Νανόπουλος:Στο κρύσταλλο η λάσπη δεν κολλά

2019-05-15T10:55:24+03:0015 Μαΐ 2019 | 13:00|Κατηγορίες: Κορινθία, ΤΟΠΙΚΑ|0 Σχόλια

Αναφορικά με τοέκνομο, συκοφαντικό και κατάπτυστο δημοσίευμαπου αναρτήθηκε για ελάχιστο χρονικό διάστημα σε διάφορες ιστοσελίδες, αναφορικά με κλήσητου Υποψήφιου Δημάρχου, Βασίλη Νανόπουλου για εμφάνιση στην κυρία Ανακρίτρια Πειραιώς, γνωστοποιούμεσε όλους τα κάτωθι:
1. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙκατάχρηση δημοσίου χρήματος που σχετίζεται με το πρόσωποτου Βασίλη Νανόπουλου.
2. Η υπόθεση αφορά την πεντάμηνη θητεία του στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς από τον Ιούλιο του 2009 έως τον Δεκέμβριο του 2009, ως ΑΠΛΟ -ΜΗΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ μέλος του ΔΣ αυτού, για ανακατασκευή αποθήκης που εξελίχθηκε πριν το διορισμό τουκαι σε κατασκευή κτιρίου διοίκησης που επίσης αποφασίστηκε και εξελίχθηκε προ της ανάληψης των καθηκόντων του.
3. Εγκρίσεις για τα εν λόγω έργα δόθηκαν από την Βουλή, την τότε Κυβέρνηση και όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες. Συγκεκριμένα με το ν. 4405/2016 η Βουλή των Ελλήνων έκρινε ότι τα έργα αυτά ήταν επωφελή για το Ελληνικό Δημόσιο ως περιουσιακά στοιχεία του, που παραχωρήθηκαν με την σύμβαση ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ.
4. Ακόμηέχουν κληθεί για εξηγήσειςσυνολικά περί τα 60 άτομα,στελέχη προηγούμενων διοικήσεων.
5. Είναι φανερό ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗυπάρχει μεταξύ της ως άνω εκκρεμότητας και της θητείας του στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να αμφισβητήσει την ακεραιότητα και τη διαφάνεια που χαρακτηρίζει την διοίκηση από μέρους του επί 11 έτη.
6. Θα αναζητηθούν άμεσα ποινικές και αστικές ευθύνες από τους υπευθύνους για τις σε βάρος του ανακρίβειες και συκοφαντίες απ’ όπου και αν προέρχονται.
7. Λυπόμαστε για το κατάντημα των πολιτικών μας αντιπάλων που αναμεταδίδουν τη σχετική συκοφαντία, για το Επιμελητήριο Κορινθίας και το πρόσωπό του. Παραδίδουμετους συκοφάντες και λασπολόγους στην κρίσητης Δικαιοσύνης και στην κρίση των πολιτών οι οποίοι θα δώσουν την απάντησή τους στις προσεχείςεκλογές, δίνοντας στον συνδυασμό ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ θριαμβευτική νίκη.
8. Ουδείς μπορεί υποβολιμαία και με τέτοια τεχνάσματα να σταματήσει τον επικεφαλής και το Συνδυασμό μας από την εκλογικήνίκη που είναι πλέον αδιαμφισβήτητη.
ΣΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑ.
Γραφείο Τύπου ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
15/05/2019

Αφήστε ένα σχόλιο