Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στο Λουτράκι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης

- Advertisement -

Συνάντηση είχαν σήμερα το μεσημέρι στις 14.00 , σε γνωστό ξενοδοχείο του Λουτρακίου,εκπρόσωποι του Συλλόγου των επισιτιστών Λουτρακίου- ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ, του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου και εκπρόσωποι της Ενωσης ξενοδόχων..

με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ο κ. Παπαδημούλης στα πλαίσια της επίσκεψής του στην ευρύτερη Κορινθία, επισκέφθηκε το πρωί τον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας, συναντήθηκε με το Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας, τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου,τη διοίκηση της ΑΕΔΙΚ και το ΔΣ των εργαζομένων της Διώρυγας.

Τέλος επισκέφθηκε το Λουτράκι, συνοδευόμενος από τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, κ. Θελερίτη Μαρία, κ. Τσόγκα Γιώργο κ. Γιώργο Ψυχογιό. τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπασταμόπουλο Γιώργο και την αναπληρώτρια συντονίστρια κ. Ελένη Φασιλή

Με τους εκπροσώπους των φορέων έγινε μια διαλλογική συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα.

Ανέπτυξαν στον κ. Παπαδημούλη τα προβλήματα των κλάδων κυρίως την υπερφορολόγηση, και ακολούθησε μια επικοδομητική συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης.

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. λυπαμαι Χαρα αλλα η πλατφορμα ισως εχει θεμα !!και ξανανεβαζω …..υπαρχει κοντη μνημη η καθολου μνημη σε αυτη τη χωρα , εξου και ολα τα δεινα !! οταν ειμαι αγκαλια με χαμογελακια με ανθρωπους που προδωσαν τη χωρα μου και πριν λιγο καιρο τους τα εχωνα απο μεσα κοιν.δικτ. μαλλον ειμαι προδοτης του εαυτου μου !@!η μαλλον οχι …τωρα ζηταω ψηφο !! βρε πως αλλαζω τωρα που ζητω καρεκλα ???με βλεπουν ομως !!!!

  2. ΜΑΛΙΣΤΑ . ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ , ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΖΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΗΜΑ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ .. ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog