Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με παλιά υλικά κ. Πρωτοπαππά δε γίνονται νέα οικοδομήματα

- Advertisement -

Σωστός ο τίτλος της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ”…αλλά λάθος τα ονόματα !

Με παλιά υλικά κ. Πρωτοπαππά δε γίνονται νέα οικοδομήματα, ούτε και αναγέννηση στο δήμο μπορεί να υπάρξει !

Καπαρωμένες από τους παλιούς οι εκλόγιμες θέσεις στο ψηφοδέλτιο Πρωτοπαππά

Οπως γνωρίζετε ήδη από τα αποτελέσματα στο συνδυασμό της Μαρίας Πρωτοπαππά, εκλέγονται οι Θανάσης Γεωργίου (Μπισμπίκης), Γιώργος Κοντός (ο πλέον παλιός αυτοδιοικητικός), Νικολάου Σωτήρης, Πέτρου Παναγιώτης (από Αγίους Θεοδώρους) και ο Θύμιος Σακελλάρης (αυτός είναι νέος στο συνδυασμό)

Μαρία Πρωτοπαππά 17 χρόνια δημοτική σύμβουλος

Θανάσης Γεωργίου: ο πλέον παλιός αυτοδιοικητικός με θητεία πάνω από 20 χρόνια

Γιώργος Κοντός : Aντιπροσωπεύει το “παλιό” ούτως ή άλλως, σε ηλικία, σε δράση και σε άποψη

Νικολάου Σωτήρης και Πέτρου Παναγιώτης : Πολλά χρόνια αυτοδιοικητικοί επίσης (Αγιοι Θεόδωροι)

(ακόμα και ο εκδότης της εφημερίδας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος,Σπύρος Γιαλοψός είναι ένα νέο πρόσωπο που θέλησε να δοκιμαστεί στον πολιτικό στίβο, πρώτη φορά έθεσε υποψηφιότητα αλλά και αυτός δεν στηρίχθηκε αρκετά αν και στήριξε με όλες του τις δυνάμεις)

Σε αυτό το συνδυασμό πολλά νέα πρόσωπα έθεσαν υποψηφιότητα, δεν στηρίχθηκαν, δεν εκλέχθηκαν !

Σε ένα συνδυασμό που αρχηγός είναι μια γυναικα, δυστυχώς οι γυναικες υποψήφιες καταποντίστηκαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία.

Καμμιά τύχη δεν είχαν εξ αρχής οι υπόλοιποι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες . τελεία και παύλα !

Αρα το τίτλος του ΒΗΜΑΤΟΣ ολόσωστος αλλά με λάθος ονόματα 

Με παλιά υλικά κ. Πρωτοπαππά δεν γίνονται νέα οικοδομήματα

 

 

** ο μόνος νέος σε εκλόγιμη θέση ο Σακελλαρίου Θύμιος

 

 

 

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριοι προσοχή εκλαπησαν περίπου 150 πρόβατα από κοπάδι το οποίο ανήκει και σε γνωστό αυτόδιοικητικο παρακαλείται οποίος τα δει να ενημερώσει δίδεται αμοιβή σε χρήμα αλλά και σε είδος π.χ λάδι ελιές και τα λοιπα

    • To σχόλιο σου μυρίζει….αμμωνία, Κ. πέτρου (καλά έκανες και το έγραψες με μικρό. έχεις το γνώθι σ’αυτον), αν με εννοείς…. !

      • Μόνο φρεσκαδούρα; Ότι κάποιος θα πρέπει να περνάει αλκοτέστ πριν μπει στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου δεν το έχετε σκεφτεί; Κρίμα…

  2. Τώρα μάλιστα , κονομήσαμε, Μπισμπίκης -Κοντός. Αυτοί δεν μιλιούνται και θα συνυπάρξουν;;Πολύ μεγάλη σοβαρότητα θα έχει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.Μπράβο Μαρία ,στο βωμό της εκλογής καλά είναι και τα σκουπίδια!!!!

  3. Σιγά μην άφηνε ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ να βγουν ΣΕΝΝΗΣ ΚΑΛΙΑΡΑΣ ΜΠΟΥΛΙΑΡΗ η κάποιος άλλος ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ λειτούργησε όλος ο μηχανισμός της παράταξης ψηφοθηρικα υπέρ του απλά τους έδωσε ψιχουλα ψήφους για να μην τους απογοητεύσει τελείως θυμηθείτε το 2006 ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ πάνω από 600 και οι υπόλοιποι ψάχνανε να βρουν το δικό τους

  4. Με μεγάλη έκπληξη άκουσα από κάποιες γυναίκες ότι θα ψηφίσουν την κυρία Πρωτοπαππά μόνο και μόνο γιατί είναι γυναίκα. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω στην 17χρονη παρουσία της στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου και μάλιστα από θέσεις ευθύνης, ποιο το ενδιαφέρον και η μέριμνα της για τα δικαιώματα των γυναικών; Ποιες οι παρεμβάσεις της για την κατάκτηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων στην πράξη; Ενώ συμμετείχε στα κέντρα λήψης αποφάσεων πως μετέφερε τα φεφινιστικά προτάγματα; Η γυναίκα, η σύζυγος, η μάνα, η εργαζόμενη που επικαλείται η κυρία Πρωτοπαππά πότε και πως βρέθηκε στο επίκεντρο της ενασχόλησης της με τα κοινά; Έσκυψε ειλικρινά όλα αυτά τα χρόνια πάνω στα προβλήματα μας ή προεκλογικά μας θυμηθήκε είτε για να στελεχώσει τα ψηφοδέλτια της είτε για να την ψηφίσουμε; Η κυρία Πρωτοπαππά προφανώς θεωρεί ότι η συμβολή της στο γυναικείο κίνημα είναι η οργάνωση γλεντιών ανήμερα στις 8 Μάρτη.ΥΓ πολλές φορές επικαλέστηκε τον πόλεμο που δέχτηκε ως γυναίκα.Θυματοποιήθηκε μόνο και μόνο για να υφαρπάξει ψήφους.Έκλεισε τα μάτια και έκανε πως δεν καταλαβαίνει ,νομιμοποιώντας τις αισχρές σεξιστικές και ανθρωποφαγικές επιθέσεις με χυδαίους χαρακτηρισμούς που έκανε υποψήφιος της εναντίον συνδημότισσας μας.Γιατί λοιπόν να την ψηφίσω;Μια ψηφοφόρος

  5. Πολύ προτιμότερο να κοιμάμαι όρθιος ή ακόμη και στο ένα πόδι σαν πελεκάνος, παρά σε κλινοσκεπάσματα φτιαγμένα με κατουρημένες ποδιές όπως εσύ ρε…μυρωδάτε επώνυμε..

  6. Γιαυτο έχεις μόνιμα αφεντικά και τρέχεις από πίσω. Τέτοια θέλουν ,κοιμώμενα « πραματα». Άβουλα όντα. !!!! Σαϊνι μουουουου🤣🤣Κ πετρου.

  7. Είχες τις λερωμένες ποδιές παλιά για να κερδίζεις τα προς το ζην, να επιβιώνεις, ενώ τώρα τις φιλάς μόνο για απόλαυση. Σου έμεινε ως χόμπυ ρε κακομοίρη. Και έχεις μούτρα και μιλάς σήμερα?

  8. Η διαχείριση της ήττας είναι δείγμα πολιτισμού.Ας περιμένουμε δύο-τρείς μήνες και τότε θα δείτε όλοι και θα χαρείτε το μεγαλείο κάτι ¨νέων”περίεργων τύπων όπως ο Μπισμπίκης ο Κοντός κλπ. Σε λίγο θα βγούν τα μαχαίρια από τις έχθρες του παρελθόντος.(παλιά καρναβάλια -αναθέσεις μουσικής -επισκέψεις ξενοδοχείων στην Κινέττα κλπ).Αυτά που μόνοι τους διέδιδαν τόσα χρόνια ο ένας για τους άλλους και σήμερα θα καθίσουν στα ίδια έδρανα δήθεν για το συμφέρον της πόλης!!!!!!Τι λές Γιωργάκη;;;;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog