Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Kωστής Ζερβός: Αναλάβετε τις ευθύνες σας!

- Advertisement -

Είναι ζήτημα δημοκρατίας, είναι ζήτημα ηθικής τάξεως, είναι πρώτιστο ζήτημα του τόπου. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αδυνατούμε να κατανοήσουμε την τροπή αυτής της σκοτεινής υπόθεσης. Η αξιοπρέπεια και το κύρος ενός ολόκληρου Δήμου τίθενται υπό αμφισβήτηση.

Ο κ. Κοντός ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία για καταθέσεις σε προσωπικούς λογαριασμούς των υποψηφίων δημάρχων κ.κ. Γ.Γκιώνη και Κ.Λογοθέτη από εργολάβους.

Καλούμε τον κ.Κοντό να πράξει το αυτονόητο, το οποίο δεν είναι άλλο από την κατάθεση των στοιχείων που ισχυρίζεται ότι έχει στον αρμόδιο εισαγγελέα. Αδυνατούμε να καταλάβουμε την κωλυσιεργία, να πάψει επιτέλους να παίζει το παιχνίδι των προθεσμιών και των τελεσιγράφων.

Καλούμε τους κ.κ. Γ.Γκιώνη και Κ.Λογοθέτη να διευκολύνουν με κάθε τρόπο την ανάδειξη και δημοσιοποίηση της αλήθειας και εάν θεωρούν ότι αδίκως βάλλονται, να προστατέψουν το θεσμικό τους ρόλο προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη.

Επιτέλους κύριοι, αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Κωστής Ζερβός
Υποψήφιος Δήμαρχος

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μόνη καθαρή θέση. Όλη η αλήθεια στο λαό. Και στη Δικαιοσύνη, όποιος δεν έχει τίποτα να κρύψει προσφεύγει στη Δικαιοσύνη.

    • Σωστα, γιαυτο ζηταμε και απο τον κ. Ζερβο ολη την αληθεια, επειδη δηλωνει ανεξαρτητος, αλλα υπαρχει το ονομα του στην επισημη λιστα που εβγαλε ο συριζα με οσους καβατζαρει. Λοιπον;

  2. ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ!!!!!ΠΟΛΛΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΑΝΈΠΑΝΟΡΘΩΤΑ

  3. Ότι κάποιο κόμμα δηλώνει τη στήριξη του δεν σημαίνει κάτι έχει υποψήφιους από όλους τους χώρους ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ; Ειναι αυτό που πρέπει να ειναι ένας ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

  4. Αγαπητέ 08:56 συμφωνώ απόλυτα μαζι σου. Εδω που φτάσαμε ίσως δεν εχει θέση η δικαιοσύνη!!!!!Έπρεπε κατά τη γνώμη μου να τους καλέσει να πάνε για ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ!!!!Σε απαλλάσσει και ειναι και εμπιστευτική!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog