Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

H προεκλογική ομιλία του Γιώργου Γκιώνη στην Περαχώρα (video)

- Advertisement -

Στο Πνευματικό Κέντρο της Περαχώρας πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης.

Από την ιστορική Περαχώρα ξεκινά η νίκη μας για την 26η Μαΐου. Το 2014 μας εμπιστευθήκατε για ένα δήμο ισχυρό από την μια άκρη ως την άλλη.

Στη θητεία μου ως δήμαρχος επιδιώκω να αντιμετωπίζω τα προβλήματα πρόσωπο με πρόσωπο. Αντί για λόγια έχουμε τα έργα μας, αντί για υποσχέσεις έχουμε το διάλογο. Είναι θέμα ευθύνης. Το όραμα μας για την Περαχώρα είναι σύνθετο και όχι απλό. Πρέπει να είναι ιστορικός προορισμός, η καθιέρωση της ημέρας της Μαχης της Περαχώρας, ως αργία ήταν μέλημά μας. Πρέπει η Περαχώρα να είναι τουριστικός, αθλητικός προορισμός.

Επανίδρυση του Μουσείου, το γήπεδο θα ολοκληρωθεί άμεσα, ανεξάρτητα τα προβλήματα ανάμεσα στους εργολάβους, ανακατασκευή της παιδικής χαράς, διαρκή φυλαξη των δασών κατασκευάζοντας τον πυροσβεστικό σταθμό. Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, επεκτείνονται τα όρια στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα και γύρω από το γήπεδο. Οριοθετοπυνται ως οικισμοί τα Στραβά, τα μικρά Στραβά, Σκαλωμα

Οι δρόμοι Περαχώρα-Πίσια και Περαχώρα-Βουλιαγμένη. Για το δεύτερο ο εργολάβος έχει πάρει προθεσμία μεχρι 10 Ιουλιου να παραδώσει το έργο.

Κάποιοι ζητούν δημοσιο διάλογο, είχαν το χρόνο να μιλησουν στο δημοτικό συμβούλιο, δεν το έκαναν γιατί δε μπορούν να συγκριθούν μα ζί μας. Κάποιοι άλλοι θυμήθηκαν ότι διαφωνούν. Αλλά ο πολίτης δεν πείθεται από μικροπολιτικές.

Εμείς μιλάμε με τα έργα μας, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δήμαρχος και ζήτηση τη στήριξη και την ψήφο των Περαχωριτών για την μεγάλη νίκη.

Δείτε φωτογραφίες

Συγκέντρωση Γιώργου Γκιώνη στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας. (Φώτο)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog