Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τρία υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα για τις ανάγκες του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Υπεγράφη το πρωί της Τρίτης 14 Μαΐου 2019 από τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη -παρουσία του

Αντιδήμαρχου Καθαριότητας Λουτρακίου Σωτήρη Πέρρα- και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Καούσης Α.Ε.», η σύμβαση για την αγορά τριών καινούριων απορριμματοφόρων, τα οποία θα προστεθούν στον στόλο καθαριότητας του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Πρόκειται για τρία απορριμματοφόρα μάρκας Mercedes των οποίων η απόκτηση ήταν απαραίτητη τόσο για την αναβάθμιση της ασφάλειας των εργαζομένων στην καθαριότητα, κάτι που αποτελεί πρωταρχικό μέλημά, όσο και για να ενισχυθεί ουσιαστικά η Υπηρεσία Καθαριότητας, στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλει να κρατήσει τον Δήμο καθαρό.

Τα τρία σύγχρονα απορριμματοφόρα έχουν ενσωματωμένο πλυντήριο κάδων και το ένα εξ αυτών επίσης διαθέτει ειδικό γερανό για τους υπόγειους κάδους που έχουν τοποθετηθεί από το 2016.

Με την ενίσχυση του στόλου οχημάτων δημιουργούνται συνθήκες αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά όλων των εργαζομένων στην καθαριότητα αλλά και με τις δράσεις ενημέρωσης και συνειδητοποίησης των πολιτών για θέματα ανακύκλωσης και διαχείρισης απορριμμάτων.

Παράλληλα αναμένονται οι οριστικοί πίνακες κατάταξης προσωπικού του ΑΣΕΠ του διαγωνισμού που έλαβε χώρα το Φεβρουάριο του 2018 για την πρόσληψη 7 ατόμων ώστε να ενδυναμωθεί ο τομέας την αποκομιδής των απορριμμάτων.

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog