Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του συνδυασμού ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

- Advertisement -
Ο Επικεφαλής Ιωάννης Β. Καραπανάγος και τα Στελέχη του Δημοτικού Συνδυασμού “αλλάzουμε ΜΑΖΙ”, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους εσάς, που μας εμπιστευτήκατε και μας δώσατε τη δυνατότητα, να εκπροσωπήσουμε τις Αρχές, τις Αξίες και τους Στόχους του Συνδυασμού μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Το εκλογικό αποτέλεσμα, σε ποσοστό 10% υπέρ του Συνδυασμού μας, επιβεβαιώνει ότι σημαντικός αριθμός Συνδημότων μας αναγνώρισε πως η παρουσία του Συνδυασμού μας θα συμβάλλει στη δημιουργική σύνθεση και την παραγωγή πολιτικού λόγου και έργου, που τόσο χρειάζεται ο τόπος μας, χωρίς ακρότητες, υπερβολές και ύβρεις.

Από την πλευρά μας, επαναλαμβάνουμε ότι η λειτουργία μας, ως δημοτική παράταξη, θα έχει χαρακτηριστικά γνωρίσματα το διάλογο, τη διαφάνεια, την Αξιοπιστία, την Αξιοπρέπεια, την Ενημέρωση και την Πολιτική ηθική, αποσκοπώντας στην πραγματική ανάδειξη του Δημοτικού Συμβουλίου σε Ναό της Τοπικής Δημοκρατίας, όπως αξίζουμε και το δικαιούμαστε.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητοί, γυρίστε πλευρό γιατί θα πιαστείτε. Ο συνδυασμός αυτός έπιασε ταβάνι. Μέχρι εκεί πάει αφού απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο ακροατήριο. Κατεβείτε λίγο από το καλάμι του επικεφαλής σας.

  2. βρε και ελεγα δεν πεταχτει καποιος αριστερος λεβιες ? το αποτελεσμα δικαιωσε τον δημο εξ ου και οι εδρες. Τελικα υπαρχουν ανθρωποι με σοβαρα κριτηρια που ψηφιζουν .Προσωπικα εγω προτιμω συνδιασμο με σωματα ασφαλειας παρα συνδιασμο νυχτοβιων .προτιμουμε την μερα απο την νυχτα τι να κανουμε .

  3. Μας έχετε διασκεδάσει αφάνταστα με το ‘ακροδεξιους’. Απο την μια γελαω απο την αλλη λυπάμαι που ατομα σαν και εσας ψηφίζουν Πως τεκμηριωνετε το ‘ακροδεξιο’ της παράταξης??? Επισης να προσθεσω οτι ο μονος λογος που ο επικεφαλης απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, ειναι γιατί ο δεικτης νοημοσυνης των περισσοτερων οπως φαινεται ειναι χαμηλός. Παλι τους ίδιους ρε παιδιά? Τα ‘κομματικα’ σας μάραναν

  4. Είστε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα κύριε καραπαναγο;; Ήρθε η ώρα λοιπόν να πάτε στη θέση σας σε εκείνον που σας κατέβασε στις εκλογές !! Μα δω τώρα λοιπόν τι θα πουν οι υποψήφιοι σας και οι υπόστηρικτες σας οι οποίοι κατηγορούσαν την δημοτική αρχή !! Πάρτε θέση λοιπόν και αφήστε τους πανηγυρισμούς από εκλογικό κέντρο σε εκλογικό!!

    • τι λυσσα κακια σας εχει πιασει ,μια χαρα θεση εχει ο κυριος Καραπαναγος για πρωτη φορα ! Οι πρωτοι συνδιασμοι ειχαν πιασει για υποψηφιοτητα μεχρι και τα γατια του χωριου .ο συνδιασμος τους κυριου Καραπαναγου αποτελειται απο νεα σοβαρα ατομα που δεν εχουν διεκδικησει ποτε ξανα θεση στα εδρανα και επισης δεν ηταν σε καμια απο τις προηγουμενες δημοτικες αρχες που εξαιτιας τους κατηφορησε ο δημος . Ειναι ανθρωποι αξιολογοι με προσοντα γι αυτο και ο συνδιασμος δεν μπαινει στο τρυπακι να απαντησει στις συκοφαντιες και τις μηχανορραφιες ορισμενων πικροχολων κομματικοποιημενων ανθρωποειδων που κατα τ αλλα οραματιζονται δημοκρατια και επικαλουνται το ηθος και την διαφανεια .

    • Ποιος τον κατέβασε για πες μας εσυ που ξέρεις? Αλλα τεκμηριωμένα, αν οχι με αποδείξεις. Κάποια στιγμη πρέπει να αρχισουμε να μιλαμε με ήθος και υπευθυνοτητα, οχι κατινιστικα. Αν γνωρίζεις κάτι λοιπον που δεν ειναι μονο αποκυημα της φαντασιας σου, δηλωσε το. Καλο θα κανεις στους συμπολιτες σου

  5. εχουν λυσσαξει οι φασισταριστεροι αεργοι κ νυχτοβιοι. Αυτο βλεπω .Οι πολιτικα κ πνευματικα υγιεις βλεπουν εναν ανεξαρτητο καθαρο συνδιασμο μακρια απο πολιτικα υπολειμματα με σοβαρους ανθρωπους να παιρνει την σκυταλη στη δημαρχιακα εδρανα !! καλη επιτυχια !!!

  6. Και ο αγώνας του τσιριζοδημάρχου ήταν βρώμικος και ύποπτος. Αλλά τώρα, πίσω στο φροντιστήριο να διδάσκει στα παιδάκια την φυγόκεντρο δύναμη….των…προοδευτικών δυνάμεων…χαχαχαχαχα!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog