Αν και η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ξεκίνησε με γέλια, αργότερα τα πράγματα άλλαξαν, όπως διαβάσατε στο χθεσινό μας άρθρο.

Το κλίμα άλλαξε όταν ο κ. Παύλος Παύλου, για τον οποίο έχουμε γράψει πάμπολες φορές την άποψή μας, την εκτίμηση και το σεβασμό που τρέφουμε στο πρόσωπό του, αλλά και τον πολιτικό του λόγο και εκτόπισμα,πήρε το λόγο και αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της εδημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ και τον εκδότη της Σπύρο Γιαλοψό. Αναφέρθηκε και στο δημοσιογράφο- μέχρι πρότινος υπ.δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Ηλιακόπουλο Πάνο.

Τους χαρακτήρισε κοινούς συκοφάντες, τους οποίους έχει μηνύσει και καταδικάσει με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για συκοφαντική δυσφήμιση όπως είπε.

Αφορμή για τη σημερινή αναφορά μου είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ με τίτλο “βρώμικα πολιτικά παιχνίδια”.

Το δημοσίευμα αυτό μου θυμίζει εποχή του 2006.Τότε καποιοι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να διαβάλλουν την πορεία της 12ετίας,και την υποψηφιότητά μου στις εκλογές του 2006, κάποιοι ανηγορεύτηκαν ως Θεοί, γνωρίζοντας τα πάντα και απορρίπτοντας τα πάντα,όλες τις δημοτικές αρχές μέχρι τώρα και όλο τον κόσμο που ,τους ψήφισε, ότι τάχα επλανήθησαν.

Αυτός λοιπόν ο δημοσιογράφος  με τα κείμενά του τα τότε έλεγε ότι δίνει την αλήθεια στον κόσμο, αρνούμενος να πεί ότι υπήρχε πολεμική εναντίον του προσώπου μου, που ήμουν υποψήφιος το 2006. Κάπου το ομολόγησε όμως το 2008 …

Αυτός λοιπόν ο δημοσιογράφος μαζί με τον φιλοξενούντα στην εφημερίδα του τότε, καταδικάσθηκαν και οι δυο τελεσίδικα.

Και ο κ. Γιαλοψός έχει καταδικασθεί τελεσίδικα και εκκρεμει στον Αρειο Πάγο,και ο κ. Ηλιακόπουλος εχει καταδικασθεί

Αυτοί λοιπόν  οι συκοφάντες έρχονται σήμερα  να μας πουν εμάς, τους τρεις προηγούμενους δημάρχους ” υπόδικους”, ενω γνωρίζουν και οι τρεις την πλεκτανη που έχει στηθεί γι’αυτήν την ιστορία.

Αυτη την πλεκτάνη , η οποία σήμερα είναι όπλο στα χέρια αυτών που δεν ήταν πρώτα στη δημοτική αρχή αλλά σήμερα διεκδικούν το θώκο και οι οποίοι βέβαια το χρησιμοποιούν. Γιαυτό ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας ένα χρόνο πριν, όταν βγήκε το  βούλευμα.

Το σκηνικό του 2006 επαναλαμβάνεται σήμερα με αυτό το δημοσίευμα..

Ο μεν ένας (Γιαλοψός) προσπαθεί να γίνει δημοτικός σύμβουλος ο δε άλλος (Ηλιακόπουλος)ουτε καν την προσπάθεια δε μπόρεσε να κάνει, διότι εζυγίσθη από το λαό μας και απεβλήθη κατά την προσωπική μου άποψη.

Αν είχε φιλότιμο θα έπρεπε να τα μαζέψει και να φύγει.Γιατί δεν είναι καν Λουτρακιώτης.

Μυαλό δεν έβαλε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Από το 2007 που βγήκαν οι τελεσίδικες αποφάσεις δε σταμάτησαν ούτε λεπτό, ούτε μία φορά να με προκαλούν και να με καθυβρίζουν.

Ηθελα λοιπόν να γνωρίζει το δημοτικό συμβούλιο ποιοι είναι αυτοί που μας λένε υπόδικους. Και αυτό θα το δούμε το Νοέμβριο.., είπε μεταξύ άλλων ο πρώην δήμαρχος κ. Παύλος Παύλου

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου κ. Παύλου Παύλου στο video που ακολουθεί