Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Να πάρει θέση η Μαρία Πρωτοπαππά ΤΩΡΑ !

- Advertisement -

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο Λουτράκι…

Αυτή η προεκλογική περίοδος, για μια ακόμη φορά θα πούμε ότι δεν έχει προηγούμενο !

Φέιγ βολάν μοιράζονται στο δρόμο, αναγράφοντας πως “πρών Δήμαρχος..χρωστάει ..δεν πληρώνει”, “σημαντικά” έγγραφα μοιράζονται από Πακιστανούς στο δρόμο (;;), δικαστικές υποθέσεις που δεν έχουν….τελεσιδικήσει όμως, γίνονται σημαία για προεκλογικούς σκοπούς, αυτόκλητοι υπερασπιστές της νομιμότητας, καταγγελίες και ύβρεις έχουν κατακλύσει την καθημερινότητά μας !

Προχθές τα περιβόητα φέιγ βολάν ξανακυκλοφόρησαν !!

Εποχή 2006 μου θυμίζει…είπε ο κ. Παύλου στο Συμβούλιο για δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και προκάλεσαν το κοινό αίσθημα.

Χθες

Σε σοβαρότατες καταγγελίες προέβη υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Μαρίας Πρωτοπαππά για τους δύο πρώην δημάρχους.

Τι συμβαίνει στο Λουτράκι

Τις τελευταίες μέρες η παράταξη Πρωτοπαππά βρίσκεται σε πανικό.

Οι διάφορες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι “χάθηκε η μπάλα” για τους άδολους, υπερασπιστές της νομιμότητας, τους κριτές των πάντων και τους υβριστές που φιλοξενεί η συγκεκριμένη παράταξη, τους έφερε τρικυμία εν κρανίω.

Οπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις “ξεφούσκωσε” αυτή η παράταξη.

Ο Γιώργος Γκιώνης προηγείται κατά πολύ στη συνείδηση του κόσμου και ο Κώστας Λογοθέτης ακολουθεί, πολύ δυναμωμένος.

Σωματεία, αθλητές, πολιτικοί και φορείς με σκληρές ανακοινώσεις απαντούν στους υποστηρικτές της Πρωτοπαππά και τους ανακαλούν στην τάξη.

Η υποψήφια δήμαρχος ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Τους αφήνει  ανεξέλεγκτους. Απορούμε αν τελικά είναι η επικεφαλής , αν τελικά θα διοικήσει η ίδια,αν διοικήσει.

Από την άλλη πλευρά Γκιώνης και Λογοθέτης έχουν κρατήσει ένα επίπεδο, ένα  πολιτισμό και ένα ήθος απέναντί της σε όλα αυτά.

Η σημαία αυτής της παράταξης είναι το γνωστό “υπόδικοι” (έχουμε πολλές φορές γράψει την άποψή μας περιμένοντας πάντα την απόφαση της Δικαιοσύνης).

Τώρα όμως συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό.Υποψήφιος σύμβουλος της Πρωτοπαππά ξεστόμισε πολύ βαριές κατηγορίες για τους δυο δημάρχους.

Η Μαρία Πρωτοπαππά ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ και πάλι.

Θέλουμε να μάθουμε γιατί ο εν λόγω δεν υπογράφει ως υποψήφιος σύμβουλος αλλά σαν απλός πολίτης.

Θέλουμε να μάθουμε αν η Μαρία Πρωτοπαππά γνώριζε για τις ενέργειες του εν λόγω.

Θέλουμε να μάθουμε γιατί δεν έκανε τις καταγγελίες ο συνδυασμός αλλά ο εν λόγω.

Θέλουμε να μάθουμε ποιος τον απείλησε για τη ζωή του όπως γράφει στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Θέλουμε να μάθουμε τα ονόματα των εργολάβων.

Θέλουμε να μάθουμε γιατί ο εν λόγω δεν πήγε στον Εισαγγελέα και προτίμησε να τα καταγγείλει σε blog.

Θέλουμε να μάθουμε γιατί ο εν λόγω έδωσε προθεσμία.Τι περιμένει; Yπάρχει περίπτωση να παραδεχθεί ποτέ κάποιος όσα του καταλογίζει ο εν λόγω;;

Θέλουμε να μάθουμε ποιος του έδωσε τα στοιχεία και τι σχέση έχει με αυτόν που του τα έδωσε.

Θέλουμε να μάθουμε πολλά, έχουμε χρόνο. Ας μάθουμε αυτά πρώτα.

Η χθεσινή ημέρα έκλεισε με μια ανακοίνωση της Μαρίας Πρωτοπαππά, (την οποία δεν έστειλε σε μας, αλλά τυχαία και πάλι είδαμε στο διαδίκτυο) η οποία νακοίνωση δε συνάδει με όσα διαδραματίστηκαν λίγο πριν. Υποστηρίζει με την ανακοίνωσή της, η Μαρία Πρωτοπαππά να βάλλεται από όλους, να την πολεμούν και να την “τιμωρούν όλοι”.

Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό, δε γνωρίζουμε.Από τη μια δηλαδή να σέρνεις τους συνυποψηφίους σου σε προεκλογικό κατήφορο και από την άλλη να παραπονιέσαι.

Ευχόμαστε να μπορεί να αποδείξει ο υποψ. σύμβουλός της τα όσα καταγγέλει  για τους δύο πρώην δημάρχους.

Ευχόμαστε επιτέλους να μιλήσει η Μαρία Πρωτοπαππά και να μας πει αν ότι συμβαίνει γίνεται κατ΄εντολήν της ή έστω με τη συνέναισή της ή έχει παντελή άγνοια.

Ευχόμαστε επίσης να μιλήσει γρήγορα η Δικαιοσύνη.

Περιμένουμε να πάρει θέση ολόκληρος ο συνδυασμός της.

Για να μάθει η πόλη και μαζί της και μεις !!

 

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ-ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ!!! Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ!!! Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΗΓΕΙ!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!

  2. Έλα ρε παιδιά, επειδή το τσιράκι της πρωτοπαππά εκτόξευσε δύο καταγγελίες θα πει πως ισχύουν κιόλας και έγινε ο σχετικός ντόρος? Γιατί το είπε τώρα και όχι νωρίτερα? Αν της έχει στα χέρια του, γιατί δεν τις χρησιμοποίησε ήδη, αλλά απλώς απείλησε πως θα τις δείξει? Τί περιμένει δηλαδή? Και να τις έχει στα χέρια του, δεν είναι βουλευτής ούτε δημοσιογράφος για να τις χρησιμοποιήσει. Και να ισχύουν, θα φάει μια μηνυσάρα μετά για παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τους δημάρχους που κατηγόρησε, που θα είναι όλη δική του.ενώ η καταδίκη του βέβαιη. Αν το τσιράκι της πρωτοπαππά ήθελε όντως να τους βλάψει, θα τις έδινε σε έναν δημοσιογράφο, που ο νόμος τον καλύπτει να μην δώσει το όνομα του πληροφοριοδότη του, και θα τις έβγαζε δημοσίως, χωρίς το τσιράκι της Μαρίας να κινδύνευε. Απλά είναι τα πράγματα. Και βρήκε και την ευκαιρία το ζερβάκι του τσίριζα να βγάλει ανακοίνωση και να δώσει και τελεσίγραφο 24 ωρών (όχι σε αυτόν που λέει πως τις έχει, αλλά στους δύο δημάρχους) για να κερδίσει 5-10 ψηφαλάκια παραπάνω. Καλά τώρα.

  3. Σας παρακαλώ να ανεβάσετε επιτέλους και κάτι που γράφω. H Πρωτοπαππά είναι απαράδεκτη και πρέπει να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για αυτά που γίνονται. Πρέπει να θυμηθεί ο κόσμος ποιος ωφελήθηκε από παρόμοιες τακτικές το 2006. Ας στραματήσουμε να έχουμε μνήμη κότας.

  4. Γιατι θα επρεπε να ζητησει αδεια απο την κ Πρωτοπαπα ο Γιωργος ρε παιδια για να βγαλει αυτα που λεει οτι εχει και γιατι η Πρωτοπαπα θα επρεπε να γνωριζει εκ των προτερων τα στοιχεια του καθε υποψηφιου με τον συνδυασμο της; Και γιατι τα μπλεκεται τα πραγματα ολα μεταξυ τους; Τα φειγ βολαν ειναι ΜΙΑ ιστορια και τα εγγραφα ΜΙΑ αλλη και μην κοροιδευωμασται

  5. εαν υπαρχει εστω κ ενα ελαχιστο ιχνος αξιοπρεπειας θα επρεπε, η κυρα -μαρω να βγει ΜΠΡΟΣΤΑ κ να ζητησει κια συγνωμη…μπας κ σωσει την εδρα της….λυπαμαι για το χάλι τους, ειλικρινά!

  6. Η Μαρία είναι θεολόγος τελικά?έλεος δεν ντρέπονται με τους Αλβανούς και τους Πακιστανούς,ρε ουστ που βούλιαξαν την περιοχή μας τόσα χρόνια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog