Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στις 4 Ιουνίου υπογράφεται η σύμβαση για τον προαστιακό

- Advertisement -
Η περιπέτεια που έζησε το Λουτράκι, με το θέμα του Προαστιακού, φαίνεται ότι φθάνει στο τέλος της.  Σύμφωνα με  πληροφορίες , στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΓΟΣΕ, αποφασίστηκε, στις 4 Ιουνίου, να υπογραφεί η σύμβαση με την εταιρεία – ανάδοχο του έργου.
Πλέον, αναμένεται η εκκίνηση των εργασιών, ώστε, σε περίπου ενάμιση χρόνο, το τρένο να σφυρίξει ξανά στην πόλη μας!
loutraki247

 

 

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακαρι να μη γινει ποτε ο προαστιακος στην πολη περισοστερο κακό θα κανει παρα καλό ξερω παρα πολλη καλα γιατι το λεω αυτο

  2. Μόνο ο Προαστιακός και γενικά τα μέσα σταθερής τροχιάς μπορούν να δώσουν λύση μεταφοράς. Τα παραδείγματα είναι εκατοντάδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη κατά όλο τον κόσμο. Τα πλεονεκτήματα πολλά. Υπάρχουν όμως πολλοί άσχετοι και ημιμαθείς που λένε χωρίς επιχειρήματα τις βλακείες τους και αρνούμενοι τα παραπάνω. Όλοι αυτοί που νομίζουν ότι τα λεωφορεία ήταν η λύση όπως στις δεκαετίες του 50 & 60 κάνουν μεγάλο λάθος.

    • Έλα Αλέκοοοοοο. Επειδή είμαι από το 80 στην περιοχή και γνωρίζω πόσο κακό έκανε ο καινούργιος δρομος στον Ισθμό και η κατάργηση του τρένου σε όλη την Πελοπόννησο θα απαιτουσα ελαφρώς περισσότερο σεβασμό όχι σε εμενα αλλά κυρίως στους ανθρώπους που καταστράφηκαν οικονομικώς. Αλέκο ε Αλέκο.

  3. ΠΑΛΙ “χτύπησε” ο Μπετόβλαξ 1:18 που γράφει τις ΙΔΙΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ σε ΟΛΕΣ τις αναρτήσεις που αφορούν τον Προαστιακό.Δεν βαρέθηκες να σε κράζει όλο το σύμπαν ρε ΣΤΟΚΕ???

  4. Έλα Αλέκοοοοοο. Επειδή είμαι από το 80 στην περιοχή και γνωρίζω πόσο κακό έκανε ο καινούργιος δρομος στον Ισθμό και η κατάργηση του τρένου σε όλη την Πελοπόννησο θα απαιτουσα ελαφρώς περισσότερο σεβασμό όχι σε εμενα αλλά κυρίως στους ανθρώπους που καταστράφηκαν οικονομικώς. Αλέκο ε Αλέκο.

  5. Για το Λαύριο δεν έχει κάτι;Μας εχουν εξαγγελθεί το έργο απο το 2007 και δεν έχουν γίνει ούτε οι τελικές μελέτες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog