Κινηματικό χαρακτήρα αποκτούν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του Πέτρου Τατούλη, με ενθουσιασμό, πάθος και πλήθη πολιτών που θυμίζουν άλλες εποχές. 

Ο Πέτρος Τατούλης παρουσίασε τους 21 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Νέας Πελοποννήσου, κάνοντας λόγο για “dream team” που θα αλλάξει την Κορινθία.  

Ηχηρό μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας του Πέτρου Τατούλη και της Νέας Πελοποννήσου στις εκλογές της 26ης Μαΐου εξέπεμψε το κατάμεστο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό κέντρο στο Λουτράκι κατά την κεντρική προεκλογική ομιλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και εκ νέου υποψηφίου Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, το Σάββατο 18 Μαΐου. Πλήθος πολιτών, με ενθουσιασμό, συνθήματα και πολιτικό πάθος ανέμεναν από νωρίς τον Πέτρο Τατούλη, επιβεβαιώνοντας τον αέρα νίκης  που φυσά σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου.

Σε ένα ακροατήριο “καθαρό”, αποτελούμενο από απλούς πολίτες και εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων , ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ζήτησε μια “καθαρή” νίκη, που θα στείλει ηχηρό μήνυμα σε όλην την χώρα και θα σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για την περιφερειακή διακυβέρνηση. “Το σχέδιο μας δημιουργεί ήδη τις συνθήκες για μια δυνατή και ανεξάρτητη Πελοπόννησο, που θα πολλαπλασιάζει τα οφέλη για τους πολλούς και δεν θα υποτάσσεται στους λίγους και περαστικούς”, είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Τατούλης, δίνοντας το στίγμα, “για την δημιουργία μιας ευρείας κοινωνικής πλειοψηφίας στον ιδεολογικό χώρο του Κέντρου που θα γίνει στυλοβάτης της αλλαγής που συντελείται στην Πελοπόννησο, με στόχο της δημιουργίας της Νέας Πελοποννήσου και της Νέας Ελλάδας”.

Ο Πέτρος Τατούλης, εμφανώς συγκινημένος από τον έκδηλο ενθουσιασμό των Κορινθίων πολιτών, τους ευχαρίστησε για την τιμή που του κάνουν να στηρίζουν τον ίδιο, τους υποψήφιους συμβούλους και το συνδυασμό Νέα Πελοπόννησος και ζήτησε μια καθαρή νίκη που θα επιτρέψει την συνέχιση του επιχειρησιακού προγράμματος που υλοποιείται, και το οποίο θα κορυφωθεί στην επόμενη θητεία, με τα μεγάλα και μικρά έργα που περιλαμβάνει. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε στα σημαντικά αποτελέσματα της προηγούμενης θητείας που έφεραν την Πελοπόννησο να έχει το τρίτο χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας στην χώρα σημειώνοντας ότι: “30.000 νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν στον τόπο μας τα χρόνια της κρίσης”.

Ο Πέτρος Τατούλης μίλησε ακόμα για την επένδυση που έχει γίνει για την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού στην Πελοπόννησος σημειώνοντας: “Κάναμε την Πελοπόννησο έναν τόπο μοναδικών και σύνθετων εμπειριώνδημιουργώντας το δικό μας αφήγημα, τη Μυθική Πελοπόννησο” ενώ δεν παρέλειψε να παρουσιάσει και την εκρηκτική πορεία ανάπτυξης του αεροδρομίου της Καλαμάτας που σήμερα αποτελεί έναν από τους ραγδαία αναπτυσσόμενους αερολιμένες στη χώρα αλλά και σε όλο τον κόσμο υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι τα αποτελέσματα αυτά είχαν αντίκτυπο σε όλη την Πελοπόννησο: “Καταστήσαμε την Πελοπόννησο παγκόσμιο τουριστικό προορισμό. Και τα οφέλη μοιράζονται παντού, αφού πάνω από τους μισούς επισκέπτες διαχέονται από την Καλαμάτα σε ολόκληρη την Πελοπόννησο”.

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό

Πολύ….μικρό το «Αλεξάνδρειο» στο Λουτράκι για τον Τατούλη