Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

1.800.000€ περίπου έφερε η συνεργασία του Επιμελητηρίου Κορινθίας & και Δήμου.Η εμπορική όψη του Λουτρακίου αλλάζει!

- Advertisement -

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της Δράσης «Οpen Mall» και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε πως η κοινή πρόταση που υπέβαλαν ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και το Επιμελητήριο Κορινθίας, εγκρίθηκε.
Πρόκειται για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020, προϋπολογισμού 1.748.600,00 €, για τη δημιουργία του “Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Λουτρακίου” που θα συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση και τόνωση της ντόπιας οικονομικής δραστηριότητας.
Κεντρικό σημείο του έργου αποτελεί η υλοποίηση παρεμβάσεων αναβάθμισης της λειτουργικότητας και αισθητικής της περιοχής παρέμβασης και η οργάνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται εντός της περιοχής, με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών.
Δικαιούχοι είναι ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και το Επιμελητήριο Κορινθίας, με τη συμμετοχή 93 επιχειρήσεων του Λουτρακίου που βρίσκονται στην περιοχή παρέμβασης. Ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε η συμβολή του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου στις διαδικασίες υποβολής της πρότασης.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1.748600€?Μπράβο παιδιά! Μήπως να μας εξηγήσει τώρα κάποιος τι ακριβώς σημαίνει αυτό το Open Mall? Να χάσουμε και εμείς,αλλά να ξέρουμε το γιατί, ρε αδερφέ!

  2. Πολίτης ολίγον αργοστροφος σημαινει κλεινουν ολες οι μικροεπειχειρησεις που εχουν μεινειε μεχρι τωρα στην πολη και ανοιγουν εκει αλλες ξενες θυμασαι τη εγινε οταν ανοιξαν τα τζαμπο ποσες επιχειρησεις κλεισανε στην Κορινθια αυτο θελουν να κανουν και τωρα το θεωρουν αναπτυξη και επειχηριματικοτητα το να κλεισουν τα μαγαζια της πολης και να κανουν τεραστια εμπορικα κεντρα με ξενες επιχειρησεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog