Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

“Μπαρούτι” το δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου. Διέκοψε ο Πρόεδρος τη συνεδρίαση

- Advertisement -

“Μπαρούτι” μύρισε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα προεκλογικό, αφού οι αντεγκλήσεις ήταν τόσο έντονες μεταξύ των συμβούλων της παράταξης Γκιώνη και των συμβούλων της παράταξης Λογοθέτη…

Η παράταξη Πρωτοπαππά έλαμψε και πάλι δια της απουσίας της !

Ο Πρόεδρος εξ’ αρχής ζήτησε να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι. Και έγινε ακριβώς το αντίθετο !!

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν το μήλο της έριδος για τις δυο παρατάξεις, που αφορούσαν σε :

1.Έγκριση μερικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού και τροποποίησης Ο.Π.Δ. & ΤΠΕΕ έτους 2019 του ν.π.δ.δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας».

2.Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου και Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας για υποβολή προτάσεων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», άξονας προτεραιότητας «Τοπική ανάπτυξη και προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο » Σύνταξη / Επικαιροποίηση Σχεδίων και Μελετών στο πλαίσιο της κατασκευής, βελτίωσης και συντήρησης των λιμενικών υποδομών των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και των Δημοτικών Λιμενικών Γραφείων». Ορισμός εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Σύμβασης

3.Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου και Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας για υποβολή προτάσεων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Πελοπόννησος», άξονας προτεραιότητας «Προστασία περιβάλλοντος-μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον», με τίτλο «Αναβάθμιση της ποιότητας και της λειτουργικότητας του αστικού περιβάλλοντος σε κύρια αστικά κέντρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα οποία δεν εφαρμόζονται στρατηγικές ΒΑΑ.», για την ένταξη της πράξης «Ανάπλαση Παραλιακού Μετώπου Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου». Ορισμός εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Σύμβασης.

4.Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου και Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας για την υποβολή προτάσεων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Πελοπόννησος», άξονας προτεραιότητας «Προστασία περιβάλλοντος-μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον» με τίτλο «Αναβάθμιση της ποιότητας και της λειτουργικότητας του αστικού περιβάλλοντος σε κύρια αστικά κέντρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα οποία δεν εφαρμόζονται στρατηγικές ΒΑΑ.», για την ένταξη της πράξης «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού αναβάθμισης του Παραλιακού Μετώπου Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου». Ορισμός εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Σύμβασης.

H παράταξη Λογοθέτη ρώτησε γιατί αυτά τα θέματα έρχονται προς ψήφιση σήμερα, για να απαντήσει η παράταξη Γκιώνη ότι είναι σύννομο.

Τα αίματα άναψαν όταν οι Θανάσης Μουζάκης και Βαγγέλης Βλάσσης είχαν έντονο διάλογο μεταξύ τους, ο μεν Θανάσης Μουζάκης αποκάλεσε “άλαλο” τον Βαγγέλη Βλάσση και εκείνος με τη σειρά του τον αποκάλεσε “καραγκιόζη”.

Λογομαχία είχαν μεταξύ τους και οι Κώστας Δόσχορης, Θανάσης Μουζάκης και Κώστας Παντελέου για τα έργα της δημοτικής αρχής, οι μεν πρώτοι ισχυρίζονταν πως δε γίνονται έργα, ο δεύτερος το αντίθετο για να καταλήξει λέγοντας “ντροπή σου κ. Μουζάκη”.

Η εκρηκτική ατμόσφαιρα ήταν η αιτία για να διακόψει ο πρόεδρος κ. Στάμου το δημοτικό συμβούλιο για 5 λεπτά.

Στη συνέχεια, αφού άρχισε και πάλι η συνεδρίαση, το λόγο είχε ο κ. Ρουμελιώτης και είπε πως κάποιοι κάποτε ζητούσαν να γκρεμιστούν οι κατασκευές των καταστημάτων στην παραλία.

Αναφέρθηκε στα λόγια του Θανάση Μουζάκη, ο οποίος είχε αποκαλέσει “Γκόρτζο” τον κ. Ρουμελιώτη (αναφορικά πάντα με το θέμα της ανάπλασης της παραλίας) και ο κ. Ρουμελιώτης σήμερα του απάντησε λέγοντας πως είναι ψεύτης και συκοφάντης.

Αυτές οι φράσεις προκάλεσαν την οργή του Κώστα Λογοθέτη που ζήτησε την παρέμβαση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Στη συνέχεια όλη η παράταξή του αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Αφού είχαν αποχωρήσει ο Βαγγέλης Βλάσσης ζήτησε  συγνώμη για τη συμπεριφορά του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μην βγάζετε τέτοιου είδους σκηνές το μόνο που προσφέρουν είναι δυσφήμιση για τον τόπο και τίποτα παραπάνω , μην δίνετε τροφή για αλλο ενα ξεκατίνιασμα.

  2. Στημένο για να αποχωρήσει η παράταξη Λογοθέτη. Δεν αντέχουν να ακούν αλήθεια, δεν τους ενδιαφέρει το καλό της πόλης. Μηδενιστες σε όλα τους, κ με έναν μουζακη με ύφος φυρερ. Κάτι ήξερε ο λαός που τους έστειλε στα ισόγεια του πολιτικού διαμερίσματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog