Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παύλος Παύλου: Kοινοί συκοφάντες Γιαλοψός και Ηλιακόπουλος

- Advertisement -

Αν και η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ξεκίνησε με γέλια, αργότερα τα πράγματα άλλαξαν, όπως διαβάσατε στο χθεσινό μας άρθρο.

Το κλίμα άλλαξε όταν ο κ. Παύλος Παύλου, για τον οποίο έχουμε γράψει πάμπολες φορές την άποψή μας, την εκτίμηση και το σεβασμό που τρέφουμε στο πρόσωπό του, αλλά και τον πολιτικό του λόγο και εκτόπισμα,πήρε το λόγο και αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της εδημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ και τον εκδότη της Σπύρο Γιαλοψό. Αναφέρθηκε και στο δημοσιογράφο- μέχρι πρότινος υπ.δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Ηλιακόπουλο Πάνο.

Τους χαρακτήρισε κοινούς συκοφάντες, τους οποίους έχει μηνύσει και καταδικάσει με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για συκοφαντική δυσφήμιση όπως είπε.

Αφορμή για τη σημερινή αναφορά μου είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ με τίτλο “βρώμικα πολιτικά παιχνίδια”.

Το δημοσίευμα αυτό μου θυμίζει εποχή του 2006.Τότε καποιοι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να διαβάλλουν την πορεία της 12ετίας,και την υποψηφιότητά μου στις εκλογές του 2006, κάποιοι ανηγορεύτηκαν ως Θεοί, γνωρίζοντας τα πάντα και απορρίπτοντας τα πάντα,όλες τις δημοτικές αρχές μέχρι τώρα και όλο τον κόσμο που ,τους ψήφισε, ότι τάχα επλανήθησαν.

Αυτός λοιπόν ο δημοσιογράφος  με τα κείμενά του τα τότε έλεγε ότι δίνει την αλήθεια στον κόσμο, αρνούμενος να πεί ότι υπήρχε πολεμική εναντίον του προσώπου μου, που ήμουν υποψήφιος το 2006. Κάπου το ομολόγησε όμως το 2008 …

Αυτός λοιπόν ο δημοσιογράφος μαζί με τον φιλοξενούντα στην εφημερίδα του τότε, καταδικάσθηκαν και οι δυο τελεσίδικα.

Και ο κ. Γιαλοψός έχει καταδικασθεί τελεσίδικα και εκκρεμει στον Αρειο Πάγο,και ο κ. Ηλιακόπουλος εχει καταδικασθεί

Αυτοί λοιπόν  οι συκοφάντες έρχονται σήμερα  να μας πουν εμάς, τους τρεις προηγούμενους δημάρχους ” υπόδικους”, ενω γνωρίζουν και οι τρεις την πλεκτανη που έχει στηθεί γι’αυτήν την ιστορία.

Αυτη την πλεκτάνη , η οποία σήμερα είναι όπλο στα χέρια αυτών που δεν ήταν πρώτα στη δημοτική αρχή αλλά σήμερα διεκδικούν το θώκο και οι οποίοι βέβαια το χρησιμοποιούν. Γιαυτό ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας ένα χρόνο πριν, όταν βγήκε το  βούλευμα.

Το σκηνικό του 2006 επαναλαμβάνεται σήμερα με αυτό το δημοσίευμα..

Ο μεν ένας (Γιαλοψός) προσπαθεί να γίνει δημοτικός σύμβουλος ο δε άλλος (Ηλιακόπουλος)ουτε καν την προσπάθεια δε μπόρεσε να κάνει, διότι εζυγίσθη από το λαό μας και απεβλήθη κατά την προσωπική μου άποψη.

Αν είχε φιλότιμο θα έπρεπε να τα μαζέψει και να φύγει.Γιατί δεν είναι καν Λουτρακιώτης.

Μυαλό δεν έβαλε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Από το 2007 που βγήκαν οι τελεσίδικες αποφάσεις δε σταμάτησαν ούτε λεπτό, ούτε μία φορά να με προκαλούν και να με καθυβρίζουν.

Ηθελα λοιπόν να γνωρίζει το δημοτικό συμβούλιο ποιοι είναι αυτοί που μας λένε υπόδικους. Και αυτό θα το δούμε το Νοέμβριο.., είπε μεταξύ άλλων ο πρώην δήμαρχος κ. Παύλος Παύλου

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου κ. Παύλου Παύλου στο video που ακολουθεί

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ορθός και συγκροτημένος ο λόγος του Παύλου, πάντα. Μακάρι να είχαμε και άλλα πολιτικά βαρίδια στον τόπο μας με την γνώση του και την ευστροφία του. Ναι ναι καλά διαβάσατε. Βαρίδια.Γιατί είχε όραμα για το Λουτράκι.Γιατί είχε γνώση του συστήματος του Κράτους.Γιατί ήταν πάντα απόλυτος. Η πολύ δημοκρατία βλάπτει. Αρκετές φορές προς το τέλος της πολιτικής του διαδρομής έχασε τον έλεγχο και δημιούργησε κάποιες ρωγμές. Καλύτερα έτσι, γιατί σήκωσαν κεφάλι τα ….., που είχε δίπλα του. Μπορεί αυτοί να συνέχισαν και πορεύτηκαν σε άλλες πολιτικές παραλίες αλλά στην συνείδηση του κόσμου ο Παύλου είναι ο Δήμαρχος όλων.Όπως και ο Γιωτάκης έχει κερδίσει αυτόν τον τίτλο. Ίσως γιατί ο ένας είχε απέναντι τον άλλον.Και οι δύο έφαγαν πολύ λάσπη και πολύ βρωμιά αλλά βγήκαν καθαροί. Τέτοια βαρίδια τα θέλουμε στο Δήμο μας.Ο Θεός να μας ευλογεί τώρα με την απλή αναλογική.Η μορφή της Δημοκρατίας όπως λειτουργεί μέχρι τώρα θα αναδείξει την απουσία του ηγέτη και θα επιφέρει το χάος.Δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΟΓΙΚΗ έχει αξία σε καθεστώτα που θέλουν να δείξουν ότι υπάρχει δημοκρατία αλλά στην ουσία ελέγχουν απόλυτα το εκλογικό σώμα.Συνέπεια αυτού είναι το σώμα να είναι διαχειρίσιμο απο το καθεστώς στο 100%.Το κυριότερο είναι ότι μάλλον όλοι οι αρχηγοί θα είναι στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, διότι ως απλοί Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν θα έβρισκαν ΠΟΤΕ τον δρόμο για το Δημοτικό Συμβούλιο.Ο Γκιώνης είναι η τελευταία του ευκαιρία να δείξει ότι θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που δουλεύει και θα δώσει ουσιαστικές λύσεις για το Λουτράκι που τις θέλει όπως ο διψασμένος το νερό.Ένας Απλός Πολίτης…

  2. Άλλωστε ο ΓΚΙΩΝΗΣ τα πρώτα βήματα στην πολιτική δίπλα στον ΠΑΎΛΟΥ άσχετα αν έφυγε επειδή κατέβηκε τελευταία στιγμή ο αείμνηστος ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ και ήταν δεσμευμένος ηθικά λόγω της συγγενειας τουλάχιστον αυτός πήρε κάτι θετικό γιατί η Μαρία και ο μπισμπικης που αυτοί ξεκίνησαν με τον ΠΑΎΛΟΥ δεν σεβάστηκαν την βοήθεια και συνεργασία που είχαν

  3. Ο Γιωτάκης είχε το όραμα για τον τόπο ,συγκριτικά καλό για την εποχή του (1981-1993) , και ο Παύλου είχε τα χρήματα !!!!! που επαιρνε η Δημοτική επιχείρηση του ΔΗΜΟΥ ,ΑΤΕΚΛ όπως την έλεγαν τότε, με πρόεδρο τον Παύλου.)

  4. Normal
    0

    false
    false
    false

    MicrosoftInternetExplorer4

    /* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin:0cm;
    mso-para-margin-bottom:.0001pt;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:10.0pt;
    font-family:”Times New Roman”;
    mso-ansi-language:#0400;
    mso-fareast-language:#0400;
    mso-bidi-language:#0400;}

    Κουμπάρε ο φίλος μας δεν θα μας πει κάτι περί αυτού….??

    Δηλαδή για της συκοφαντίες του, και τελεσίδικων καταδικαστικών
    αποφάσεων…??

    Δηλαδή τώρα ως υποψήφιος μαζί με τον Μαρίνη …

    θα μας απαντήσει σε όλα μαζί…??

    Περιμένουμε…!?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog