Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανεπίσημα Συγκεντρωτικά Αποτελέσματα Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγ.Θεοδώρων σε 38 από 38 εκλογικά τμήματα

- Advertisement -
Σύνολο Εγγεγραμένων 19277
Εγγεγραμμένοι 19224 Ενσωμάτωση 99,73%
Ψήφισαν 13012
Αποχή 32,31%
Ακυρα 509
Λευκά 110
Εγκυρα 9453
Ασημακόπουλος 376 3,03%
Βασιλείου 730 5,89%
Γκιώνης 4258 34,36%
Ζερβός 869 7,01%
Καραπανάγος 1227 9,90%
Λογοθέτης 1993 16,08%
Πρωτοπαππά 2941 23,73%
- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιας και είστε αντικειμενικοί (εσείς και η ΕΡΤ), ανεβάστε κανένα άρθρο για τις ευρωεκλογές, και για τις περιφερειακές και την απόδοση του Σύριζα, έτσι για να γελάσουμε!!!

  2. Πραγματι η καλπη εχει εκπληξεις. Επειδη τα γκαλοπς του LB εδιναν τον ζερβουλακο πανω απο τον Καραπαναγο, εκανε σκεψεις λογω της νεανικης του αφελειας μην γινει ενα μπραφ και ετσι περασει στον β γυρο των εκλογων και θριαμβευσει. Αλλα που να φανταζοταν πως ο κοσμος θα τον εριχνε πιο κατω στα ταρταρα της προτιμησεως του. Και τωρα, επιστροφη στην φροντιστηριακη πραγματικοτητα.

  3. για πρωτη φορα ο καραπαναγος εσκισε παντως τους πηρε τα σωβρακα που λεει ο λογος . Αντε και στην επομενη δημαρχος μπας και φυγουν αυτοι που φυτοζωουν μεσα απο τα δημαρχιακα , να πανε να δουλεψουν και λιγο εξω .

  4. Ειμαι ψηφοφορος που ψηφισα πρωτη φορα ειναι απαραδεκτο ναμην εχει ενα λεωφορειο να πηγαινει τον κοσμο στο 3 δημοτικο σχολειο και να τον γυρισει που δεν ειχε μεταφορικο μεσο επεισης ειναι απαραδεκτο να μην υοαρχουν στα εκλογικα τμηματα του 3 δημοτικου ανθρωποι να φτιαχνουν τα ψηφοδελτια αναγκαζοταν ο κοσμος να τα παιρνει μονος του ειναι απαραδεκτο που αυτοι που ηταν μεσα στα εκλογικα τμηματα και για μια μερα πληρωθηκαν 500 ευρω να μην σηκωνεται κανενας να κανει αυτη τη δουλεια και να πουσπουριζουν μεταξυ τους αδιαφοροντας να εξυοηρετησουν τον κοσμο ντροπη και αισχος ενας νεος ψηφοφορος που για πρωτη φορα ψηφισε

  5. Υπαρχει ενα μεγαλο ερωτημα ποιον συνδιασμο θα υποστηριξουν οι ψηφοφοροι του Ζεβου Καραπαναγου Βασιλειου του Λογοθετη και της εναλλακτικης δρασης ενταξει φανταζομαστε ποιον θα υποστηριξουν των αλλων ομως ποιον απο τους 2

  6. Ο συνδυασμός κέρδισε, η δημοκρατία χάνει. Ανάμεσα σε άλλους αξιόλογους υποψηφίους φαίνεται ότι στα δημοτικά έδρανα θα κάτσει τελικά ο γνωστός υποψήφιος με την χρυσή αυγή το 2012.Μάλιστα ακούστηκε ότι πήρε πάρα πολλές μονοσταυρίες. Από αυτό καταλαβαίνεις από ποια δεξαμενή ψήφων άντλησε ο συνδυασμός και βέβαια την ευθύνη του επικεφαλής. Κρίμα.

    • Πηρε μονοσταυριες γιατι ειναι καλος ανθρωπος, οικογενειαρχης και εχει προσφερει ποικιλλοτροπως στο Λουτρακι και τον αγαπαει ο κοσμος. Εσυ τον ξερεις προσωπικά, σου μιλησε ποτε υπερ της χρυσης αυγης και λες δεν ειναι δημοκρατικος?Αν οχι εισαι συκοφαντης και πρεπει να ντρεπεσαι. Τουλαχιστον εχε τα κότσια να βγεις να το κανεις επωνυμα να γελασουμε. Κανεις κριτικη χωρις να ξερεις πρισωπικα τον υποψηφιο και τον υποψήφιο δημαρχο, που ξανακουστηκε

    • βγηκαν οι αριστεροι γνωστοι αγνωστοι της πιατσας να σχολιασουν .τραβατε να κατεβασετε κανα ουισκακι πουλακια μου να σας φυγει ο πονος της αποτυχιας που πιανετε σοβαρους ανθρωπους στο στομα σας .Ουτε στο δαχτυλακι τους δεν τους φτανετε.

  7. 16.15 Εκτος του οτι εχουμε 2019 πλεον,ποιος εισαι συ που κρινεις το επιπεδο των ψηφοφορων του δημου κ που ξερουμε εμεις το δικο σου επιπεδο ;Πολυ εγωκεντρικη σταση να μειωνεις οσους δεν ακολουθουν την αριστερη ιδεολογια σου .Μαθε λοιπον οτι η αυτοδιοικηση ειναι ανεξαρτητη κομματων .Κ αν καποιοι ανθρωποι αξιζουν να εκλεγουν .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog