Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Γιώργου Γκιώνη με εκπροσώπους του Σωματείου «Φάσμα» Γονέων Παιδιών με Αυτισμό & Asperger Κορινθίας

- Advertisement -

Το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαΐου 2019 αντιπροσωπεία του Σωματείου «Φάσμα» Γονέων Παιδιών με Αυτισμό & Asperger Κορινθίας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη.
Τόσο ο κος Γκιώνης όσο και οι Αντιδήμαρχοι κοι Τάσος Σακελλαρίου και Σάκης Παπαθανασίου είδαν πολύ θετικά τις προτάσεις του Σωματείου για τη δημιουργία ενός αθλητικού προγράμματος για παιδιά ΑμεΑ καθώς και την διερεύνησης της δυνατότητας ίδρυσης ΚΔΑΠ ΑμεΑ στη περιοχή.

Ήταν κοινός τόπος και των δύο πλευρών η συνέχιση των ενημερωτικών δράσεων του Σωματείου, με την υποστήριξη του Δήμου, όπως πολύ επιτυχημένα έγινε το τελευταίο έτος.
Επίσης ενημερώθηκε ο κος Δήμαρχος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των παιδιών με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος λόγω των περικοπών στις ειδικές θεραπείες.
Το σωματείο «Φάσμα» Γονέων Παιδιών με Αυτισμό & Asperger Κορινθίας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Βαγγέλης Καρατζάς, ο αντιπρόεδρος του, Δημήτρης Κανέλλος και το μέλος του Σωματείου και πρόεδρος του Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Κορίνθου, Ελένη Ζερβού.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog