Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

O επιτυχημένος αντιδήμαρχος κ.Αναστάσιος Σακελλαρίου και πάλι υποψήφιος με το Γιώργο Γκιώνη

- Advertisement -

O πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, που συνέβαλε τα μέγιστα για την προώθηση του δήμου μας μέσω εκδηλώσεων και τη διοργάνωση μεγάλων γεγονότων αθλητικών, νυν Αντιδήμαρχος Οικονομικών με τεράστια συμβολή στην κατάθεση του Προϋπολογισμού του Δήμου, αφήνοντας πίσω του στα ταμεία του Δήμου πάνω από 5.000.000 ευρώ, κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, είναι εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, του κ. Γιώργου Γκιώνη…

 

Επιστολή του Αντιδημάρχου κ. Σακελλαρίου Αναστάσιου προς όλους τους συνδημότες για την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

“Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θέτω εκ νέου την υποψηφιότητά μου στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη.

Είμαι Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω προσφέρει τις υπηρεσίες μου με αγάπη και μεράκι υπηρετώντας την ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση επί 15 συναπτά έτη. Είμαι απόφοιτος του Μεταπτυχιακού MSc «Στρατηγικές διαχείρισης περιβάλλοντος καταστροφών και κρίσεων» του ΕΚΠΑ με ειδίκευση στη Διαχείριση Κρίσεων στις Σχολικές Μονάδες και τις Στρατηγικές Αειφόρου Ανάπτυξης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στην παρούσα δημοτική θητεία ο Δήμαρχος Γεώργιος Γκιώνης μου εμπιστεύτηκε τη θέση του Αντιδημάρχου στους Τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού – Τουρισμού – Παιδείας & Κοινωνικής Μέριμνας (2014-2018) και στη συνέχεια τη θέση του Αναπληρωτή Δημάρχου Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών (2019), καθώς και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (2014-2019) του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Βασική αρχή, σε κάθε ευκαιρία που μου δόθηκε κι από όποια θέση και αν κλήθηκα να υπηρετήσω, υπήρξε η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και η επίλυση σημαντικών προβλημάτων του ευρύτερου Δήμου. Αυτός θα είναι και ο μοναδικός στόχος μου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, γιατί πιστεύω ότι η άποψη και η βούληση των δημοτών πρέπει να εκφράζονται καθαρά, με γνώση και επιχειρήματα και να υποστηρίζονται με σθένος, ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα.

Με γνώμονα αυτές τις αρχές και τις αξίες έχω λειτουργήσει όλα τα υπηρεσιακά μου χρόνια ως εκπαιδευτικός και ως Δημοτικός Σύμβουλος και έτσι θα συνεχίσω. Εξάλλου, πιστεύω ακράδαντα ότι για τη συγκεκριμένη θέση ευθύνης και για τις προσπάθειες που καταβάλλουμε όλοι καθημερινά δεν επιτρέπονται αγκυλώσεις και μικροπολιτικές, ούτε υπάρχει περιθώριο για αδράνεια , αδιαφορία και άγνοια.

Η παρουσία μου στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη των συνδημοτών που με επέλεξαν και αυτό αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη ευθύνη. Με την ίδια υπευθυνότητα και ειλικρίνεια θα συνεχίσω να εργάζομαι και να προσφέρω στον τόπο μου με ανιδιοτέλεια και προς όφελος όλων.

Με αυτόν τον τρόπο, δεσμεύομαι να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας.

Σας ευχαριστώ,

Σακελλαρίου Αναστάσιος”

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog