Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποκλειστικό:Οι πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης στους τρεις συνδυασμούς

- Advertisement -

Οι σταυροί προτίμησης των τριών πρώτων συνδυασμών

Αναμένεται η καταμέτρηση σε δυο εκλογικα τμηματα του Λουτρακιου

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά, μιλάμε αν ισχύει αυτό…Οι του Γκιώνη και του Λογοθέτη απλά τρώγονται. Έστω και με σόδα στο τέλος. Δυο-τρεις είναι και καλοί.Αυτοί της Μαρίας είναι όλοι ένας κι ένας! Αποτελούν την “αφάν-γκατέ” της πόλης λέμε!ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ??? ΕΛΕΟΟΟΣΣΣΣΣ!!!…..ΜΕ ΚΟΝΤΟ???…ΜΕ ΓΙΑΛΟΨΟ???…ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΩΡΕ??? ΠΑΛΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ Δ.Σ.???Και η πλάκα είναι ότι ακόμα και στη Μαρία υπήρχαν 2-3 ελπιδοφόρα ονόματα όπως ο Καλλιάρας, ο Οικονόμου, η Μπούλιαρη… αλλά έμπλεξαν και αυτοί με τον κατιμά. Καλά να πάθουν με την επιλογή που έκαναν. Τους έφαγαν οι Δεινόσαυροι…

  2. Αυτά μας αξίζουν με αυτά που ψηφίζουμε, μονοσταυρίες φουλ, οι πρώτοι φρόντισαν να βγουν οι ίδιοι βάζοντας τρικλοποδιές σε αυτούς που έδειχναν ότι θα ανέβαιναν σε ψήφους κοιτάζοντας τον εαυτό τους, και τελικά οι χαμένοι είμαστε οι δημότες !!!

  3. Είναι το χαμηλότερο ποιοτικά Δημοτικό Συμβούλιο από ποτέ!Θα ζήσουμε ένδοξες στιγμές!Τελικά τα κριτήρια που ψηφίζει ο κοσμος είναι τραγικά! Τελικά αυτοί είμαστε τέτοιοι μας αξίζουν??? Ε, όχι .. ΕΛΕΟΣ!!!

  4. Για άλλη μια φορά οι “Μονοκούκι” κ οι λοιποί γνωστοί διέπρεψαν κ θα αηδιάζουμε ξανά κ ξανά, γιατί πάντα θα βλέπουμε ανάξια άτομα! Τα νέα παιδιά κ οι άξιοι για μια ακόμη φορά γίναν βορά και χρησιμοποιήθηκαν μόνο για λίγους ψήφους! Δεν ξέρω πραγματικά με τι μυαλό ψηφίζει αυτός ο τόπος! Λυπάμαι πολύ! Και θα λυπάμαι ακόμη περισσότερο μέρα με την ημέρα μέχρι να αλλάξει αυτό το εκλογικό σύστημα (δηλ. Ποτέ!!). Μένουν έξω παιδιά νέα με όρεξη κ μόρφωση κ μπαίνουν στην αίθουσα των δημοτικών συμβουλίων κηφινες κ ψηφοθήρες της αγαπημένης καρέκλας δεν θα ονονατθσω που κανονικά θα έπρεπε….

  5. Σωστός ο Τριτσιμπιδας. Σε είχαμε χάσει αδερφε !υπάρχει πότε περίπτωση να τελειώσει συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με τα τσιράκια της Πρωτοπαππα. Όπως είπες και εσύ υπήρχαν και άλλα καλά παιδιά αλλά έτσι είναι αυτά.!Αφού ψηφίζουν έτσι καλά να πάθουν

  6. το οτι μέσα σε κάποιον συνδυασμό υπήρχε μια νέα κοπέλα πρώην σύμβουλος βουλευτίνας μέσα στη βουλή άρα και σχετική με την πολιτική το γνωρίζετε?και τελικά αυτή η κοπελιά δεν εκλέχθηκε ???????.. μετά απ αυτό θέλετε να πάει μπροστά ο τόπος και κατ επέκταση η χώρα?…. ούτε μια στο εκατομμύριο δεν προκυτε να γίνει αυτό…

  7. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μαθαίνουν οι δημότες όσοι ενδιαφέρονται τουλάχιστον ποιοί από αυτούς αρχικά πηγαίνουν στα δημοτικά συμβούλια; Το τι κάνουν είναι άλλου παππά ευαγγέλιο αλλά και το αν πηγαίνουν είναι πολύ βασικό. Πολλοί από τους υποψήφιους συμβούλους και δημάρχους και δημαρχίνες δεν πατούσαν το πόδι τους και μετά ζήταγαν ψήφο. Αν δεν υπάρχει προτείνω στους υπεύθυνους του blog να φτιάξουν μια εφαρμογή με τις παρουσίες.

    • Ωχ, το έκαψες το Ζερβουδάκι έτσι….πρώτο θα ασκήσει βέτο, φίλε 17.47. Θα το δικαιολογήσει ως παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog