕΝ γνωρίζουμε ακόμη, εκτός των εκθέσεων ιδεών, ποιές είναι οι θέσεις του στα τόσο σοβαρά ζητήματα του δήμου, όπως SPA, Τουριστική ΑΕ, Γενικό πολεοδομικό σχέδιο και τόσα άλλα. Αν όπως ισχυρίζεται δεν έχει θεσμική ενημέρωση, τι θα πρέπει να σκεφθώ εγώ ο απλός ψηφοφόρος. Είναι καλό παιδί και θα μάθει στου κασίδι το κεφάλι? Να μπει στο ΔΣ να πάρει το ρίσκο των θέσεών του, να μάθει και μετά τα λέμε ….

    • Μάλλον εσύ δε θα ζεις εδώ. Γιατί εάν ζούσες θα ήξερες ότι επέστρεψε στον τόπο του και ασχολείται με τα κοινά εδώ και πολλά χρόνια αναδεικνύοντας τα προβλήματα του τόπου από το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τα ιστολόιγία του.Το πρόγραμμα του συνδυασμού του έχει ήδη κυκλοφορήσει και ΄μάλλον δεν το ξέρεις για να γράψεις ότι έγραψες. Απαντώντας στο ερώτημά σου, απ΄ότι κατάλαβα είσαι μαθημένος οι δήμαρχοι, που εείναι και καλά παιδιά να μαθαίνουν στο δικό σου το κασίδι και γι αυτό έχουν φέριει τον τόπο σ αυτή την κατάσταση. Οπότε βρίσκω λογικό να μην θέλεις ένας ακόμη δήμαρχος να μάθει στου κασίδι το κεφάλι..Οι άνθρωποι που ήρθαν για να μαθαίνεις και να μπορείς να κρίνεις καλύτεα είναι πανελλήνιας εμβέλειας και θα έπρεπε να χαίρεσαι που επισκέφτηκαν τον τόπο μας, έστω κι αν δεν ήρθαν για τον δήμαρχο που υποστηρίζεις.

      • Και λίγα του είπες μήπως και ξυπνήσουν και μάθουν να ψηφίζουν με αξιοκρατικά κριτήρια, αλλά τι λέω και γω τώρα.

    • Δηλαδή να ψηφίσουμε αυτους τους 3 γνωστούς και μη εξαιρεταίους που έχουν πείρα στο να καταστρεφουν τον δημο ε? Επειδή εχουμε το κεφαλι του Κασίδι, να παραμεινουμε ξυρισμένοι? Τι λες ανθρωπε μου?Αλήθεια για αυτόν που υποστηρίζεις εσύ,ηρθε εστω καποιος ‘ντόπιος’ με βαρυγδουπο ονομα να εγγυηθεί για την προσωπικοτητα του και το ακεραιο του χαρακτηρα του? Γιατι? Μηπως κάνουν πως δεν τους γνωρίζουν?Αν έχεις αποριες για τα πολεοδομικά και τα λοιπά, τα εξηγησε πολυ καλα ένας ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ στην παρουσιαση προγραμματος του και είναι πολυ καλός.

  10. “”Γέμισε χωροφύλακες το συνεδριακό”Σου απαντώ::Hσουν εκεί και ζητούσες ταυτότητες των καλεσμένων;

  11. Άμα έφερε και τήν κλάση του απο τήν Αστυνομία , λογικό είναι να είχε τόσο κόσμο , νομίζω όμως ότι αυτό δεν λέει τίποτα . Εγώ τον βλέπω 5ο και καταϊδρωμένο !!!!Σου απάντώ: Σε περιμένει με χαρά να του σκουπίσεις τον ιδρώτα στις 26 Μαϊου και για να σε γνωρίσει από κοντά ανώνυμε.

  12. “Μάθαμε και πόση σύνταξη παίρνει ο Καραπαναγος περίπου 3000″Σε διορθώνω λέγοντάς σου πως παίρνει 13.200 σύνταξη. Οπότε μαθαίνεις πως ο μισθός του Δημάρχου είναι 14.000 ευρώ.

    • Φώναξε τόσο κόσμο για να ανακοινώσει το μπράβο του ΓΚΙΩΝΗ.ΗΘΕΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ!!!ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΙΓΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣΕ!!!!!!!!!Το τελευταίο σας το προτείνω για συνθημα

    • ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΠΙΚΑ (ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ) ΒΑΖΕΙ ΨΗΦΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ . ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.

  13. Τρένο ο Καράπαναγος .Τον προορισμό ομως τον κρατά μυστικό.ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ..ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟ!!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ;;;;;;

  14. Το θετικό είναι ότι θα τον ψηφίσουν όλοι οι καραβανάδες της χωροφυλακής και άντε και κάποιοι στρατόταβλοι. Το αρνητικό είναι ότι αυτό είναι το μόνο θετικό.

    • Εκτος απο αστυνομικος μαντεψε…εχει τελειώσει ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. Επομενως πολυ περισσοτεροι θα τον ψηφισουμε που δεν ειμαστε ενστολοι μεν, αλλα αποφοιτοι πανεπιστημίου/πολυτεχνειου και λοιπων. Σου πέφτει βαρυ?

  15. Συγχαρητήρια και ενα μεγαλο μπράβο στον Ιωαννη καραπαναγο δεν εχω δει τοσο ντομπρο και αξιόλογο άνθρωπο! Καλή επιτυχία να εχει!!!😍

  16. Συγχαρητήριά στον κυριο Ιωαννη καραπαναγο, και ενα μεγαλο μπράβο για την χθεσινή του ομιλία! Ειναι ενας αξιόλογος και γνωστός άνθρωπος καλή επιτυχία να εχει!!!

  17. Τρέμουν τα πόδια κάποιων από την εκδήλωση του Καραπανάγου. Επιτέλους να ένας άξιος άνθρωπος για τον Δήμο.

    • το γεγονος οτι υπαρχουν τοσα σχολια σημαινει οτι τους τσουζει που ανεβαινει τοσο πολυ ενας νεος συνδιασμος με αφθαρτους κ ποιοτικους ανθρωπους που δεν εχουν αναγκη επιβιωσης μεσα απο την πολιτικη ! κ ειναι σημαντικο αυτο που λεω !τερμα καποιοι ρεμπεσκεδες που εκμεταλευονται χρονια καταστασεις γ να επιβιωνουν .αντε μετα τις εκλογες να βγουν στον εργασιακο στιβο οπως ολοι μας.Αρκετα οι φωτογραφησεις ,τα gossip

  18. ρε παιδια μην απαντατε στους αδαεις κακοηθεις χωριανους .Ο αλλος δεν θελει καινουριους λεει ..γουσταρει την ανικανοτητα των παλιων .ειδαμε αυτους με εμπειρια που εξαιτιας τους το καζινο υπολειτουργει το σπα υπολειτουργει κ γινονται κατασχεσεις …οι καταρρακτες παρατημενοι στην τυχη τους ,την πολη δεν την λες κ σουπερ καθαρη .Ειναι ολα θεμα σωστης διαχειρισης που μεχρι τωρα δεν ειχε την τυχη να γνωρισει αυτη η ομορφη πολη .Γουσταρουν να ζουν ετσι στην μιζερια καποιοι .Φτωχοι τω πνευματι πιειτε κανα ουισκακι παραπανω κ ολα καλα ..

    • Για να κρινεις κατι πρωτα θα πρεπει βα δεις το εργο του. Ο Καραπαναγος δεν εχει δειξει τι μπορει να κανει γιατι ηταν αφαντος τοσα χρονια, ξαφνικα περνει αποφαση να κατεβει για ΔΗΜΑΡΧΟΣ οχι Δημ.συμβουλος χωρις να ξερει που του παν τα τέσσερα σορρυ αλλα δεν μπορω να στηρίζω ενα μετέωρο βημα στο δημο. Τα ιδια ειχαμε και με τον Λογοθετη και ειδαμε τα αποτελεσματα.

      • Αν το έργο που ειδες ειναι κακο ‘θρίλερ’ το ξαναβλεπεις γιατι ειναι old classic?? Το θετικό αυτο ακριβως ειναι πως δεν ανακατεύτηκε ποτε πριν με δαυτους . Εδω ηταν κ ομως και παρακολουθουσε, με ‘δημοσιογραφικο’ ματι.

      • Ο κύριος που σχολιάζει κ αποκαλεί ρεμπεσκεδες, αυτούς που έχουν αντίθετη προτίμηση για το Δήμαρχο του τόπου, έχει αναρωτηθεί εάν οι αναρτήσεις του κ το ύφος του, κάνουν καλό ή κακό στον κύριο Καραπαναγο? Απορώ πραγματικά δλδ.

        • JOLE γιατι το πηρες προσωπικα εσυ ? κοιτα τα δικα σου σχολια και μετα να κανεις κριτικη στους αλλους που κανεις βολτα σε ολες τις αναρτησεις των αλλων υποψηφιων και κατακρινεις ολους τους υπολοιπους εκτος απο τον δημαρχο . Αντε μπραβο .Εισαι Γκιωνικος τιμη και καμαρι σου,δεν το κατακρινουμε αυτο, αλλα μην μας κανεις μαθηματα ηθικης γιατι οι θεσεις σου σαφως και δεν ειναι αντικειμενικες .Καλη σου μερα .

  19. ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΕΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΤΟΠΟΥ!!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ !!!!ΥΓ.. Ο Γιώργος λεει τα καλυτερα γι αυτον

  20. Άκου καινοτομία !!!!! Του είπε μπράβο ο Γκιωνης!!!!!Ρε μπράβο καινοτομία !!!!’Θα μας ταράξει στην καινοτομία αυτος!!!!!

  21. Πηρατε χαμπάρι ότι γέμισε το συνεδριακο για πλακα με 37 υποψήφιους όταν άλλοι με 81 υποψήφιους ήταν 150 – 200 άτομα ?

  22. γεμισε σχολια λεει ο αλλος…. κι εχει γραψει αυτος και η αλλη με τις καρδουλες μια ντουζινα μνμτα με το ιδιο ΜΠΑΤΣΟυφακι.🧐🤓🤠

    • ναι ρεμπεσκε πρωτος πρωτος εσυ παρακολουθεις την συγκεκριμενη αναρτηση και να γραφεις συνεχεια για μπατσους . τιμη τους και καμαρι τους που ειναι ” μπατσοι ” , εκπροσωποι του νομου , εχουν την συνταξη τους και δεν χρωστανε πουθενα . Εσυ πες μας πως την περνας αεργε?

  23. Σοβαροί εμφανίζονται σταθερά οι Καραπανάγος και Γκιώνης. “Νόστιμο ξύδι για το φαγητό, είναι μονάχα το ξύδι Τοπ” για τους υπολοίπους με βιογραφικά (πλην του γιατρού, του κ. Βασιλείου) για να τυλίγεις φέτα Τυρνάβου ή μπακαλιάρο πλακί. Και εις άλλα με υγεία, που θέλατε και δημαρχιλίκι, τρομάρα σας, για να μας…σώσετε. Τί να μας σώσετε? Θα μας “νοικοκυρέψετε” αν τολμήσουμε να σας ψηφίσουμε… Βέβαια, η τραγικότερη υποψηφιότητα όλων είναι…χρώματος ξανθού, φτηνού. Δεν πειράζει, πάμε για κομοδινί τώρα, να αλλάξουμε για να πνίξουμε τον πόνο μας. Ας πληρώσει το μπιλλέτο του μπαρμπέρη ο γαμπρούλης, ο τρεις φορές…και βάλε, ευεργετημένος… Προσπαθώ να φτάσω τα πικάντικα και ξεκαρδιστικά σχόλια του Jole7 που είναι μαέστρος σε αυτά, του το αναγνωρίζω. Ας είναι καλά ο άνθρωπος. Τον χαιρετώ μέσα από το Loutrakiblog, όπως και τον ξενιτεμένο Αντρέα μας. Κώστας, αλλά όχι Κωστής, για Όνομα του Θεού!!

    • Το γεγονός οτι ο Καραπαναγος εχει σπουδάσει πολιτικες επιστήμες, δεν τους φτανει… θελουν έμπειρο αποτυχημενο υποψηφιο δήμαρχο, δεν διαβάζεις τι γραφουν?

  24. Normal
    0

    false
    false
    false

    EN-US
    X-NONE
    X-NONE

    /* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Table Normal”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-priority:99;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin:0cm;
    mso-para-margin-bottom:.0001pt;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:10.0pt;
    font-family:”Times New Roman”,”serif”;}

    Σοβαροί εμφανίζονται σταθερά οι Καραπανάγος
    και Γκιώνης. “Νόστιμο ξύδι για το φαγητό, είναι μονάχα το ξύδι Τοπ”
    για τους υπολοίπους με βιογραφικά (πλην του γιατρού, του κ. Βασιλείου) για να
    τυλίγεις φέτα Τυρνάβου ή μπακαλιάρο πλακί. Και εις άλλα με υγεία, που θέλατε
    και δημαρχιλίκι, τρομάρα σας, για να μας…σώσετε. Τί να μας σώσετε? Θα μας
    “νοικοκυρέψετε” αν τολμήσουμε να σας ψηφίσουμε… Βέβαια, η
    τραγικότερη υποψηφιότητα όλων είναι…χρώματος ξανθού, φτηνού. Δεν πειράζει,
    πάμε για κομοδινί τώρα, να αλλάξουμε για να πνίξουμε τον πόνο μας. Ας πληρώσει
    το μπιλλέτο του μπαρμπέρη ο γαμπρούλης, ο τρεις φορές…και βάλε,
    ευεργετημένος… Προσπαθώ να φτάσω τα πικάντικα και ξεκαρδιστικά σχόλια του
    Jole7 που είναι μαέστρος σε αυτά, του το αναγνωρίζω. Ας είναι καλά ο άνθρωπος.
    Τον χαιρετώ μέσα από το Loutrakiblog, όπως και τον ξενιτεμένο Αντρέα μας.
    Κώστας, αλλά όχι Κωστής, για Όνομα του Θεού!!

  25. Είμαι ένας ψηφοφόρος που μελετώ αρκετά τους συνδυασμούς πριν φτάσω στην κάλπη. Παρακολουθώντας την πορεία λοιπόν αυτής της παράταξης και ακούγοντας την ομιλία του επικεφαλής της, μου ήρθε στο νου ένα άρθρο που διάβασα πολύ πρόσφατα, Ναρκισσισμός και πολιτική. Το έβλεπα μπροστά μου.Θα μου επιτρέψετε να σας παραθέσω λίγες παραγράφους και να βρείτε μόνοι σας τα κοινά στοιχεία. Άνθρωποι που δεν διστάζουν να εκφράσουν δημόσια την εγωλατρία τους δημιουργούν μια ανώτερη εικόνα από την πραγματική τους και τη συντηρούν με επιτυχία. Οι νάρκισσοι πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι απ’ όλους τους άλλους. Έχοντας τη μεγάλη επιθυμία να πείσουν και τους άλλους γι’ αυτό, πασχίζουν να μετατρέψουν τους υπόλοιπους σε θαυμαστές τους. Οι νάρκισσοι μιλάνε πάντοτε με στόμφο, στην πραγματικότητα δεν μιλάνε αλλά ρητορεύουν και δίνουν διαλέξεις. Στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν εντυπώσεις, και να ενεργοποιήσουν τον θαυμασμό του ακροατηρίου προς το πρόσωπό τους, ρητορεύουν σάμπως να εκφράζουν μια πρωτοφανή αλήθεια, τη «μοναδική αλήθεια» φυσικά. Πίσω από τα πομπώδη και υπερβολικά τους λογύδρια βρίσκεται κρυμμένο ένα μήνυμα: «Μεγαλύτερος όλων είμαι Εγώ». Γι’ αυτούς η απόκτηση προσωπικής δύναμης και εξουσίας είναι σημαντικότερη από κάθε κοινωνικό όφελος. Συνεπώς, ουδέποτε θα αφιερώσουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία των πολλών. Επιθυμώντας τα πάντα να περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό τους, αδυνατούν να βιώσουν την ενσυναίσθηση. Με άλλα λόγια, δεν γεννιούνται Γκάντι μέσα από τους νάρκισσους. naive

    • Ενδιαφέρουσα άποψη , ας την συζητησουμε λοιπον. Έχουμε εναν άνθρωπο που έχει δυο πτυχία ΑΕΙ, καθηγητης στην σχολή αστυνομίας (ας αφησω τα υπόλοιπα του βιογραφικου του), ασκει δημοσιογραφια και ειναι παιδί εκπαιδευτικών. Είναι αφύσικο ενας τετοιος ανθρωπος να εχει τετοιο πλούσιο πνευματικό κοσμο που να προκαλει εντυπωση στους υπολοιπους?? Επισης, ενω με τα ‘οπλα’ του λόγου και της γνωσης θα μπορούσε να εξευτιλιζε αυτους που ρημαξαν το Λουτράκι, προς ιδίο οφελος δεν το κάνει. Αρκειται στο να επισημαίνει το διαφορετικο που πρεσβευβει. Συμφωνούμε οτι δεν βγηκε νσ ξεκατινιαζεται με αλλους υποψηφιους οπως προσφατα παρακολουθουμε στα τελευταία δημοτικά συμβουλια? Ειναι σημειο ανωτεροτητας αυτο? Ναι ειναι! Στην παρουσιαση του προγραμματος του ειπε θα τα πουν κι συνεργάτες μου που ειναι πιο ειδικοί. Δεν επαιξε τον ρολο του Καισαρα να λεει 2 ωρες μονος του μπούρδες και υποσχεσεις. Σημειο ανωτεροτητας ναι? Μηπως δεν ειναι Νάρκισσος αυτος, αλλά κομπλεξικοί εμείς? Τροπος του λεγειν γιατι εγω τον θσυμσζω

    • Ενδιαφέρουσα άποψη , ας την συζητησουμε λοιπον. Έχουμε εναν άνθρωπο που έχει δυο πτυχία ΑΕΙ, καθηγητης στην σχολή αστυνομίας (ας αφησω τα υπόλοιπα του βιογραφικου του), ασκει δημοσιογραφια και ειναι παιδί εκπαιδευτικών. Είναι αφύσικο ενας τετοιος ανθρωπος να εχει τετοιο πλούσιο πνευματικό κοσμο που να προκαλει εντυπωση στους υπολοιπους?? Επισης, ενω με τα ‘οπλα’ του λόγου και της γνωσης θα μπορούσε να εξευτιλιζε αυτους που ρημαξαν το Λουτράκι, προς ιδίο οφελος δεν το κάνει. Αρκειται στο να επισημαίνει το διαφορετικο που πρεσβευβει. Συμφωνούμε οτι δεν βγηκε να ξεκατινιαζεται με αλλους υποψηφιους οπως προσφατα παρακολουθουμε στα τελευταία δημοτικά συμβουλια? Ειναι σημειο ανωτεροτητας αυτο? Ναι ειναι! Στην παρουσιαση του προγραμματος τους, ειπε θα τα πουν οι συνεργάτες μου που ειναι πιο ειδικοί. Δεν επαιξε τον ρολο του Καισαρα να λεει 2 ωρες μονος του μπούρδες και υποσχεσεις. Σημειο ανωτεροτητας ναι? Μηπως δεν ειναι Νάρκισσος αυτος, αλλά κομπλεξικοί εμείς? Τροπος του λεγειν γιατι εγω τον θαυμαζω. Ειναι καλλιεργημρνοε, αλλη παστα που λεμε

  26. Φίλε 01:52 συμφωνώ απόλυτα . Γκιωνης — Καραπαναγος . Δυο σημαντικά πρόσωπα που μπορούν να συνεργαστούν παραγωγικά για τον τοπο

  27. Με το τραγούδι αρνιέμαι ξεκίνησες τη συγκέντρωση και μπραβο σου.Το μπραβο ομως του ΓΚΙΩΝΗ δεν το αρνήθηκες . Γιατι;;; Γιατι;;;;··········ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ;;;;;;Πριν τον ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ πρέπει να μπει ενα επίθετο βάλτε οποίο θέλετε.

  28. Ναρκισσισμος ειναι να νομιζεις οτι εισαι πετυχημενος αυτοδιοικητικος ενω εισαι ηδη αποτυχημενος στις προηγουμενες θητειες κ να ζητας ξανα τον ψηφο των δημοτων .Αυτο ειναι ναρκισσισμος στην πολιτικη .Γι αυτο στρεφομαστε στο νεο κ αφθαρτο στο μη αποτυχημενο .Αυτο σημσινει σκεπτομενοι πολιτες και οχι πολιτικα προβατα που παεασυρονται απο τον φανατισμο προς ενα προσωπο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog