Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γιώργος Γκιώνης : Ψυχραιμία κ. Λογοθέτη

- Advertisement -

Aπάντηση δίνει ο συνδυασμός του υποψηφίου Δημάρχου κ. Γιώργου Γκιώνη στον υποψ.Δήμαρχο κ. Λογοθέτη Κώστα για το debate και το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξή του σχετικά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ Κ.ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Είναι πραγματικά εκπληκτικό και πραγματικά άξιο ενδιαφέροντος το φαινόμενο εμμονής του κυρίου Λογοθέτη με την διαδικασία του debate.

Είναι επίσης εκπληκτική η αφαιρετική του ικανότητά, να απομονώνει από ολόκληρα δελτία τύπου συγκεκριμένες παραγράφους και να τις χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.

Θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι το αρχείο δημοσιευμάτων της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών αλλά και η μνήμη μας είναι σε αρίστη κατάσταση.

Για του λόγου το αληθές, όσον αφορά το δημοσίευμα μας του 2014 αναφορικά με το debate, στο οποίο πέρα των όσων επιλεκτικά απέσπασε ο κύριος Λογοθέτης, γράφαμε και τα εξής: «….η ανάλωση του προεκλογικού χρόνου σε συζητήσεις εντυπωσιασμού μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες του κ. Λογοθέτη, δεν καλύπτει όμως τις ανάγκες των δημοτών που έχουν σοβαρότερα προβλήματα στην καθημερινότητά τους. Οι δημότες απαιτούν λύσεις στα προβλήματά τους από μια ισχυρή δημοτική αρχή που δεν την χαρακτηρίζουν η αδράνεια και οι καταστροφικές μέθοδοι….»

Τα ίδια ανέφερε ως πάγια θέση για το debate και ο κ. Γιώργος Γκιώνης στην ομιλία του στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου.

Επίσης να του υπενθυμίσουμε ότι οι δημόσιοι δημοκρατικοί διάλογοι γίνονται και μέσα στο ναό της Δημοκρατίας , ήτοι στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όσο για τον ελεύθερο χρόνο που θα διαθέτει ο κάθε υποψήφιος επικεφαλής μετά τις εκλογές αυτό δεν είναι υπόθεση του κυρίου Λογοθέτη. Είναι υπόθεση του λαού που αποφασίζει με την ψήφο του και με το ιερό δικαίωμα της επιλογής του.

Εμείς του συνιστούμε ψυχραιμία.

Γραφείο τύπου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφήσατε την Πρωτοππαπα και τώρα τα έχετε βάλει με τον λογοθετη;; Ψυχραιμία!!!!! Πιστεύω να ανεβεί το σχόλιο!!

  2. Καλα δεν σας μελώσαμε κιόλας! Απλά να σας αναφέρω οτι αρκετά σχόλια δεν τα εχετε ανεβάσει με ποιο κριτήριο;;;; ούτε υβριστικά ειναι ούτε θιγούν κανεναν απλά ειναι η άποψη ενός δημότη!!! Γιατι λοιπόν κυρία χαρα γίνεται αυτό;;;

    • Υπάρχουν σχόλια που δεν είναι υβριστικά, αλλά θίγουν, το κλίμα έίναι μπαρουτιασμένο, ας μη το δυναμιτίζουμε κι άλλο. Επίσης τα σχόλια είναι καθημερινά πάρα πολλά. Κάποια δεν τα διαβάζουμε καν. (συγχωρήστε μας-είναι μεγάλος όγκος δουλειάς). 3ον υπάρχουν πολύ καλά και εύστοχα σχόλια που θα μπορούσαν να δημοσιευθούν αλλά στο τέλος περιέχουν μια λέξη που μπορεί να είναι και μηνύσιμη. Ζητάμε λίγο την προσοχή όλων σε αυτά που στέλνετε. Παρόλαυτά δημοσιεύονται δεκάδες σχόλια καθημερινά.
      Σας ευχαριστούμε

  3. Που είναι ο Κοντός ρε παιδιά? Η Πρωτόπαπα??? 😂😂😂😂Για τα πανηγύρια είναι θέλουν να διοικήσουν και τον Δήμο με «θέληση και γνώση»!!!Με λάσπη και ψεύτικες υποσχέσεις πρέπει να λένε!!!! Να ποιος ταΐζει τους πολίτες σανό κα Πρωτόπαπα!!!

  4. Loutraki blog και mf που ειναι το αρθρο που υπηρχε το μεσημερι με την μαυρησμενη εικονα;;;Σας κραξανε στα σχολια και το κατεβασατε;;;; Να δημοσιευθει σας παρακαλω η ερωτηση μου.

  5. Μια λέξη που μπορεί να είναι μηνύσιμη ως προς ποιον βρε Χαρά? Την προσωπική μας γνώμη εκφράζουμε όχι την επίσημη άποψη του LB.

  6. Αυτή δεν είναι σοβαρή απάντηση , απλή παραδοχή ότι δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε διάλογο. Έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει αυτόν τον καιρό. Πράγματι τώρα με τις εκλογές κάτι γίνεται στον δήμο, έστω και πράγματα μικρά, αφού ξέρει ότι ο κόσμος έχει κοντή μνήμη και οι υποσχέσεις με τον καιρό ξεχνιόνται και η τελευταία πινελιά μένει.Την δική μου μνήμη την βοηθά το προεκλογικό φυλλάδιο του 14 που έχω μπροστά μου και ξεφυλλίζοντάς το δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Αλήθεια εσύ δήμαρχε έχεις την ψυχραιμία να το κοιτάξεις;Αλλά όπως λέτε εκτός από ότι ασχολείστε με το να κάνετε το έργο σας …κάνετε και δημοκρατικούς διαλόγους στον ναό της Δημοκρατίας όπως μόνο εσείς ξέρετε με την ψυχραιμία που σας διακρίνει Υ.Γ. ξαναστέλνω το σχόλιο λίγο πιο ήπιο μήπως και το ανεβάσετε γιατί με αυτά που διαβάζω έχασα και εγώ ίσως την ψυχραιμία μου, χρησιμοποιώντας λόγια του δημάρχου μας, που μπορεί να τα θεωρείτε υβριστικά εδώ, όμως σε έναν ναό επιτρέπονται…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog