Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κώστας Λογοθέτης: 3ωρη προθεσμία στην παράταξη Πρωτοπαππά να μιλήσει

- Advertisement -

Χτες νωρίς το απόγευμα, ο κ. Κοντός ανακοίνωσε ότι εντός 24ώρου  «θα αποκαλύψει σοβαρά στοιχεία» που με αφορούν προσωπικά.
Σε απάντησή μου προέτρεψα και τον ίδιο και την επικεφαλής της παράταξης στην οποία ανήκει, την κ. Πρωτοπαππά να προβούν στις
«αποκαλύψεις» νωρίτερα, γιατί η αλήθεια δε σηκώνει καθυστερήσεις, ούτε υπόκειται σε προθεσμίες.

Σήμερα όμως και αφού πέρασαν 24 ώρες ο κ. Κοντός αθέτησε τα λεγόμενά του και είναι εξαφανισμένος, όπως άλλωστε και η κ. Πρωτοπαππά.
Είναι η σειρά μου λοιπόν να τους δώσω περιθώριο 3 ωρών για να βγουν και να μιλήσουν.
Και αυτό είναι το δεύτερο τελεσίγραφο που τους στέλνω.

Κώστας Λογοθέτης

Υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τον στρίμωξε γερά ο Ζερβός και τώρα δίνει και δεύτερο τελεσίγραφο. Και αν χρειαστεί, θα δώσει και 3ο και 4ο και 5ο και 6ο. Έτσι, δώσε τους πόνο Κωστή!!!! Στις εκλογές θα φάνε την σκόνη σου. Νικητής από την πρώτη Κυριακή!!!

  2. Μην εγκαταλείπετε ο Λογοθετης θα βαλει τα πραγματα στη θέση τους!!!ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ .Με το τελεσίγραφο έδωσε “ΔΗΜΟΣΙΑ” εξουσιοδότηση στον Κοντό να παρουσιάσει τα στοιχεία.Δεν είδαμε τίποτα !!!!’ Δεν υπάρχουν στοιχεια

  3. Εισαι σίγουρος οτι δεν υπάρχουν κάποιοι ισχυρίζονται οτι τα έχουν δει. Αυτο κυκλοφορεί. Εκείνο που δεν ξερω ειναι αν ειναι αρκετά και αξιόπιστα. Εγω πιστεύω οτι ειναι μπαρούφες. Σημασία ομως εχει αυτο που πιστεύετε εσείς και το οποίο θα αντιληφθούμε απο τη στάση σας. !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog