Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συγκέντρωση Κώστα Λογοθέτη στην Περαχώρα με απρόοπτα (Φώτο)

- Advertisement -

Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του Κώστα Λογοθέτη στο καφενείο του Γεράνη στην Περαχώρα, επιφυλάσσοντας σε όλους μια δυσάρεστη έκπληξη.

Απαράδεκτοι υποψήφιοι της Μαρίας Πρωτοπαππά, πέρασαν κορνάροντας μέσα απο την συγκέντρωση, εισάγοντας για άλλη μια φορά, νέα ήθη πολιτικού πολιτισμού, βγαλμένα απο άλλες ξεχασμένες εποχές!

Κάποιος εξ αυτών έφτυσε τον αδελφό του Κώστα Λογοθέτη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος καταδίκασε την συμπεριφορά της παράταξης Πρωτοπαππά και ζήτησε ηρεμία και σύνεση από τους υποψηφίους και τους φίλους της παράταξής του.

Να σημειώσουμε ότι η ομιλία της Μαρίας Πρωτοπαππά γινόταν στο κατάστημα ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ και για όσους γνωρίζουν θα μπορούσαν να μην περάσουν από το σημείο που ήταν σε εξέλιξη η πολιτική συγκέντρωση του Κώστα Λογοθέτη.

Απαράδεκτοι, προκλητικοί και επικίνδυνοι ! Φανταστείτε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν κάποιοι τους σταματούσαν….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όμως ο κόσμος του Λογοθέτη τους άφησε να περάσουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απαράδεκτος ο μπισμπικης πέρασε από μπροστά σταμάτησε κιόλας γεμάτος ειρωνεία και γελάκια νομίζοντας ότι είναι ο πρωθυπουργός της χώρας… Μάλλον δεν έχει συνηδειτοποιησει το μαύρο που θα φάει στη πέραχωρα!!! Τη πρώτοπαππα τη δικαιολογώ μαλλον δεν θα είχε καλό σήμα το GPS για να δει που πέφτουν τα μαγαζιά της Περαχώρας

  2. ΚΆΠΟΤΕ ΈΝΑ ΤΡΑΝΤΖΙΣΤΟΡ ΠΟΥ ΠΈΤΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΆΝΙΟΥ Γ. Β ΆΛΛΑΞΕ ΤΟΥ ΡΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΈΠΕΙΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΠΑΡΤΣΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΆΨΕΙ ΜΕ ΚΛΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΣΙΜΑΤΑ ΔΕ ΒΑΦΕΙΣ ΑΥΓΑ ΚΥΡΊΑ ΠΡΏΗΝ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog