Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΞΕΡΟΥΜΕ – ΘΕΛΟΥΜΕ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Ομιλία Πνευματικού σε Περιγιάλι και Λέχαιο

- Advertisement -

Οι τελευταίοι σταθμοί του Αλέξανδρου Πνευματικού πριν την κεντρική ομιλία του στην Κόρινθο ήταν το Περιγιάλι και ο Άσσος το απόγευμα της Πέμπτης. Και στα δύο όμορφα χωριά του Δήμου, τον Δήμαρχο προλόγισαν οι τοπικοί πρόεδροι, αλλά και ο Αντιδήμαρχος και πρώην Δήμαρχος Άσσου – Λεχαίου κ. Χαράλαμπος Καμπούρης. Ο ίδιος τόνισε στο τέλος της αναφοράς του ότι «ο Αλέξανδρος Πνευματικός είναι ο μόνος που μπορεί να υλοποιήσει το σύνθημα: ΞΕΡΟΥΜΕ – ΘΕΛΟΥΜΕ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Ο Χ. Καμπούρης τίμησε την αυτοδιοίκηση!

Ξεκινώντας την ομιλία του ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε όλους τους κατοίκους και ιδιαίτερα τον Χ. Καμπούρη για τον οποίο είπε ότι «είναι ένας άνθρωπος που τίμησε την αυτοδιοίκηση. Του εμπιστεύτηκα αυτή τη θέση, γιατί πραγματικά την άξιζε και δούλεψε πολύ και για τη Δημοτική Ενότητα Άσσου – Λεχαίου, αλλά και για όλο το Δήμο», σημείωσε.

Ακολουθούμε δική μας διαχείριση απορριμμάτων

«Αρχικά το 2011 λύσαμε το βασικότερο πρόβλημα της Κορίνθου, αυτό του νερού. Τα επόμενα χρόνια με τον νέο μεγάλο Δήμο, πήγαμε νερό σε όλα τα υπόλοιπα Δημοτικά Διαμερίσματα και στα χωριά του Δήμου. Με ένα τεράστιο έργο που όμοιό του δεν υπάρχει σήμερα σε επαρχιακό Δήμο. Ταυτόχρονα, σεβόμενοι τον πολίτη που υποφέρει λόγω της κρίσης, ακολουθήσαμε τη δική μας διαχείριση απορριμμάτων με ένα εργοστάσιο που θα φέρει ανταποδοτικά κέρδη και μείωση τελών 25%».

Θα βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της περιοχής

«Η περιοχή αυτή θα αναπτυχθεί πολύ τα επόμενα χρόνια κι εμείς θα βοηθήσουμε από την πλευρά μας προς αυτή την κατεύθυνση. Βλέπω ότι είστε αποφασισμένοι να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια. Με ενότητα και διαφάνεια, με πρωτοβουλίες, σχέδιο και έργο. Για να κάνουμε πράξη όλοι μαζί, όσα υποσχόμαστε!», κατέληξε ο Δήμαρχος.

Χ. Καμπούρης: Δείξτε εμπιστοσύνη στον Πνευματικό

Ακολούθησε η ομιλία στο Λέχαιο, όπου παίρνοντας το λόγο ο κ. Καμπούρης είπε: «Δείξτε εμπιστοσύνη στον Α. Πνευματικό, όπως δείξατε σε μένα τα προηγούμενα χρόνια. Δείξτε εμπιστοσύνη στον άνθρωπο Α. Πνευματικό, γιατί πρώτα απ΄ όλα είναι άνθρωπος και μετά Δήμαρχος», τόνισε.

Υπάρχει πόσιμο νερό και στη Δ.Ε. Άσσου – Λεχαίου

«Πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνουμε έναν Δήμο πανίσχυρο οικονομικά και κοινωνικά. Και κάναμε σημαντικά βήματα γι΄ αυτό το στόχο. Είμαι περήφανος που ηγήθηκα αυτού του Δήμου και πρόσφερα όσα περισσότερα μπορούσα. Το νερό σε όλο το Δήμο, θα είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα τα επόμενα χρόνια, νερό ποιοτικό και πόσιμο και στη Δ.Ε. Άσσου – Λεχαίου!! Γιατί χωρίς νερό δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και πρέπει να το αντιληφθούμε όλοι αυτό», τόνισε ξεκινώντας την ομιλία του ο Δήμαρχος.

Σήμερα το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε

τα έργα αποκατάστασης από τον «Ζορμπά»

«Προχωράμε στην αποκατάσταση όλων των αγροτικών δρόμων που καταστράφηκαν από τον «Ζορμπά». Δεσμεύσαμε 3 εκ. ευρώ, αλλά δυστυχώς κάποιοι που θέλουν να ηγηθούν του Δήμου, έβαλαν εμπόδια, λέγοντας ότι πρέπει να κάνουμε ανοικτό διαγωνισμό, ενώ ήξεραν ότι με αυτή τη διαδικασία δεν θα προλαβαίναμε το χρονικό περιθώριο μέχρι τις 31/8/2019. Σήμερα μάλιστα το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε τα έργα αυτά και σε λίγες μέρες ξεκινούν κανονικά».

Δωρεάν νερό στους αγρότες

«Οι αγρότες της περιοχής που υποφέρουν από το κόστος του νερού για άρδευση, θα έχουν σε λίγο σχεδόν δωρεάν νερό για άρδευση των καλλιεργειών τους από ένα μεγάλο έργο αξιοποίησης του νερού του Βιολογικού καθαρισμού».

Για έναν Δήμο ακόμα πιο ισχυρό

«Μέσα από μια άριστη διαχείριση στα οικονομικά του Δήμου μπορούμε κι έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πολλά ακόμα και στην κοινωνική πολιτική και όπου υπάρχει ανάγκη, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς. Θέλουμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε αυτό το έργο. Για έναν Δήμο ακόμα πιο δυνατό και πιο ισχυρό!».

Δώστε μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να σας υπηρετούμε

«Θέλουμε να μας δώσετε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να σας υπηρετούμε. Με μια εγκατάσταση Κοινοτικού γραφείου εδώ στο Λέχαιο. Με αποχετευτικά δίκτυα, δημοτική και αγροτική οδοποιία, πολιτικές πρόνοιας και πολλά ακόμα που έχουμε σχεδιάσει για τη Δ.Ε. Άσσου – Λεχαίου».

Εμπιστευτείτε το ορατό έργο και τη συνέχειά του

«Κάποιοι εξαγγέλλουν έργα που είτε είναι ήδη σε εξέλιξη (!) είτε έχουν ήδη μελετηθεί και είναι προς ένταξη και χρηματοδότηση. Και αυτοί μιλούν για σοβαρότητα!! Εμείς ζητάμε να μας εμπιστευτείτε για άλλη μια φορά. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας τα προηγούμενα χρόνια και για τα επόμενα που έρχονται, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας και εδώ και σε όλο το Δήμο Κορινθίων», κατέληξε χειροκροτούμενος ο Α. Πνευματικός.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog