Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Προσοχή…αύριο ψηφίζουμε !

- Advertisement -

Πολλά συνέβησαν κατά τη διάρκεια αυτής της έντονης προεκλογικής περιόδου.

Αλλοι επέλεξαν ήπιους τόνους, με πολιτικό λόγο και επιχειρήματα, με ήθος. Κάποιοι επέλεξαν το δρόμο της συκοφαντίας, της λάσπης, του ψέμματος και των  ύβρεων.

Δήθεν σκάνδαλα προσπάθησαν να ταρακουνήσουν την Κορινθία. Κάποιοι θέλησαν να βάλουν φωτιά στην προεκλογική περίοδο, δηλητηρίασαν με τις πράξεις τους τη γιορτή της δημοκρατίας. Στον κατήφορο αυτό, οι αρχηγοί των παρατάξεων (απο τις οποίες προέρχονταν καταγγελίες) άφαντοι, αμίλητοι, να φαντάζουν άβουλοι.

Κάποιοι απαντούσαν στις ύβρεις με τα έργα τους, κάποιοι δεν έδιναν σημασία, κάποιοι έμειναν αμέτοχοι.Κάποιοι έκαναν απλά εκλογές.

Οι εκλογές είναι γιορτή. Αν  δεν υπήρχαν όλες αυτές οι σκιές που κάποιοι θέλησαν να ρίξουν, ατυχώς κατά τη γνώμη μας,

όλα θα ήταν πιο ωραία.

Αυτό που ευχόμαστε εμείς είναι να ψηφιστούν οι πιο ικανοί, οι πιο άξιοι. Οσοι επέδειξαν ήθος και πολιτισμό. Οσοι είχαν επιχειρήματα και όσοι θεωρούμε ότι θα αντιπροσωπεύσουν τους πολίτες επάξια στα αυριανά δημοτικά  συμβούλια.

Ας ψηφιστούν εκείνοι που είναι μακριά από μικρότητες, μικροπολιτικές, μικροσυμφέροντα.

Ας βάλουμε τέλος στους πολιτικούς δεινόσαυρους που μεταπηδούν από συνδυασμό σε συνδυασμό.

Ας αναλογιστούμε γιατί ο καθένας τους επέλεξε το ύφος της προεκλογικής του εκστρατείας. Ας αναλογιστούμε και το αύριο. Πως θα πορευτούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έχοντας πάντα στο μυαλό τον προεκλογικό τους αγώνα. Ας βγάλουμε τα συμπεράσματά μας σήμερα, με καθαρό νου . Μετά την καταμέτρηση της ψήφου μας, κανένα λάθος μας δε θα μπορεί να διορθωθεί.

Επιλέγουμε για  Δήμαρχο κάποιον που μπορεί να διαχειριστεί με σοβαρότητα τα θέματα του δήμου, κάποιον που είναι ένας από μας, κάποιον που συναντάμε στο δρόμο, του μιλάμε και μας ακούει, επιλέγουμε συμβούλους που έχουν να δώσουν, που θέλουν να προσφέρουν, ανιδιοτελώς. Που δεν περιμένουν τις αντιμισθίες για να ασχοληθούν!

 

Καλό βόλι !

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόσες θερμίδες θα κάψω αύριο που θα πάω με τα πόδια από την κεντρική πλατεία μέχρι το τρίτο δημοτικό για να ψηφίσω;Να πάρω μαζί μου και ένα λίτρο νερό;Μήπως και κάνα ταπερακι με φαι η φρούτα;Να πάρω μαζί μου και την ομπρέλα;.Γιατι την ομπρέλα,μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ποικιλοτρόπως.Χρησημη για να μην με κάψει ο ήλιος,αν ρίξει καμιά ψιχαλα για να μην ξεβαψει το μαλλί και αν κουραστω την χρησιμοποιώ και ως μαγκουρα

  2. 00:30 Μα ποσο δικιο εχετε ψηφιζαμε στο γυμνσιο τη ωραια στο τελος θα μα ςπανε στον Ισθμο στο κιοσκι πληροφοριων να ψηφιζουμε κανονικα ο δημος πρεπει να βαλει λεοφωρειο για τους ψηφοφορους που πανε στο 3 δημοτικο να ψηφισουν να οτυς πηγαινει και να τους φερνει τζαπα ποιος ειχ εαυτη την ιδεα να παει τον κοσμο τοσο μακρια να ψηφισει ποιος 00:30 Καλη δυναμη καλο κουραγιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog