Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Γιώργο Γκιώνη επισκέφθηκε ο Γιάννης Καραπανάγος

- Advertisement -

Επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του κ.Γιώργου Γκιωνη πραγματοποίησε πριν λίγα λεπτά οεπικεφαλής κ.Γιάννης Καραπανάγος και μέλη του συνδυασμού ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Συνεχάρηκαν το κ.Γκιώνη για το εκλογικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο εκλογικό κέντρο της κ. Πρωτοπαππά.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο για το ήθος σας κ. Καραπανάγο. Κ εσείς κ ολόκληρος ο συνδυασμός σας ήταν άψογος σε όλη την προεκλογική περίοδο!

  2. Αμ κι εσείς κύριε Καραπανάγε, τί τα θέλατε τα τραγούδια του Παπακωνσταντίνου? Αυτά σας έκαψαν μου φαίνεται, αν και προσωπικά δεν θα είχα το ελάχιστο πρόβλημα αν γινόσασταν δήμαρχος γιατί είσαστε σαφώς και με διαφορά ο πιο σοβαρός υποψήφιος μαζί με τον Γκιώνη. Δηλαδή απορώ και εξίσταμαι πως σκέφτονται οι συμπολίτες μου αν δίνουν ψήφο στην Μαρία που με το ένα χέρι παίρνει τα δημοτικά τέλη, ενώ με το άλλο δίνει άμεση χαρά στο γαμπρουδάκι της…! Ας είναι καλά ο mi.fi. που την “ξεβράκωσε” κανονικά, αλλά δυστυχώς τα ώτα και όμματα κάποιων, πολλών, είναι για να βλέπουν και να ακούνε survivor και Μενεγάκη, αδιαφορώντας για τέτοια σκάνδαλα. Μιχάλη να ξέρεις πάντως πως όσα έβγαλες στην φόρα δεν πήγαν στον βρόντο. Κάποιοι σε ακούσαμε, σε διαβάσαμε και τα εμπεδώσαμε. Συνέχισε γερά και με τον ίδιο ενθουσιασμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog