Ο Κων/νος Σταυρόπουλος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Ιωάννη Καραπανάγο…

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος του Βασιλείου
Αρχιτέκτονας Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Γεννήθηκε το 1973 και μεγάλωσε στο Λουτράκι.

Πατέρας του ο Βασίλειος Σταυρόπουλος και μητέρα του η Αικατερίνη Σταυροπούλου το γένος Γκιώνη (Ματσούκα). Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Καρνάκη.

Αθλητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου (Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης) ως μαθητής, τελείωσε το Λύκειο και εισάγεται αμέσως στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Από το 1998 ασκεί το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα Μηχανικού ως ελεύθερος επαγγελματίας με μελέτες, κατασκευές και διαχείριση ιδιωτικών έργων στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Κορινθίας.

Εκλεγμένο μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας-Τμήματος Πελοποννήσου και της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών-Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων.

Τεχνικός Ασφαλείας του Δήμου από το 2000 έως το 2005. Έχει διατελέσει μέλος της ΔΕΥΑ Λουτρακίου Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων, της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου, Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κορινθίας και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. Πελοποννήσου.

Όραμά του είναι ένας σύγχρονος δήμος, ο οποίος θα αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών, και θα υλοποιεί σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες.