Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωση του συνδυασμού ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ για το debate

- Advertisement -

Ο κ. Γκιώνης και η κ. Πρωτοπαππά, με την άρνησή τους να συμμετάσχουν στην πρότασή μας για διεξαγωγή ενός δημόσιου πολιτικού διαλόγους μεταξύ των υποψηφίων, επιβεβαιώνουν τρεις αναμφισβήτητες αλήθειες.

Η πρώτη: Απαξιώνουν τους πολίτες, απαξιώνουν τη δημοκρατία, απαξιώνουν το διάλογο. Τους βολεύουν οι μονόλογοι και τους εξυπηρετούν οι προεκλογικές φιέστες.
H δεύτερη: Φοβούνται να σταθούν με ανοιχτά χαρτιά πάνω στο τραπέζι, φοβούνται να δοκιμασθούν τα πεπραγμένα τους, φοβούνται να συγκριθούν οι προτάσεις τους και οι προγραμματικές τους δεσμεύσεις. Φοβούνται τελικά τον ενημερωμένο πολίτη.
H τρίτη: Είναι φτιαγμένοι από τα ίδια υλικά, πολιτεύονται με τον ίδιο τρόπο, αποφεύγουν τα ίδια πράγματα, φοβούνται εξίσου τους πολίτες και το διάλογο και τελικά, όπως ταυτίζονταν τόσο χρόνια στη διοίκηση, έτσι ταυτίζονται και σήμερα.

Το συμπέρασμά βγαίνει αβίαστα: Πρόκειται για δύο υποψηφιότητες καρμπόν!

Ο δε κ. Γκιώνης έκανε και το λάθος να απαντήσει στην πρότασή μας, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, τονίζοντας ότι δεν έχει χρόνο (!) να αναλωθεί σε ατέλειωτες συζητήσεις εντυπωσιασμού (!!!).

Επειδή κύριε Γκιώνη τα γραπτά μένουν και ανασύρονται για να αποδεικνύουν την ασυνέπεια, τις κωλοτούμπες και τα ψέματα, να σας υπενθυμίσουμε εμείς τι λέγατε το 2014 για το debate: «Σεβόμαστε απολύτως τη διαφάνεια, τις δημοκρατικές διαδικασίες και το διάλογο. Αυτά προάγουν το αίσθημα ευθύνης του καθενός μας και προσδιορίζουν τη συμμετοχή στα κοινά, καθορίζουν την ποιότητα της δημοκρατικής λειτουργίας. Είναι σαφές ότι θα είμαστε παρόντες σε ένα δημόσιο πολιτικό διάλογο».

Οι κρίσεις ανήκουν στους πολίτες που είναι σαφές ότι διαθέτουν και μνήμη και αίσθημα ευθύνης και απαίτηση για διαφάνεια, δημοκρατία και διάλογο.

Στο μόνο που έχει δίκιο ο κ. Γκιώνης είναι ότι δεν έχει χρόνο. Του απομένουν μόλις 13 μέρες….

Από το Γραφείο Τύπου

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog