Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επεισόδια στους Αγίους Θεοδώρους. Εβαλαν φωτιά στα Πευκάκια επιτέθηκαν με μαχαίρια στους Δασοπυροσβέστες (video)

- Advertisement -

Σοβαρά επεισόδια διαδραματ;iστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 18 Μαιου στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων . Ολα ξεκίνησαν όταν ξέσπασε μια φωτιά σε κάδο απορριμάτων ,αρχικά σε καδο σκουπιδιών μπροστά από παραλιακό μπαρ, στη συνέχεια μια δεύτερη πυρκαγιά μεσα στα Πευκάκια και στη συνέχεια ακόμα μια στον ιδιο χωρο.

Αμεση ηταν η επέμβαση των φίλων του Δάσους Αγιοι θεοδωροι προκειμένου να κατασβέσουν την πυρκαγιά.

Τη χρονική εκείνη στιγμή δεχτηκαν επίθεση απο ομάδα προσφύγων που φιλοξενουνται σε παρακείμενο ξενοδοχείο με μαχαίρια και γκλοπ.

Η σύρραξη αποφεύχθηκε τελικά και δυο απο τους δραστες ακινοποιήθηκαν. Στο σημείο εσπευσε η Αστυνομία και η πυροσβεστική. Τραυματίες δεν υπήρξαν.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάτσετε να τους κοιτάτε ώσπου να σας κάψουν ζωντανούς. Α και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε <συνταγματικό> τόξο να σας φέρουν κι άλλους.

  2. Ναι κάτσετε να τους κοιτάτε, ώσπου να σας κάψουν ζωντανούς και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε συνταγματικό τόξο να σας φέρουν κι άλλους.

  3. 19.57 δεν μαζεύτηκαν εδώ.καποιοι τους έφεραν.και είναι βέβαιο ότι εξυπηρετούν συγκεκριμένο σκοπό.Το θέμα είναι γιατί αυτοί που τους έφεραν δεν τους κράτησαν στο σπίτι τους αλλά τους ξαποστηλαν κατά δω;άρα κάποιοι ήθελαν φτηνά εργατικά χέρια.και…..φυσικα όπως πάτωσε ο τουρισμός στα Ελληνικά νησιά,να πατώσει και στον Δήμο μας.ρατσηστες είναι όσοι ξεσηκώνουν αυτούς τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους

    • Ακομη ειναι οι λαθραμεταναστες εκει στην ηλιοχαρη..λεγανε οι τοπικεσ αρχες ως μαρτιο θα ειναι..δηλαδη θα κανουμε μπανια το καλοκαιρι ολοι μαζι;για φροντιστε τι θα ψηφισετε οι αγιοθεοδωρητες εκει..να τα βλεπετε ολα αυτα…

  4. Εγώ θυμάμαι πως η παράταξη του σύριζα μας ζητούσε να δείξουμε ανθρωπιά για την φιλοξενία προσφύγων που θα ήταν, είπαν, μόνο μητέρες με τα παιδάκια τους. Οι μητέρες λοιπόν έβγαλαν τα μαχαίρια ή τα παιδάκια τους;

  5. Να προσέξετε τι θα ψηφίσετε και στις ευρωεκλογες και στις αυτοδιοικητικες, οι λανθασμενες πολιτικές επιλογές φερνουν ολεθρια αποτελέσματα που δεν διορθώνονται τελικά.Ξερω θα πείτε οι προηγούμενοι ηταν καλύτεροι? Δεν ήταν καλύτεροι, ηταν λιγότερο ‘βλαβεροι’. Απο τους επικίνδυνους, διαλέγουμε τους λιγότερο επικίνδυνους. Ειδατε τι επαθαν λι προοδευτικοι στην Καλυμνο, Χιο, Λεσβο. Κάποια κορόιδα πςριμενουν ακομα νομπελ!

    • Σωστος φιλε μου, ασφαλως και ηταν καλυτεροι οι προηγουμενοι. Γινονταν διαρκεις σκουπες σε ολη την Ελλαδα και οι μεταναστες ειχαν μειωθει σημαντικα. Το Φπα δεν ηταν στο 24%, ο Ενφια που θα…καταργειτο, ηταν χαμηλοτερος, οπως και οι τιμες ποτων και τσιγαρων, το επικουρικο στις συνταξεις ηταν μεγαλυτερο, δεν πληρωναμε περιβαλλοντικο, και καλα, τελος για τις σακουλες και δεν ειχαμε Βορεια Μακεδονια, καρανικες και πετσιτηδες. Θελεις κι αλλες αποδειξεις για να καταλαβεις πως ολοι οι προηγουμενοι ηταν καλυτεροι; Εκτος και αν οι ταχυρυθμες ελληνοποιησεις αλλοδαπων για να ψηφισουν και η επικυρωση του συμφωνου συμβιωσης ειναι αυτα που καθιστουν τους τωρινους καλυτερους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog