Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παναγιώτης Νίκας:Είμαι βέβαιος για την τελική νίκη την Κυριακή

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας έκανε σήμερα, Δευτέρα 27 Μαΐου 2019, την εξής δήλωση, μιλώντας σε δημοσιογράφους:

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους Πελοποννήσιους, που μας στήριξαν και μας ψήφισαν σε αυτόν το δύσκολο αγώνα, τον οποίον δώσαμε για το καλό της Περιφέρειάς μας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Γνωρίζω καλά πως πολλοί υποστηρικτές και ψηφοφόροι μας έχουν διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές αναφορές. Μας ένωσε, όμως και μας ενώνει το αυτοδιοικητικό πνεύμα και η αγάπη για τον τόπο μας. Ιδιαίτερα αυτούς τους πολίτες, θερμά τους ευχαριστώ. 

Ευχαριστώ, επίσης, όλα τα μέλη του συνδυασμού μου, και τα 77, σε όλους τους Νομούς, για τον ωραίο και αποτελεσματικό αγώνα που έδωσαν, με ανιδιοτέλεια και με πίστη για το καλύτερο αύριο. Όλοι τους υπήρξαν άξιοι συνεργάτες και θα είναι αύριο – και πάλι – οι άξιοι συνεργάτες για το καλό της Πελοποννήσου. 

Ο αγώνας μας συνεχίζεται με περισσότερη ένταση, για να τελειώνουμε επιτέλους με την εννιάχρονη κακοδιοίκηση, τη ρουσφετολογία, την οικογενειοκρατία, την πελατειακή σχέση, την ιδιοτέλεια, τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, τη διαπλοκή. Είναι αγώνας για την Αυτοδιοίκηση και για την καταξίωση του ρόλου της. Είναι αγώνας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, που έχει τα περισσότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα από όλες τις Περιφέρειες και δικαιούται ένα καλύτερο μέλλον. 

Εκφράζω τη βεβαιότητα της τελικής νίκης την επόμενη Κυριακή. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε αυτήν την εβδομάδα με αξιοπρέπεια, με επιχειρήματα, για να έρθει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Είμαι βέβαιος ότι θα έρθει και θα είναι ένα άριστο και νικηφόρο αποτέλεσμα για την Αυτοδιοίκηση, για τον τόπο μας, για το κοινό συμφέρον».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog