Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιώργος Πετρίτσης:Την Κυριακή είμαστε όλοι ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ

- Advertisement -

Σε μια περίοδο που στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό υπάρχει σκληρή πόλωση, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου υπάρχει ένας πολιτικός που αντιστέκεται σε αυτήν .
Ένας εκλογικός θρίαμβος ήταν το αποτέλεσμα της Κυριακής 26 Μάιου 2019 , αν αναλογιστεί κάποιος τις συνθήκες που επικράτησαν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση :
« Νέα Πελοπόννησος »Πέτρος Τατούλης 34.09 %
« Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο » Παναγιώτης Νίκας 33.60 %

Σε όλη την Ελλάδα, σε όλες κυριολεκτικά τις περιφέρειες επικράτησαν υποψήφιοι που στηρίχτηκαν από πολιτικά κόμματα και ΜΟΝΟ στην Πελοπόννησο ένας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ συνδυασμός βγήκε πρώτος .
Τυχαίο δε νομίζω !!!
Και οι εκατοντάδες των πολιτών που παρευρέθησαν σε όλες στις συγκεντρώσεις μας αλλά και οι 119.744 συνολικά ψηφοφόροι του συνδυασμού ” Νέα Πελοποννήσος ” είναι πολίτες που δεν έπαψαν να έχουν πολιτική ταυτότητα .
Ο καθένας τους στηρίζει και κάποιο κοινοβουλευτικό κόμμα το οποίο και θα στηρίξει στις επερχόμενες εθνικές εκλογές .
Όμως όλοι αυτοί πίστεψαν και εξακολουθούν να πιστεύουν τον Πέτρο Τατούλη, σαν τον αναμορφωτή της Πελοποννήσου ,σαν τον πολιτικό που ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ μπορεί να ενώσει και όχι να χωρίσει, να συνθέσει και όχι να διχάσει .
Τέτοια πραγματική αγάπη των πολιτών σε πρόσωπο ενός πολιτικού, σπάνια συναντά κάποιος σήμερα σε μια κοινωνία, που παρά το γεγονός ότι δοκιμάστηκε άγρια τα 9 μνημονιακά χρόνια δεν κατάλαβε ακόμα δυστυχώς ότι για να πάει μπροστά ένας τόπος απαιτείται συνεννόηση και σύνθεση .
Η πρώτη μάχη κερδήθηκε, μας μένει και η εκλογική αναμέτρηση της 2ας Ιουνίου που είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα είναι ΝΙΚΗΦΟΡΑ .

Εμείς ΟΛΑ τα στελέχη του συνδυασμού « Νέα Πελοπόννησος » παραμένουμε μια ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ , γιατί πολύ απλά
μας ενώνει όχι μόνο η ισχυρή προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Πέτρος Τατούλης αλλά και το όραμα του για την Πελοπόννησο .
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τους χιλιάδες πολίτες της Κορινθίας, που με τίμησαν με την ψήφο τους , αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο μου μια συνεχή προσπάθεια 5 ετών, τόσο στην επίλυση προβλημάτων, όσο και στην υλοποίηση έργων σε όλο το νομό .
Θα ήταν άδικο όμως να μην αναφερθώ ιδιαίτερα στους συνδημότες μου που η στάση τους ήταν για μένα πολύ συγκινητική. Τους ευχαριστώ από καρδιάς και αν καμιά φορά κάνω λάθη, να με συγχωρήσουν, αλλά να ξέρουν ότι ΟΛΑ γίνονται στην πίεση της καθημερινότητας και χωρίς ΠΟΤΕ να κρύβουν κάτι υποβολιμαίο.

Την Κυριακή θα πούμε ένα δυνατό ΟΧΙ στο πισωγύρισμα και ένα εκκωφαντικό ΝΑΙ στην ανεξάρτητη και αδέσμευτη περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Την Κυριακή είμαστε όλοι ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ

Γιώργος Π.Πετρίτσης
περιφερειακός σύμβουλος

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑΤΟΥΛΗ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ.

  2. Αφού υπάρχει περηφάνια για την ανεξαρτησία του Τατούλη, γιατί στην γιαγιά μου ο υποψηφιός του φώναζε ότι στηρίζεται από την Νουδούλα όπως και ο Νίκας.Ρε Δέδες και ξερό ψωμί. Και μου φάγατε και τον ψήφο της γιαγιάς μου για τον Δέδε πάνω που την είχα ψήσει.

  3. Γιώργη εάν δεν ήσουν εσύ που πράγματι έχεις αγωνιστεί εκεί μέσα για το Λουτράκι απατος θα πήγαινε , ολα τα άλλα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog