Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Γιατί να ψηφίσει κάποιος Γιώργο Πετρίτση;

- Advertisement -

Είναι αλήθεια ότι σπάνια συναντά αυτή την εποχή ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά που:

  • Να απαντά σε ΟΛΑ τα τηλεφωνήματα!
  • Να αγαπούν τον τόπο τους τόσο πολύ.
  • Να προσφέρει ΜΟΝΟ ανιδιοτελώς
  • Να έχει απόλυτη ΣΥΝΕΠΕΙΑ λόγων και έργων.
  • Να δηλώνει παρών ΠΑΝΤΟΥ,
  • Να μην κλείνει την πόρτα σε κανέναν,

Που ξέρω καλά ότι τον ακολουθεί μια φράση:

Λέω την αλήθεια για να μην έχω ανάγκη να θυμάμαι τίποτα

Που κατά την θητεία του 5 χρόνια τώρα στην περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη πέτυχε υψηλούς στόχους όπως τελευταία την ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020 του πολύ σημαντικού έργου της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Λουτρακίου , αλλά και την αναβάθμιση του γηπέδου του Ολυμπιακού Λουτρακίου για τα οποία νομίζω ότι είναι πραγματικά πολύ δικαιωμένος .

Που ταυτόχρονα είναι και ένας απόλυτα επιτυχημένος επαγγελματίας,

Που παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα του, κατάφερε να ολοκληρώσει και τις σπουδές του σε ένα γνωστικό πεδίο που ξέρω ότι αγαπάει ιδιαίτερα, αυτόν της Θεολογίας

Που είναι ένας άριστος οικογενειάρχης και που κάποτε όταν τον ρώτησα για τα τεκταινόμενα περί της υποψηφιότητας Τατούλη, όταν κάποιοι αποσκίρτησαν από τον συνδυασμό του, μου είχε πει μια συγκινητική κουβέντα.

Και μόνο το γεγονός Χαρά, μου είχε πει, ότι η 15χρονη κόρη μου η Στελλίτσα μου είπε ότι είναι περήφανη για τον πατέρα της που δεν ‘πρόδωσα’ τον Πέτρο Τατούλη μου αρκούσε για να συνεχίσω την πορεία μαζί του και να ξέρω ότι έχω ήσυχη την συνείδηση μου ότι πράττω το δίκαιο, το τίμιο και το ηθικό.

Γιατί νομίζω πολύ απλά ότι ο Γιώργος είναι ο δικός μας άνθρωπος που πρέπει να στηριχθεί εκ νέου με την ψήφο σας.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συμφωνώ απόλυτα!!Τον ξερω εδω και πολλα χρονια λογω οικογενειακής φιλίας!!Πολυ καλο παιδι,ντομπρος και με βλέμμα που τολμά να σε αντικρύσει και όχι να σε αποφύγει!!Με συγκίνησε αφανταστα η τοποθέτηση του μετα τημ απομακρυνση του απτην Ν.Δ.Απέδειξε για ακόμα μια φορά ποσο ευθύ ανθρωπος Είναι!!Εννοείται πως θα τον στηρίξουμε,ασχετα αν ποτέ δεν του εχουμε χτυπήσει την πόρτα και δεν τον εχουμε χρειαστεί!

  2. Συμφωνώ με τον φίλο από πάνω 1511 !Καλο παιδί και έντονα πολιτικοποιημένος από μικρή ηλικία !αν και ιδεολογικά αντίθετος τον εκτιμώ και γνωρίζω από παλιά !Χρειαζεται την στήριξη σας και πάντα ενεργεί για το καλό του τόπου !Καλη επιτυχία Γιώργο και να είσαι πάντα κοντά στο τόπο μας και τα προβλήματα του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog