Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωση του συνδυασμού Επιλογή Ευθύνης για δημοσίευμα κατά Γκιώνη και Λογοθέτη

- Advertisement -

Πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της κας Πρωτοπαππά κ. Γιώργος Κοντός, σε επιστολή του σε διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης (streetlife. gr) αναφέρει επί λέξει – μεταξύ άλλων – τα εξής:

«Έχω στα χέρια μου αποδείξεις και στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι σε προσωπικούς λογαριασμούς των πρώην δημάρχων κ.Γεωργίου Γκιώνη και Κωνσταντίνου Λογοθέτη, έχουν μπεί λεφτά από εργολάβους του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων…!!!
ΡΩΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ τους παραπάνω κυρίους:
-Για ποιόν λόγο κατατέθηκαν σε προσωπικούς τους λογαριασμούς χρήματα;
-Ποιά είναι η σχέση τους με τους εργολάβους;
ΔΙΝΩ 24 ΩΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ, να μου απαντήσουν με πειστικά επιχειρήματα, πως βρέθηκαν τα λεφτά αυτά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς;;;;»

Καλούμε τον κ. Κοντό να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα τα στοιχεία που δηλώνει πως έχει στην κατοχή του, καθώς δεν κατανοούμε σε τι εξυπηρετεί η οποιαδήποτε προθεσμία.

Επίσης, καλούμε τους υποψήφιους δημάρχους κ.κ. Γιώργο Γκιώνη και Κωνσταντίνο Λογοθέτη να τοποθετηθούν άμεσα στο δημοσίευμα, ανεξάρτητα οποιασδήποτε προθεσμίας, καθώς τέτοιου είδους δημοσιεύματα-ισχυρισμοί που εμπλέκουν δημόσια πρόσωπα πρέπει να απαντώνται δημόσια.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι σου αμφισβητουν? Το νεαρο της ηλικιας σου? Το οτι δεν πατησες ποτε σε δημοτικο συμβουλιο? Το οτι εκανες συμφωνια με τον Ηλιακοπουλο? Το οτι υποστηριζεσαι και υποστηριζεις τον συριζα?

    • ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΣΕΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ;Α!!ΟΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΛΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

  2. Ο Λογοθετης στέλνει τελεσίγραφα.Ο Γκιωνης περιμένει και ζητά απο τον Κοντό να μιλήσει άμεσα. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;;;;

  3. Καλά, τόσο στόκος είσαι? Πρώτα πρέπει να καλέσεις τον Κοντό να δώσει τα στοιχεία που λέει πως έχει, και αν και εφόσον τα δώσει, τότε οφείλεις να αποταθείς στους Γκιώνη-Λογοθέτη. Και θες να γίνεις και δήμαρχος, τρομάρα σου, και μας λες για νοημοσύνη πολλαπλάσια της ηλικίας σου. Μάλλον ξέχασες το πρόθεμα -υπο στην αρχή της λέξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog